Υγειονομικά - Ψυχοτεχνικά - Αθλητικές δοκιμασίες

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Eyyehdheheje
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2
Ενδιαφέροντα: Στράτος
Επάγγελμα: Άνεργος
Επικοινωνία:

Re: Υγειονομικά - Ψυχοτεχνικά - Αθλητικές δοκιμασίες

Δημοσίευση από Eyyehdheheje »

kostas8899 έγραψε: Τετ Μάιος 28, 2025 4:36 pm
Eyyehdheheje έγραψε: Τετ Μάιος 28, 2025 3:57 pm Καλησπέρα παιδιά, σήμερα πέρασα τα ψυχοτεχνικα αλλά δεν υπέγραψε κανείς κάποιο χαρτί από την αίτηση μου αν είμαι κατάλληλος ή ακατάλληλος, ούτε σε μένα ούτε σε κάποιο άλλο παιδί... Το ρωτάω γιατί θυμάμαι σε παλιότερη προκήρυξη μας δίνανε ένα ξεχωριστό χαρτί που ζητούσε ανά επιτροπή και μια υπογραφή ..

τι ερωτησεις εκαναν περιπου μπορεις να μου πεις? ευχαριστω

Μιλούσαν περισσότερο για τον εαυτό σου, γιατί θες να μπεις στο στρατό κλπ ή τι δυσκολίες πιστεύεις βάσει του χαρακτήρα σου θα συναντήσεις, αυτά πάνω κάτω 

Annaanna

Re: Υγειονομικά - Ψυχοτεχνικά - Αθλητικές δοκιμασίες

Δημοσίευση από Annaanna »

Anarg έγραψε: Παρ Νοέμ 26, 2021 12:20 pm Καλησπέρα/ Καλημέρα σε όλους!Για να μην τα πολυλογώ θέλω πολύ να δηλώσω ΕΠΟΠ στρατού ξηράς και στην πορεία, μέσω σχολείων να γίνω στέλεχος στις ειδικές δυνάμεις.Είμαι υγιέστατος και κάνω σαν τρελός γυμναστική, το μόνο πρόβλημα που έχω είναι είναι ότι έχω έλλειψη ενζύμου g6pd.Διάβασα ότι θα με κόψουν. Το θεωρώ πολύ κρίμα γιατί δεν μου επηρεάζει την ζωή ούτε στο ελάχιστο.Ισχύει λοιπόν κάτι τέτοιο; Και αν ναι, γίνεται να κάνω το οτιδήποτε για να με δεχτούν;(πχ σκέφτομαι να έχω κάνει από πριν τις εξετάσεις αίματος με τον γιατρό μου, χωρίς να φαίνεται το πρόβλημα, έτσι ώστε να μην χρειαστεί να μου κάνουν αιματολογικές αυτοί).

Καλησπέρα το ανάφερες; Σου δημιουργήθηκε κάποιο πρόβλημα γιατί έχω και εγώ την ίδια έλλειψη 
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες