Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιούλ 02, 2025 12:57 pm
Αρα πρέπει να βγει σήμερα ή αύριο ανακοίνωση για να βγουν οι μέρες μέχρι τέλος του μήνα! Γιατι τα αθλήματα διαρκούν 15 μέρες περίπου χωρισμένοι σε ομάδες!
οπως πολυ συχνα λεω , ολα ειναι θεμα διαβασματος αν ανατρέξεις τον Ιουνιο στον ΑΣΕΠ θα βρεις μια προκυριξη που αφορα τις φυλακες. Δειχνει το προγραμμα υγειονομικων-ψυχοτενχικων και αθλητικων δοκιμασιων.. Ποτε βγαινει η ανακοινωση , ποτε τους καλουν ανα γκρουπ... <3 υπολογιζεις και βλεπεις.. δεν σου λεω θα πεσεις κ μεσα αλλα οκ μια εικονα την εχεις.
pariszisis έγραψε: Τετ Ιούλ 02, 2025 3:47 pm
Ρε παιδια εγω ψαχνω στην διαυγεια αλλα δεν βρισκω κατι μπορειτε να στειλετε λινκ ;
Γράψε στο Google διαύγεια ΑΣΕΠ και σ βγάζει τα θέματα.. Ψάξε το pdf με ονομασία συγκρότηση ομάδας ή σύσταση ομάδας κάπως έτσι τ λέει που αφορά τον Ιούλιο. Και μέσα εκεί υπάρχει το πρόγραμμα του Ιουλίου που έχει και τ 1Κ/2024.
σε ευχαριστω πολυ το βρηκα και θα κοιταω καθε μερα ποτε θα συσταθει επιτροπη γι ατα αγωνισματα μας. Να εισαι καλα... εψαχνα αλλα με στοιχεια 1κ 2024 στο υπουργειο εσωτερικων η αμυνης..... Ηθελε εντελει φορεα ΑΣΕΠ. Και παλι ευχαριστω! καλη επιτυχια φιλε/φιλη
pariszisis έγραψε: Πέμ Ιούλ 03, 2025 9:54 am
σε ευχαριστω πολυ το βρηκα και θα κοιταω καθε μερα ποτε θα συσταθει επιτροπη γι ατα αγωνισματα μας. Να εισαι καλα... εψαχνα αλλα με στοιχεια 1κ 2024 στο υπουργειο εσωτερικων η αμυνης..... Ηθελε εντελει φορεα ΑΣΕΠ. Και παλι ευχαριστω! καλη επιτυχια φιλε/φιλη
δεν χρειαζεται να ψαξεις κατι.. αυριο η το πολυ Δευτερα θα ερθουν sms.
Γεια σε όλους. Υπηρετώ στην ΕΜΟΔΕ του ΠΣ και είμαι επιτυχών στη κατηγορία ΠΕ της Δημοτικής Αστυνομίας στο τόπο μου. Πραγματικά βρίσκομαι μεταξύ σφύρας και άκμωνος ως προς ποια κατεύθυνση θα πρέπει να ακολουθήσω. Καμιά συμβουλή από κάποιον παλιο? Ευχαριστώ πολύ.
Tasos9 έγραψε: Δευ Ιούλ 07, 2025 2:53 pm
Γεια σε όλους. Υπηρετώ στην ΕΜΟΔΕ του ΠΣ και είμαι επιτυχών στη κατηγορία ΠΕ της Δημοτικής Αστυνομίας στο τόπο μου. Πραγματικά βρίσκομαι μεταξύ σφύρας και άκμωνος ως προς ποια κατεύθυνση θα πρέπει να ακολουθήσω. Καμιά συμβουλή από κάποιον παλιο? Ευχαριστώ πολύ.
Εξαρτάται σε τι ηλικια βρισκεσαι , αλλο να εισαι 23-28 και αλλο 28-32 (ποτε μπηκες?) Στα χρηματα η ΕΜΟΔΕ εχει περισσοτερα , μαχητή υπηρεσια κτλ κτλ.. Δημοτικη πας κανεις ενα 8ωρακι και ξεμπερδευεις... Ουτε εκτακτα ουτε κινδυνος.. Ειδικα σε μικροτερους και μη τουριστικους Δημους θα εισαι σαν τον αστυνομικο στο Κσφε της Χαρας.. Εγω προσωπικα ειμαι σε σωμα ασφαλειας και θα προτιμησω την Δημοτικη για την ασφαλεια μου , επιστρεφω στον τοπο μου και την ηρεμια μου ,κοντα στ οικογενεια μου.. Σταθερο ωραριο κ μερες μπορει να μη εχεις αλλα σιγουρα δεν σε παιρνουν τηλ ξαφνικα να πας στ Ροδο γιατι επιασε φωτια.... Γνωμη μου κατι χανεις κατι κερδιζεις... πλουσιοι παντως δεν θα γινουμε ειτε με την μια ειτε με την αλλη.
ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΑΝΩ.... ΕΙΝΑΙ ΕΜΟΔΕ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΠΟΡΩΜΕΝΟΣ ΜΑΧΗΜΟΣ ΑΛΑΛ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ. ΕΧΕΙ ΘΕΜΑ ΜΕ ΚΑΠΝΟ ΜΕΣΕΣ... ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ πορωμενος φουλ αγαπα την δουλεια του.... αλλα.... εχεις και πολυ κινδυνο... και πρεπει να εισαι stand by....μαγκες οι ΔΕ ? υγειονομικα? Θ αδωσουμε οντως Σεπτεμβρη? Προγραμματιζω λιγο την αδεια μ στην δουλεια δεν ξερω τις να τους πω....20 .9 λενε γυρω εκει. ξερεις καποιος κατι?
Σας τα εχω πρηξει αλλα γεναει η γυναικα μου Νοεμβριο και ειμαι επι πυρος χχαχαχαχα.... δουλεια προπονηση φτιαχνω το δωματιο...καταλαβαινετε...ειμαι διορισταιος....Ελπιζω να μην ειμαι μεσα για εκπαιδευση στην γεννα:p
Pliroforiodotis000 έγραψε: Τετ Ιούλ 02, 2025 11:02 am
Οπως ειπα με λιγο ψαξιμο και να παρακολουθεις ημερομηνιες βγαζεις συμπερασματα.. Τελος παντων , στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ αν πατε εχει δημοσιευτει οτι στο προγραμμα 1/7 εως 31/7 ειναι τα αθληματα των ΠΕ-ΤΕ και οτι γινετε ελεγχος ενστασεων και χαρτιων στ ΔΕ. Εγω παντα οταν γραψω , δεν αναφερομαι σε γνωριμιες κ μλκσ τετοιες αλλα κυριως ψαχνω , διαβαζω και παρατηρω. Απο την αρχη της προκυριξης ανα κατηγορια παρατηρω ημερομηνιες και διαστηματα...
Καλη προπονηση με 35 βαθμους , εμεις στα πολυ βορεια τ παλευουμε <3
ΦΙΛΕ Μ λεει απο πολυ πιο πριν οτι ελεγχονται τα χαρτια των δε....απο 4ο νομιζω.... ελπιζω μεσα στον Ιουλιο να δωσουμε υγειονομικα ...καλη επιμονη και υπομονη...απο κεντρικα της Ελλαδος....χαχαχα