ΣΣΕ: Η ζωή στη Σχολή
Re: ΣΣΕ: Η ζωή στη Σχολή
Στον Ριζοσπάστη το διάβασες αυτό ή στην Αυγή;
Έχει φίλους τριτοετης και τα μαθαίνει εκ των έσω
Φίλε με τέτοια μυαλά στην ΣΣΕ πάντως ούτε μήνα δεν βγάζεις.

Φίλε με τέτοια μυαλά στην ΣΣΕ πάντως ούτε μήνα δεν βγάζεις.
ΣΣΕ, μισθοδοσία σπουδαστών μηνός Ιανουαρίου 550 ευρώ καθαρά.
Λοιπόν έχω να σας κάνω μια σοβαρή ερωτηση.επαθα ρήξη πρόσθιου χιαστού στο πόδι μου.εκανα και τελείωσα όλα και τις προκαταρκτικές εξετάσεις και τις πανελλήνιες και είμαι τρελαμενος με τον στρατό και περνάω ευελπίδων.την ρήξη την έπαθα το καλοκαίρι.μπορω να πάρω αναβολή και να χάσω την χρονια και να πάω στην επόμενη.δηλαδη απλά να είμαι γραμμενος στο στρατιωτικό Πανεπιστήμιο της Ευελπίδων να γίνω καλά και του χρόνου να πάω με καλά χειρουργημενο πόδι και να κάνω αυτά που ζητούν.Αν πάω έτσι πως ειμαι με το πόδι μου θα τραυματιστω περισσότερο.ζητω άμεση απάντηση!!!
.

Γιατί δεν κάνεις ένα τηλέφωνημα στην σχολή να πάρεις υπεύθυνα τις πληροφορίες που θέλεις;Spyros έγραψε: Πέμ Ιούλ 03, 2025 5:25 pm Λοιπόν έχω να σας κάνω μια σοβαρή ερωτηση.επαθα ρήξη πρόσθιου χιαστού στο πόδι μου.εκανα και τελείωσα όλα και τις προκαταρκτικές εξετάσεις και τις πανελλήνιες και είμαι τρελαμενος με τον στρατό και περνάω ευελπίδων.την ρήξη την έπαθα το καλοκαίρι.μπορω να πάρω αναβολή και να χάσω την χρονια και να πάω στην επόμενη.δηλαδη απλά να είμαι γραμμενος στο στρατιωτικό Πανεπιστήμιο της Ευελπίδων να γίνω καλά και του χρόνου να πάω με καλά χειρουργημενο πόδι και να κάνω αυτά που ζητούν.Αν πάω έτσι πως ειμαι με το πόδι μου θα τραυματιστω περισσότερο.ζητω άμεση απάντηση!!!.
Ένταξη τους ρώτησα και με δέχονται κανονικά απλά θα κάνω ειδικό πρόγραμμα στην αρχή λόγω της αποκατάστασης και της ενδυνάμωσης.Ευτυχως
Αυτος ο yandr σιγουρα ειναι προσηλυτιστικό στελεχος καπου σε κάνα Γεεθά. Δεν εχει σταματησει να εξυμνει τις στρατιωτικες σχολες και να ριχνει φαγωμα σε 17 χρονων φοιτητες που απλως ρωτανε. Ή ειναι καποιος δεινοσαυρος που τα εφαγε χοντρα επι 20ετιας πριν και τωρα μας πρηζει. Λοιπον εχω 2 αστερια/γραμμες οπως θελετε, με τη σχολη συνολο 10 χρονια. Παιρνω 1235 ΚΑΘΑΡΑ, 12 μισθους δηλαδη 1050 περιπου τον μηνα σε 14 μισθους. Πραγματικα ντελιβερι βγαζεις πιο πολλα. Και ενα καρο ευθυνες. Η κατασταση ειναι κλαμα και οι παραιτησεις πανε φουλ. Μην πεταξετε τα μορια σας
Εντάξει. Ερώτηση ειλικρινής και καθόλου ρητορική. Γιατί δεν πας ντιλίβερι; Και άλλη μια ερώτηση. Πόσα νομίζεις πως παίρνουν οι άλλοι που δουλεύουν σε άλλους κλάδους; Για παράδειγμα πόσα νομίζεις παίρνει ένας αναπληρωτής καθηγητής που και απο δω και απο κει τον στέλνουν και σπίτι πρέπει αν νοικιάσει και μόνιμος δεν είναι αλλά απολύεται το καλοκαίρι.Ypoloxass έγραψε: Δευ Ιούλ 28, 2025 9:37 pm Αυτος ο yandr σιγουρα ειναι προσηλυτιστικό στελεχος καπου σε κάνα Γεεθά. Δεν εχει σταματησει να εξυμνει τις στρατιωτικες σχολες και να ριχνει φαγωμα σε 17 χρονων φοιτητες που απλως ρωτανε. Ή ειναι καποιος δεινοσαυρος που τα εφαγε χοντρα επι 20ετιας πριν και τωρα μας πρηζει. Λοιπον εχω 2 αστερια/γραμμες οπως θελετε, με τη σχολη συνολο 10 χρονια. Παιρνω 1235 ΚΑΘΑΡΑ, 12 μισθους δηλαδη 1050 περιπου τον μηνα σε 14 μισθους. Πραγματικα ντελιβερι βγαζεις πιο πολλα. Και ενα καρο ευθυνες. Η κατασταση ειναι κλαμα και οι παραιτησεις πανε φουλ. Μην πεταξετε τα μορια σας
Καλησπέρα, θα ήθελα να κανω κάποιες ερωτήσεις που θα εκτιμούσα ιδιαίτερα να απαντηθούν από κάποιον απόφοιτο της ΣΣΕ ή κάποιον που να γνωρίζει πραγματικά και εμπειρικά τις συνθήκες της σχολής και οι γνώσεις του να είναι έγκυρες όσον αφορά το θεμα.
Στο σήμερα: Οι πρωτοετείς ευέλπιδες ,που μόλις κατατάχθηκαν ,μετά από πόσο καιρό θα έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν μέσω τηλεφώνου με γονείς, φίλους, συγγενεις;
Επιπλέον τα επισκεπτήρια που θα πραγματοποιηθούν τις Κυριακές του Σεπτεμβρίου είναι αυστηρά και μόνο για τους γονείς ή και για φίλους και περαιτέρω κοντινά άτομα; Δεν εννοώ προς θεού να μαζευτεί όλο το σόι για να δει έναν πρωτοετή, απλά αναφέρομαι στην περίπτωση πέραν της οικογένειας να βρίσκεται και κάποιο ακόμα κοντινό πρόσωπο.
Επίσης, η πρώτη έξοδος των πρωτοετών πραγματοποιείται με το πέρας της βασικής στρατιωτικής εκπαίδευσης; Από τότε οι πρωτοετείς θα έχουν την δυνατότητα άδειας τα ΣΚ; Ή με το που πραγματοποιηθεί η ορκομωσία τους; Έχω ακούσει ότι πρόσβαση στο κινητό θα έχουν για πρώτη φορά μετά την ολοκλήρωση της βασικής εκπαίδευσης. Αυτό ισχύει; Στα σημερινά δεδομένα.
Τέλος, ισχύει η άδεια εξόδου ημέρα Τετάρτη και για τους πρωτοετείς; Στις εθνικές εορτές οι ευέλπιδες που δεν παίρνουν μέρος στην παρέλαση, έχουν έξοδο από την σχολή;
Παρακαλώ να μην σχολιαστεί η σύγχυση και η αγωνία μου. Σας ευχαριστώ θερμά εκ των προτέρων! Θα εκτιμούσα κάθε απάντηση από ένα εμπειρο πρόσωπο με ανανεωμένες τις γνώσεις του για το θέμα.
Στο σήμερα: Οι πρωτοετείς ευέλπιδες ,που μόλις κατατάχθηκαν ,μετά από πόσο καιρό θα έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν μέσω τηλεφώνου με γονείς, φίλους, συγγενεις;
Επιπλέον τα επισκεπτήρια που θα πραγματοποιηθούν τις Κυριακές του Σεπτεμβρίου είναι αυστηρά και μόνο για τους γονείς ή και για φίλους και περαιτέρω κοντινά άτομα; Δεν εννοώ προς θεού να μαζευτεί όλο το σόι για να δει έναν πρωτοετή, απλά αναφέρομαι στην περίπτωση πέραν της οικογένειας να βρίσκεται και κάποιο ακόμα κοντινό πρόσωπο.
Επίσης, η πρώτη έξοδος των πρωτοετών πραγματοποιείται με το πέρας της βασικής στρατιωτικής εκπαίδευσης; Από τότε οι πρωτοετείς θα έχουν την δυνατότητα άδειας τα ΣΚ; Ή με το που πραγματοποιηθεί η ορκομωσία τους; Έχω ακούσει ότι πρόσβαση στο κινητό θα έχουν για πρώτη φορά μετά την ολοκλήρωση της βασικής εκπαίδευσης. Αυτό ισχύει; Στα σημερινά δεδομένα.
Τέλος, ισχύει η άδεια εξόδου ημέρα Τετάρτη και για τους πρωτοετείς; Στις εθνικές εορτές οι ευέλπιδες που δεν παίρνουν μέρος στην παρέλαση, έχουν έξοδο από την σχολή;
Παρακαλώ να μην σχολιαστεί η σύγχυση και η αγωνία μου. Σας ευχαριστώ θερμά εκ των προτέρων! Θα εκτιμούσα κάθε απάντηση από ένα εμπειρο πρόσωπο με ανανεωμένες τις γνώσεις του για το θέμα.
- Για τα κινητά έχουν δυνατότητα επικοινωνίας απο την αρχή αλλά τον πρώτο μήνα μόνο για κάποια ώρα συνήθως το βράδυ.
- Μπορούν να έρθουν και κοντινά άτομα αλλά οχι πολλοί.
- Δυνατότητα άδειας το ΣΚ έχουν μετά την βασική
- Ναι νομίζω ότι ισχύει η έξοδος της Τετάρτης για όλους.
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Σεπ 06, 2025 9:59 am- Για τα κινητά έχουν δυνατότητα επικοινωνίας απο την αρχή αλλά τον πρώτο μήνα μόνο για κάποια ώρα συνήθως το βράδυ.
- Μπορούν να έρθουν και κοντινά άτομα αλλά οχι πολλοί.
- Δυνατότητα άδειας το ΣΚ έχουν μετά την βασική
- Ναι νομίζω ότι ισχύει η έξοδος της Τετάρτης για όλους.
Γεια σας, όσον αφορά την προηγούμενη ερώτηση που είχα κάνει με τις εξόδους, μπήκα τώρα στο σάιτ της σχολής και είδα ότι όλα τα σαββατα του Οκτωβρίου και το πρώτο Σάββατο του Νοεμβρίου οι ευέλπιδες έχουν επίσκεψη σε αρχαιολογικούς χώρους και μνημεία. Οπότε υποθέτω ότι αυτά τα ΠΣΚ μετά την βασική εκπαίδευση δεν έχουν την δυνατότητα εξόδου. Αρα, πότε είναι η πρώτη τους έξοδος που θα διαρκέσει όλο το ΠΣΚ; Μετά την 1η Νοεμβρίου; Ας απαντήσει κάποιος που γνωρίζει
Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης