Επιλαχόντες 9Κ/2021

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
panospanos2

Re: Επιλαχόντες 9Κ/2021

Δημοσίευση από panospanos2 »

Κάθομαι και διαβάζω μερικούς η μερικές που σκέφτονται από τώρα τι χρειάζεται για να παραιτηθούν 
 Αρχικά είμαι ένστολος είμαι ηδη στο δημόσιο και υπάγομαι στο ειδικό μισθολόγιο 
Δεν ξέρω για ποιο λόγο να μπει κάποιος  στη διαδικασία να τραβηχθεί να προπονηθεί και γενικώς να επιβαρυνθεί οικονομικά όλα αυτά για να παραιτηθεί μετά τον x καιρό 
 Δηλαδή νομίζετε ότι πιάσατε τον παππά από τα παπάρια? 
Νομίζετε ότι θα βγάλετε εκατομμύριο και θα γυρνάτε νησί νησί την ελλάδα? 
Ή μήπως κάποιος γονέας που βίωσε οικονομική κρίση νομίζει ότι θα σωθεί το παιδί του κάνοντας μία τέτοια δουλειά? 
Έχετε ιδέα τι πάτε να κάνετε ? 
Έχετε τον πραγματικό νου για το τι μπορεί να στραβώσει σε μία τέτοιου είδους δουλειά? 
Ξέρετε τι είναι αίμα ?
Ξέρετε τι είναι άγχος? 
Γνωρίζατε τι είναι ποινικές ευθύνες? 
Έχετε δουλέψει ποτέ περιβάλλον το οποίο δεν σας εγγυάται την επιστροφή σπίτι ? 
Όσοι δεν είναι σίγουροι κακός μπαίνουνε σε αυτό το τρυπάκι γιατί είναι δεδομένο ότι είτε θα φύγετε καρφί πριν καν τελειώσει η σχολή, ή θα μιζεριάζετε εμάς τους υπόλοιπους με το πώς τα περιμένατε διαφορετικά. 
 Δεν μιλάω εκ του ασφαλούς μιλάω με πείρα και με εικόνες που δύσκολα κάποιος αποκτά (ευτυχώς)
 Το γράφω σαν προειδοποίηση το ότι αν είναι να κάνετε αυτή τη δουλειά και να περιμένετε μεροκάματο δικηγόρου , συνθήκες γιατρού, πρόγραμμα CEO εκτός από βαθιά νυχτωμένοι κατά πάσα πιθανότητα θα είστε και επικίνδυνοι τόσο για τον εαυτό σας όσο και για τους υπόλοιπους. 
Οπότε αφήστε τη "σιγουριά" και κοιτάξτε να κάνετε έναν δρόμο που να σας ταιριάζει και ας  είναι και ανηφόρα. 

Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Δεν ξέρουν τι σημαίνει φυλακή . Τι άγχος να μη πάει κάτι στραβά στην βάρδια σου! 
Επισκέπτης

panospanos2 έγραψε: Τετ Ιούλ 02, 2025 2:55 pm  Κάθομαι και διαβάζω μερικούς η μερικές που σκέφτονται από τώρα τι χρειάζεται για να παραιτηθούν 
 Αρχικά είμαι ένστολος είμαι ηδη στο δημόσιο και υπάγομαι στο ειδικό μισθολόγιο 
Δεν ξέρω για ποιο λόγο να μπει κάποιος  στη διαδικασία να τραβηχθεί να προπονηθεί και γενικώς να επιβαρυνθεί οικονομικά όλα αυτά για να παραιτηθεί μετά τον x καιρό 
 Δηλαδή νομίζετε ότι πιάσατε τον παππά από τα παπάρια? 
Νομίζετε ότι θα βγάλετε εκατομμύριο και θα γυρνάτε νησί νησί την ελλάδα? 
Ή μήπως κάποιος γονέας που βίωσε οικονομική κρίση νομίζει ότι θα σωθεί το παιδί του κάνοντας μία τέτοια δουλειά? 
Έχετε ιδέα τι πάτε να κάνετε ? 
Έχετε τον πραγματικό νου για το τι μπορεί να στραβώσει σε μία τέτοιου είδους δουλειά? 
Ξέρετε τι είναι αίμα ?
Ξέρετε τι είναι άγχος? 
Γνωρίζατε τι είναι ποινικές ευθύνες? 
Έχετε δουλέψει ποτέ περιβάλλον το οποίο δεν σας εγγυάται την επιστροφή σπίτι ? 
Όσοι δεν είναι σίγουροι κακός μπαίνουνε σε αυτό το τρυπάκι γιατί είναι δεδομένο ότι είτε θα φύγετε καρφί πριν καν τελειώσει η σχολή, ή θα μιζεριάζετε εμάς τους υπόλοιπους με το πώς τα περιμένατε διαφορετικά. 
 Δεν μιλάω εκ του ασφαλούς μιλάω με πείρα και με εικόνες που δύσκολα κάποιος αποκτά (ευτυχώς)
 Το γράφω σαν προειδοποίηση το ότι αν είναι να κάνετε αυτή τη δουλειά και να περιμένετε μεροκάματο δικηγόρου , συνθήκες γιατρού, πρόγραμμα CEO εκτός από βαθιά νυχτωμένοι κατά πάσα πιθανότητα θα είστε και επικίνδυνοι τόσο για τον εαυτό σας όσο και για τους υπόλοιπους. 
Οπότε αφήστε τη "σιγουριά" και κοιτάξτε να κάνετε έναν δρόμο που να σας ταιριάζει και ας  είναι και ανηφόρα. 

Οπότε καλύτερα ειδικοί φρουροί σαν ΑΜ που μπήκαν τώρα να παίζουμε την Λούτσα μας όλη μέρα και να επιβαρύνουμε τον Έλληνα φορολογούμενο?

Επισκέπτης

Να τη η παναγίτσα 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιούλ 02, 2025 5:45 pm Να τη η παναγίτσα 

Παναγίες ρίχνουν αυτοί πού τους πληρώνουν βασικά αλλά τεσπα...
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες