Κατάταξη ΕΠΟΠ (2025)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Nikolaosk
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 5

Re: Κατάταξη ΕΠΟΠ (2025)

Δημοσίευση από Nikolaosk »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιούλ 09, 2025 2:16 pm
Nikolaosk έγραψε: Τετ Ιούλ 09, 2025 2:12 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιούλ 09, 2025 1:47 pm τελικα μπορει καποιος να μου πει τι στελνουμε οσοι εχουμε περασει σε δυο ή περισσοτερα?

στο σωμα που δεν θες να πας απαντας στο μειλ με το σημειωμα καταταξης με μια υπευθυνη δηλωση μεσω gov 
εμενα μου ηρθε και ενα δευτερο μαιλ που ελεγε να βαλω τα στοιχεια και σε ποιο σωμα θελω να παω 
απαντας και στα 2 

ok εμενα μου ηρθαν μονο τα σημειωματα και να απαντησω αν τα ελαβα. δεν γραφει κατι αλλο για αυτο ρωταω

παρε τηλ και στην στρατολογια 
εμενα μου ειπαν οτι σου εγραψα 
episkeptis1

Δημοσίευση από episkeptis1 »

παιδιά στην αεροπορία τι χρώμα μπλουζάκια να πάρω?? πήγα σε στρατιωτικά μαγαζιά και μου είπαν μπλε αλλά σε παλιές ορκωμοσίες εποπ θυμάμαι έβλεπα χακί...
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επειδή έχω περάσει και εγώ Αεροπορία, η γνώμη μου είναι να περιμένουμε να δούμε τι μπλουζάκια θα μας δώσουν εκεί και να αγοράσουμε και εμείς ίδια δικά μας με την πρώτη ευκαιρία. 
episkeptis1

Δημοσίευση από episkeptis1 »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιούλ 10, 2025 2:11 pm Επειδή έχω περάσει και εγώ Αεροπορία, η γνώμη μου είναι να περιμένουμε να δούμε τι μπλουζάκια θα μας δώσουν εκεί και να αγοράσουμε και εμείς ίδια δικά μας με την πρώτη ευκαιρία. 

θα έχει μέσα στο στρατόπεδο?? 
Επισκέπτης

Αυτό δεν το ξέρω γιατί δεν υπηρέτησα στην αεροπορία. Ας μας το απαντήσει κάποιος φίλος που γνωρίζει από Τρίπολη. Ωστόσο και να μην έχει, θα αγοράσουμε από έξω σε κάποια έξοδο ή θα μας φέρουν οι δικοί μας σε κάποιο επισκεπτήριο. 
Επισκέπτης

Παιδιά πρέπει να φέρουμε αθλητικά; 
Επισκέπτης

Re: Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)

Πρέπει να φέρουμε αθλητικά;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιούλ 11, 2025 2:49 pm Πρέπει να φέρουμε αθλητικά;

πως θα κανεις γυμναστικη με το τζιν???? Εννοειται δεν θελει πολυ μυαλο. Καθε πρωι εχει γυμναστικη.
Arxisminias
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 1
Ενδιαφέροντα: Κυνηγι
Επάγγελμα: Στρατιωτικός

Δημοσίευση από Arxisminias »

θα σας χορηγησουν  και αθλητικα ρουχα παπουτσια αλλα παρε και δικα σου 
Επισκέπτης

Arxisminias έγραψε: Παρ Ιούλ 11, 2025 5:05 pm

θα σας χορηγησουν  και αθλητικα ρουχα παπουτσια αλλα παρε και δικα σου 

Ευχαριστώ πολύ!
Alfa7

Δημοσίευση από Alfa7 »

Χρειάζεται εμείς οι κοπέλες να πάρουμε μπλουζάκια παραλλαγής για να έχουμε να αλλάζουμε μέσα; Επίσης, τι άλλο είναι σημαντικό να πάρουμε, τα αγόρια έχετε κάνει και φαντάροι κάτι παραπάνω ξέρετε

Eyyehdheheje
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 6
Ενδιαφέροντα: Στράτος
Επάγγελμα: Άνεργος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Eyyehdheheje »

Alfa7 έγραψε: Παρ Ιούλ 11, 2025 9:21 pm Χρειάζεται εμείς οι κοπέλες να πάρουμε μπλουζάκια παραλλαγής για να έχουμε να αλλάζουμε μέσα; Επίσης, τι άλλο είναι σημαντικό να πάρουμε, τα αγόρια έχετε κάνει και φαντάροι κάτι παραπάνω ξέρετε

Μας χορηγούσαν μπλουζάκια κ άλλα τέτοιου είδους πράγματα αλλά κ εγώ και οι υπόλοιπες σειρές μου είχαμε προμηθευτεί κ άλλα μπλουζάκια γιατί δεν νομίζω να μας δώσανε πάνω από δύο. Καλύτερα να πάρεις κ άλλα γιατί κάποιοι φίλοι μου που είχαν υπηρετήσει ένα διάστημα στον Αυλώνα δεν τους επέτρεπαν να χρησιμοποιούν πλυντήρια και τα πλενανε στα χέρια, οπότε καλό είναι να έχεις κάποια βασικά ήδη όπως τα μπλουζάκια εφεδρικά για να μην ξεμείνεις 
Alfa7

Δημοσίευση από Alfa7 »

Eyyehdheheje έγραψε: Σάβ Ιούλ 12, 2025 4:45 am
Alfa7 έγραψε: Παρ Ιούλ 11, 2025 9:21 pm Χρειάζεται εμείς οι κοπέλες να πάρουμε μπλουζάκια παραλλαγής για να έχουμε να αλλάζουμε μέσα; Επίσης, τι άλλο είναι σημαντικό να πάρουμε, τα αγόρια έχετε κάνει και φαντάροι κάτι παραπάνω ξέρετε

Μας χορηγούσαν μπλουζάκια κ άλλα τέτοιου είδους πράγματα αλλά κ εγώ και οι υπόλοιπες σειρές μου είχαμε προμηθευτεί κ άλλα μπλουζάκια γιατί δεν νομίζω να μας δώσανε πάνω από δύο. Καλύτερα να πάρεις κ άλλα γιατί κάποιοι φίλοι μου που είχαν υπηρετήσει ένα διάστημα στον Αυλώνα δεν τους επέτρεπαν να χρησιμοποιούν πλυντήρια και τα πλενανε στα χέρια, οπότε καλό είναι να έχεις κάποια βασικά ήδη όπως τα μπλουζάκια εφεδρικά για να μην ξεμείνεις 

Σε ευχαριστώ

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από D.Y.K »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιούλ 14, 2025 11:53 am Καλησπέρα σας. Γνωρίζει κάποιος κάθε πότε ανοίγουν οι μετατάξεις για ειδικές δυνάμεις και πόσο εύκολο είναι να μπεις; Αν σε περίπτωση ανοίξουν κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης (οσο θα είμαστε Αυλώνα) θα μπορώ να κάνω αίτηση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Διάβασε το παρακάτω θέμα και θα σου λυθούν οι απορίες

Μεταθέσεις και μετατάξεις ΕΠΟΠ - Forum για Θητεία και Στρατό
Επισκέπτης

D.Y.K έγραψε: Δευ Ιούλ 14, 2025 11:56 am
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιούλ 14, 2025 11:53 am Καλησπέρα σας. Γνωρίζει κάποιος κάθε πότε ανοίγουν οι μετατάξεις για ειδικές δυνάμεις και πόσο εύκολο είναι να μπεις; Αν σε περίπτωση ανοίξουν κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης (οσο θα είμαστε Αυλώνα) θα μπορώ να κάνω αίτηση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Διάβασε το παρακάτω θέμα και θα σου λυθούν οι απορίες

Μεταθέσεις και μετατάξεις ΕΠΟΠ - Forum για Θητεία και Στρατό

Ευχαριστώ πολύ!

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης