Γεια σε ολους.
Επειδη μεσω reddit δεν εχω βγαλει ακρη και δεν πηρα απαντηση, ηθελα να ρωτησω για την απαλλαγη!
Εκανα την διαδικασια μεσα στον Μαιο, πηγα επιτροπη 401 27/5! Ηταν 2 γιατροι απο οτι καταλαβα (ο ενας ο ψηλος χοντρουλης που τραμπουκιζει και ο αλλος ενας λιγο πιο νεος) Μπαινω σχετικα γρηγορα μεσα αφου ημουν το νουμερο 7, καθομαι στην καρεκλα και μου κανει μονο για ερωτηση ο γιατρος αν εχω παρει 24μηνη αναβολη. Του λεω ναι και γραφει πισω απο τον φακελο μου Ι5 αλλα δεν ειδα τι αλλο εγραψε και μου λεει ετοιμος. Τιποτα αλλο κυριολεκτικα. Να αναφερω οτι η γνωματευση αναφερει οτι εχω αγχος, κρισεις πανικου και αγοραφοβια. Με παρακολουθει 2 χρονια ο γιατρος αυτος και παιρνω αγωγη γιατι δυστυχως ετυχα το λοττο και στα 3.... Η γνωματευση τελος ελεγε οτι χρειαζεται ψυχιατρικη παρακολουθηση. Εχει περασει πανω απο μηνα και κοντευουν οι 45 μερες που λενε!!! Αγχωνομαι αρκετα, ξερει κανεις να υπαρχει περιπτωση να την απορριψουν?? Γιατι αργουν τοσο?Δεν ξερω τι να κανω αν περασουν οι μερες! Μπαινω καθημερινα στο σαιτ αλλα τιποτα.
Οποιαδηποτε πληροφορια για κατι παρομοιο θα μου ηταν χρησιμη! Ευχαριστω εκ των προτερων
Αναβολή - απαλλαγή μέσω Φρουραρχείου
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες