Σαν στρατολόγος ΠΑ είσαι με το πουκάμισο και κλίμα λόγω ζέστης και σχολάς στην ωρα σου ενώ στην ΑΣ είσαι σε συνεργείο (εννοείται χωρίς αξιόλογες συνθήκες δουλειάς και ωραρίου)Arxisminias έγραψε: Τρί Ιούλ 01, 2025 5:44 pmΣαν σώμα ναι αλλά οι μεταθέσεις στην αεροπορία στρατού είναι κλάσεις ανώτερα δηλαδή αν ένας άνθρωπος είναι από Θεσσαλονίκη και θέλει να είναι στα μέσοι του μια ζωή πάει Αλεξάνδρεια Ημαθίας και τέλος αν θες να είσαι Θεσσαλία πας στεφανοβικειο αν θες αττική πας μέγαρα όταν κάνεις οικογένεια είναι πολύ σοβαρό το θέμα μετάθεση ειδικά με τα παιδιά να τους αλλάζεις σχολεία κλπ στο θέμα μεταθέσεις λοιπόν η αεροπορία στρατού είναι πολύ μπροστά
Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)
Re: Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)
Σαν στρατολόγος ΠΑ είσαι με το πουκάμισο και κλίμα λόγω ζέστης και σχολάς στην ωρα σου ενώ στην ΑΣ είσαι σε συνεργείο (εννοείται χωρίς αξιόλογες συνθήκες δουλειάς και ωραρίου)Arxisminias έγραψε: Τρί Ιούλ 01, 2025 5:44 pmΣαν σώμα ναι αλλά οι μεταθέσεις στην αεροπορία στρατού είναι κλάσεις ανώτερα δηλαδή αν ένας άνθρωπος είναι από Θεσσαλονίκη και θέλει να είναι στα μέσοι του μια ζωή πάει Αλεξάνδρεια Ημαθίας και τέλος αν θες να είσαι Θεσσαλία πας στεφανοβικειο αν θες αττική πας μέγαρα όταν κάνεις οικογένεια είναι πολύ σοβαρό το θέμα μετάθεση ειδικά με τα παιδιά να τους αλλάζεις σχολεία κλπ στο θέμα μεταθέσεις λοιπόν η αεροπορία στρατού είναι πολύ μπροστά
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 87
- Ενδιαφέροντα: Κυνηγι
- Επάγγελμα: Στρατιωτικός
Να σε ρωτήσω κάτι που υπηρετείς ;;; Έχεις δει ΕΠ ΟΠ στρατολόγο σε πτέρυγα μάχης με πουκάμισο ;;; Γιατί θα με τρελάνεις αλήθεια τώρα ή έχεις υπηρετήσει στο πεντάγωνο φαντάρος και νομίζεις ότι η ΠΑ είναι παντού πεντάγωνο αλήθεια έχω περιέργεια να μου πειςGZ1 έγραψε: Τρί Ιούλ 01, 2025 5:50 pmΣαν στρατολόγος ΠΑ είσαι με το πουκάμισο και κλίμα λόγω ζέστης και σχολάς στην ωρα σου ενώ στην ΑΣ είσαι σε συνεργείο (εννοείται χωρίς αξιόλογες συνθήκες δουλειάς και ωραρίου)Arxisminias έγραψε: Τρί Ιούλ 01, 2025 5:44 pmΣαν σώμα ναι αλλά οι μεταθέσεις στην αεροπορία στρατού είναι κλάσεις ανώτερα δηλαδή αν ένας άνθρωπος είναι από Θεσσαλονίκη και θέλει να είναι στα μέσοι του μια ζωή πάει Αλεξάνδρεια Ημαθίας και τέλος αν θες να είσαι Θεσσαλία πας στεφανοβικειο αν θες αττική πας μέγαρα όταν κάνεις οικογένεια είναι πολύ σοβαρό το θέμα μετάθεση ειδικά με τα παιδιά να τους αλλάζεις σχολεία κλπ στο θέμα μεταθέσεις λοιπόν η αεροπορία στρατού είναι πολύ μπροστά
Ναι αλλά στο μέλλον δν υπάρχει περίπτωση να σε πάνε και ναυτικό σε φρεγάτα; Επειδή το σώμα είναι διακλαδικόArxisminias έγραψε: Τρί Ιούλ 01, 2025 4:18 pmΜε χίλια κοινό να πας
Το πουκάμισο είναι με αποσιωπητικά. Σε σύγκριση με το συνεργείοArxisminias έγραψε: Τρί Ιούλ 01, 2025 6:00 pmΝα σε ρωτήσω κάτι που υπηρετείς ;;; Έχεις δει ΕΠ ΟΠ στρατολόγο σε πτέρυγα μάχης με πουκάμισο ;;; Γιατί θα με τρελάνεις αλήθεια τώρα ή έχεις υπηρετήσει στο πεντάγωνο φαντάρος και νομίζεις ότι η ΠΑ είναι παντού πεντάγωνο αλήθεια έχω περιέργεια να μου πειςGZ1 έγραψε: Τρί Ιούλ 01, 2025 5:50 pmΣαν στρατολόγος ΠΑ είσαι με το πουκάμισο και κλίμα λόγω ζέστης και σχολάς στην ωρα σου ενώ στην ΑΣ είσαι σε συνεργείο (εννοείται χωρίς αξιόλογες συνθήκες δουλειάς και ωραρίου)Arxisminias έγραψε: Τρί Ιούλ 01, 2025 5:44 pm
Σαν σώμα ναι αλλά οι μεταθέσεις στην αεροπορία στρατού είναι κλάσεις ανώτερα δηλαδή αν ένας άνθρωπος είναι από Θεσσαλονίκη και θέλει να είναι στα μέσοι του μια ζωή πάει Αλεξάνδρεια Ημαθίας και τέλος αν θες να είσαι Θεσσαλία πας στεφανοβικειο αν θες αττική πας μέγαρα όταν κάνεις οικογένεια είναι πολύ σοβαρό το θέμα μετάθεση ειδικά με τα παιδιά να τους αλλάζεις σχολεία κλπ στο θέμα μεταθέσεις λοιπόν η αεροπορία στρατού είναι πολύ μπροστά
Μην μπερδευεσαι φιλε. Δεν πεφτεις με κληρωση καπου οπως στις στρατιωτικες σχολες. Το κοινο σωμα ειναι αυτονομο και ειναι καθαρα δουλεια γραφειου. Το επιλεγεις με κλειστα ματια.FN15 έγραψε: Τρί Ιούλ 01, 2025 6:01 pmΝαι αλλά στο μέλλον δν υπάρχει περίπτωση να σε πάνε και ναυτικό σε φρεγάτα; Επειδή το σώμα είναι διακλαδικό
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Φίλε μου καλέ η απόφαση είναι δική σου έχεις περάσει κοινό σώμα ΕΠ ΟΠ έχεις επιλογή να ζήσεις σαν άνθρωπος σε ένα αξιόλογο σώμα και κάθεσαι και μου λες την κάθε μπαρούφα που ακούς εδώ μέσα ότι θα πας φρεγάτα πήγαινε λεβέντη μου κοινό σώμα να είσαι κύριοςFN15 έγραψε: Τρί Ιούλ 01, 2025 6:01 pmΝαι αλλά στο μέλλον δν υπάρχει περίπτωση να σε πάνε και ναυτικό σε φρεγάτα; Επειδή το σώμα είναι διακλαδικό
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Έχεις ιδέα από μεταθέσεις ;;; Έχεις ιδέα τι είναι να σηκώνεις σπίτι με παιδιά και να φεύγεις για νησί 2 χρόνια ;;; Έξοδα φασαρίες και γκρίνια στα παιδιά που θα αλλάξουν σχολείο που θα χάσουν φίλους ;; τι ιστορίες μου λες για πουκάμισα κλπ είναι δυνατόν να σου δίνεται η δυνατότητα να μπεις ένοπλες δυνάμεις και να ξέρεις ότι για τα περισσότερα χρόνια θα είσαι στο ίδιο μέρος για να μην σου πω αν πας μέγαρα ή Αλεξάνδρεια θα είσαι μια ζωή ξέρεις τι είναι αυτό για έναν άνθρωπο που υπηρετεί ;;GZ1 έγραψε: Τρί Ιούλ 01, 2025 6:04 pmΤο πουκάμισο είναι με αποσιωπητικά. Σε σύγκριση με το συνεργείοArxisminias έγραψε: Τρί Ιούλ 01, 2025 6:00 pmΝα σε ρωτήσω κάτι που υπηρετείς ;;; Έχεις δει ΕΠ ΟΠ στρατολόγο σε πτέρυγα μάχης με πουκάμισο ;;; Γιατί θα με τρελάνεις αλήθεια τώρα ή έχεις υπηρετήσει στο πεντάγωνο φαντάρος και νομίζεις ότι η ΠΑ είναι παντού πεντάγωνο αλήθεια έχω περιέργεια να μου πειςGZ1 έγραψε: Τρί Ιούλ 01, 2025 5:50 pm
Σαν στρατολόγος ΠΑ είσαι με το πουκάμισο και κλίμα λόγω ζέστης και σχολάς στην ωρα σου ενώ στην ΑΣ είσαι σε συνεργείο (εννοείται χωρίς αξιόλογες συνθήκες δουλειάς και ωραρίου)
Εγώ μιλάω για συνθήκες δουλειάς. Δεν θα καθίσεις ούτε ένα λεπτό παραπάνω στη δουλειά σε σύγκριση με το συνεργείο.Arxisminias έγραψε: Τρί Ιούλ 01, 2025 6:18 pmΈχεις ιδέα από μεταθέσεις ;;; Έχεις ιδέα τι είναι να σηκώνεις σπίτι με παιδιά και να φεύγεις για νησί 2 χρόνια ;;; Έξοδα φασαρίες και γκρίνια στα παιδιά που θα αλλάξουν σχολείο που θα χάσουν φίλους ;; τι ιστορίες μου λες για πουκάμισα κλπ είναι δυνατόν να σου δίνεται η δυνατότητα να μπεις ένοπλες δυνάμεις και να ξέρεις ότι για τα περισσότερα χρόνια θα είσαι στο ίδιο μέρος για να μην σου πω αν πας μέγαρα ή Αλεξάνδρεια θα είσαι μια ζωή ξέρεις τι είναι αυτό για έναν άνθρωπο που υπηρετεί ;;GZ1 έγραψε: Τρί Ιούλ 01, 2025 6:04 pmΤο πουκάμισο είναι με αποσιωπητικά. Σε σύγκριση με το συνεργείοArxisminias έγραψε: Τρί Ιούλ 01, 2025 6:00 pm
Να σε ρωτήσω κάτι που υπηρετείς ;;; Έχεις δει ΕΠ ΟΠ στρατολόγο σε πτέρυγα μάχης με πουκάμισο ;;; Γιατί θα με τρελάνεις αλήθεια τώρα ή έχεις υπηρετήσει στο πεντάγωνο φαντάρος και νομίζεις ότι η ΠΑ είναι παντού πεντάγωνο αλήθεια έχω περιέργεια να μου πεις
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Δεν θα καθίσεις ούτε ένα λεπτό παραπάνω ;;;; Μάλλον τρολαρεις δεν μπορεί !!!GZ1 έγραψε: Τρί Ιούλ 01, 2025 6:31 pmΕγώ μιλάω για συνθήκες δουλειάς. Δεν θα καθίσεις ούτε ένα λεπτό παραπάνω στη δουλειά σε σύγκριση με το συνεργείο.Arxisminias έγραψε: Τρί Ιούλ 01, 2025 6:18 pmΈχεις ιδέα από μεταθέσεις ;;; Έχεις ιδέα τι είναι να σηκώνεις σπίτι με παιδιά και να φεύγεις για νησί 2 χρόνια ;;; Έξοδα φασαρίες και γκρίνια στα παιδιά που θα αλλάξουν σχολείο που θα χάσουν φίλους ;; τι ιστορίες μου λες για πουκάμισα κλπ είναι δυνατόν να σου δίνεται η δυνατότητα να μπεις ένοπλες δυνάμεις και να ξέρεις ότι για τα περισσότερα χρόνια θα είσαι στο ίδιο μέρος για να μην σου πω αν πας μέγαρα ή Αλεξάνδρεια θα είσαι μια ζωή ξέρεις τι είναι αυτό για έναν άνθρωπο που υπηρετεί ;;GZ1 έγραψε: Τρί Ιούλ 01, 2025 6:04 pm
Το πουκάμισο είναι με αποσιωπητικά. Σε σύγκριση με το συνεργείο
Στρατολόγος ασυζητητί σε γραφείο θα επιλέξω πας καλά τι να πάω αεροπορία στρατό να κάνω το χαμαλι και είναι όλη μέρα με σφυριά στο συνεργείο και μέσα στα λάδια και σιγά τις μεταθέσεις είσαι μια ώρα μακριά από Αθήνα σε μέγαρα από Θεσσαλονίκη μια ώρα Αλέξανδρεια σιγά τα αυγά με τις μετάθεσεις θες 2 ώρες το λιγότερο πηγαινε έλα σπίτι δουλειά και πίσω Τ μ λες τώρα …
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Τι ειδικότητα στην αεροπορία στρατού ;;;Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιούλ 01, 2025 6:55 pm Στρατολόγος ασυζητητί σε γραφείο θα επιλέξω πας καλά τι να πάω αεροπορία στρατό να κάνω το χαμαλι και είναι όλη μέρα με σφυριά στο συνεργείο και μέσα στα λάδια και σιγά τις μεταθέσεις είσαι μια ώρα μακριά από Αθήνα σε μέγαρα από Θεσσαλονίκη μια ώρα Αλέξανδρεια σιγά τα αυγά με τις μετάθεσεις θες 2 ώρες το λιγότερο πηγαινε έλα σπίτι δουλειά και πίσω Τ μ λες τώρα …
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 32
Κανενας απο Στρατο Ξηρα που να εχει παραλαβει ηλεκτρονικα η μη Σημειωμα Καταταξης?
Τιποτα εδω,θα τους Παρω αυριο Τηλεφωνο.
Τιποτα εδω,θα τους Παρω αυριο Τηλεφωνο.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες