Έχει περάσει αρκετός καιρός ήμουν στους πρώτους 600
εχω στείλει ποσα email ποσα τηλέφωνα και τίποτα
προσπαθω να βρω μια λύση και δεν μπορώ
κάποιος ανώτερος που μπορώ να μιλήσω ίσως ;
Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
Τώρα το είδα το μήνυμα σου , δεν μπορείς να κάνεις κάτι πλέον.
Μην ακούς αυτά περί δικηγόρων.
Του χρόνου θα ξαναβγεί προκήρυξη εσύ να είσαι καλά.
Μην ακούς αυτά περί δικηγόρων.
Του χρόνου θα ξαναβγεί προκήρυξη εσύ να είσαι καλά.
Εσυ που του λες ρε τσακάλι μου ότι θα βρει του χρόνου έχεις κάποια έγκυρη πηγή ή το πετάς απλά για να το πεις ;
Γιατί μεχρι στιγμή αυτό που ξέρουμε όλοι είναι ότι του χρόνου ότι και να βγει θα τραβήξει από τους τωρινούς πίνακες εφόσον παραμένουν ανοικτοί μέχρι τον Αύγουστο του 26
Ρε συ νομίζεις ότι θα κάτσω να αποδείξω στο φόρουμ κάτι; Το τι ξέρετε μερικοί φαίνεται, όπως ο νίντζα που έγραψε ότι πήγανε ειδικοί φρουροί αυτής της σειράς στην ΕΚΑΜ και στην ΟΠΚΕ.Rm70gr έγραψε: Παρ Ιούλ 11, 2025 7:43 pmΕσυ που του λες ρε τσακάλι μου ότι θα βρει του χρόνου έχεις κάποια έγκυρη πηγή ή το πετάς απλά για να το πεις ;
Γιατί μεχρι στιγμή αυτό που ξέρουμε όλοι είναι ότι του χρόνου ότι και να βγει θα τραβήξει από τους τωρινούς πίνακες εφόσον παραμένουν ανοικτοί μέχρι τον Αύγουστο του 26
Το 26 έχει 12 μήνες , για εσένα αν τελειώνει τον Αύγουστο πηγαίνω πάσο.
Σου είπα εγώ φίλε μου ότι ξέρω κάτι ; Άλλος λέει ότι ξέρει.NoWar έγραψε: Παρ Ιούλ 11, 2025 8:14 pmΡε συ νομίζεις ότι θα κάτσω να αποδείξω στο φόρουμ κάτι; Το τι ξέρετε μερικοί φαίνεται, όπως ο νίντζα που έγραψε ότι πήγανε ειδικοί φρουροί αυτής της σειράς στην ΕΚΑΜ και στην ΟΠΚΕ.Rm70gr έγραψε: Παρ Ιούλ 11, 2025 7:43 pmΕσυ που του λες ρε τσακάλι μου ότι θα βρει του χρόνου έχεις κάποια έγκυρη πηγή ή το πετάς απλά για να το πεις ;
και προφανώς το 26 δεν τελειώνει τον Αυγούστου αλλά πες μου εσύ με πια λογική θα πάρει τον κόσμο μετά τον Αύγουστο του 26 μέχρι τα τέλη του 26; Μόνο προβλήματα και καθυστερήσεις θα του φέρει αυτό ,ξανά μανα διαταγές ξανά μάνα αιτήσεις ξανά μάνα ενστάσεις ξανά μάνα πίνακες.η λογική λέει ότι αν είναι να πάρει το 26 θα πάρει πριν τον Αύγουστο.και εγώ σου μιλάω με επιχειρήματα όχι με θεωρίες του αέρα ,και ούτε με το στυλακι του τύπου:άσε ξέρω εγώ,και τέτοια.
Παιδιά δεν με πιάνει η ηλικία ήταν η τελευταία μου ευκαιρία για αυτό προσπαθώ να σκεφτώ οποιαδήποτε λύση και γράφω εδώ μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει
Γιατί από ότι διάβασα το χαρτί από τον γιατρό είναι για μεχρι 10 ημέρες μετά
Γιατί από ότι διάβασα το χαρτί από τον γιατρό είναι για μεχρι 10 ημέρες μετά
Είσαι μεγάλο τρολ. Δεν βγάζει καμία προκήρυξη του χρόνου θα τραβήξει από τον πίνακα άλλη μία σειρά του χρόνου και μετά θα βγάλει μετά από χρόνια. Άντε γιατί επειδή δεν κάνατε τα χαρτιά σας μερικοί βγάζετε όλο κόμπλεξ και λέτε ανακρίβειες και κακίες.
Ο nowar είναι τέρμα γκαζμας. Καταρχάς μπαίνει σε κάθε νήμα και γράφει ***** λες και είναι ο Θεός. Και επίσης αντιφάσκει λέει από τη μία θα βγάλει προκήρυξη και από την άλλη λέει δεν ξέρω τι θα γίνει μέχρι το Αύγουστο του 26. Άλλη προκήρυξη δεν βγάζει ξεφτίλα μόνο από τον πίνακα φιλάκια.
Φύγε ρε τραμπαριφα που θα πάρει μετά τον Αύγουστο του 26. Σαν κάτι ξεφτίλες πού μου λένε θα πάρει καινούργια προκήρυξη επειδή είδαν την μοριοδοτηση και δεν έκαναν τα χαρτιά τους. Αν δεν είχε σκοπό ο Χρυσοχοΐδης να πάρει από αυτόν τον πίνακα απλά θα έκανε επέκταση στον πίνακα ένα χρόνο αντί για δύο χρόνια. Είναι κοινή λογική γλιτώνει χρήματα και χρόνο. Έχει αρκετό κόσμο ακόμη για να τραβήξει αλλά 600 άτομα για να ολοκληρώσει την 1500αρα όπως έκανε το 2019. Τα υπόλοιπα είναι κακίες σκατοψυχων ανθρώπων.NoWar έγραψε: Παρ Ιούλ 11, 2025 8:14 pmΡε συ νομίζεις ότι θα κάτσω να αποδείξω στο φόρουμ κάτι; Το τι ξέρετε μερικοί φαίνεται, όπως ο νίντζα που έγραψε ότι πήγανε ειδικοί φρουροί αυτής της σειράς στην ΕΚΑΜ και στην ΟΠΚΕ.Rm70gr έγραψε: Παρ Ιούλ 11, 2025 7:43 pmΕσυ που του λες ρε τσακάλι μου ότι θα βρει του χρόνου έχεις κάποια έγκυρη πηγή ή το πετάς απλά για να το πεις ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες