Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 77
- Ενδιαφέροντα: Κυνηγι
- Επάγγελμα: Στρατιωτικός
Re: Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)
Κάποιοι έχετε απορίες ως προς τις μεταθέσεις γενικά σε όλα τα σώματα καταρχάς ένοπλες δυνάμεις σημαίνει μεταθέσεις!! Η αεροπορία Στρατού είναι αυτή με τις λιγότερες μεταθέσεις έχει στο στεφανοβικειο το οποίο λόγο του ντανιελ έχει πάει στην Λάρισα έχει στην πάχη μεγάρων και στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας 3 μονάδες τώρα που είστε μικροί ακόμα δεν μπορείτε να καταλάβετε τι σημαίνει μετάθεση εκτός αν είστε παιδιά στρατιωτικών όταν μεγαλώσετε λίγο και κάνετε οικογένεια είναι πάρα πολύ δύσκολο να ξεσπιτωθείτε όποιος έχει περάσει αεροπορία στρατού να ξέρει ότι έχει πιάσει το τζόκερ από άποψη μεταθέσεων
βεβαιωση τηρησης λογαριασμου θα βγαλεις ηλεκτρονικα μεσα απο το ebanking
αυτο δε σημαινει οτι ειναι και το πιο χαλαρο απο τα αλλα οπλαArxisminias έγραψε: Δευ Ιουν 30, 2025 5:27 pm Κάποιοι έχετε απορίες ως προς τις μεταθέσεις γενικά σε όλα τα σώματα καταρχάς ένοπλες δυνάμεις σημαίνει μεταθέσεις!! Η αεροπορία Στρατού είναι αυτή με τις λιγότερες μεταθέσεις έχει στο στεφανοβικειο το οποίο λόγο του ντανιελ έχει πάει στην Λάρισα έχει στην πάχη μεγάρων και στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας 3 μονάδες τώρα που είστε μικροί ακόμα δεν μπορείτε να καταλάβετε τι σημαίνει μετάθεση εκτός αν είστε παιδιά στρατιωτικών όταν μεγαλώσετε λίγο και κάνετε οικογένεια είναι πάρα πολύ δύσκολο να ξεσπιτωθείτε όποιος έχει περάσει αεροπορία στρατού να ξέρει ότι έχει πιάσει το τζόκερ από άποψη μεταθέσεων
Εγώ έχω περάσει οδηγός στην Αεροπορία Στρατού και θα πάω γιατί είμαι από Θεσσαλονίκη και με βολεύει. Κάποια στιγμή θα πάω Λάρισα ή Αλεξάνδρεια πιστεύω.Arxisminias έγραψε: Δευ Ιουν 30, 2025 5:27 pm Κάποιοι έχετε απορίες ως προς τις μεταθέσεις γενικά σε όλα τα σώματα καταρχάς ένοπλες δυνάμεις σημαίνει μεταθέσεις!! Η αεροπορία Στρατού είναι αυτή με τις λιγότερες μεταθέσεις έχει στο στεφανοβικειο το οποίο λόγο του ντανιελ έχει πάει στην Λάρισα έχει στην πάχη μεγάρων και στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας 3 μονάδες τώρα που είστε μικροί ακόμα δεν μπορείτε να καταλάβετε τι σημαίνει μετάθεση εκτός αν είστε παιδιά στρατιωτικών όταν μεγαλώσετε λίγο και κάνετε οικογένεια είναι πάρα πολύ δύσκολο να ξεσπιτωθείτε όποιος έχει περάσει αεροπορία στρατού να ξέρει ότι έχει πιάσει το τζόκερ από άποψη μεταθέσεων
επισης και το αμα ηλεκτρονικα μεσα απο τη βεβαιωση απογραφης εφκα με κωδικους taxisnet.αμα δεν τον βγαζει στο εγγραφο ρωτα το λογιστη σου.ξυπνατε λιγο και ψαξτε
-
- Λοχίας - Έφεδρος
Δεν είπα χαλαρό είπα μεταθέσεις ξεκάθαρα το οποίο είναι το ποιο δύσκολο πράγμα στην ζωή ενός στρατιωτικούΕπισκέπτης έγραψε: Δευ Ιουν 30, 2025 5:34 pmαυτο δε σημαινει οτι ειναι και το πιο χαλαρο απο τα αλλα οπλαArxisminias έγραψε: Δευ Ιουν 30, 2025 5:27 pm Κάποιοι έχετε απορίες ως προς τις μεταθέσεις γενικά σε όλα τα σώματα καταρχάς ένοπλες δυνάμεις σημαίνει μεταθέσεις!! Η αεροπορία Στρατού είναι αυτή με τις λιγότερες μεταθέσεις έχει στο στεφανοβικειο το οποίο λόγο του ντανιελ έχει πάει στην Λάρισα έχει στην πάχη μεγάρων και στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας 3 μονάδες τώρα που είστε μικροί ακόμα δεν μπορείτε να καταλάβετε τι σημαίνει μετάθεση εκτός αν είστε παιδιά στρατιωτικών όταν μεγαλώσετε λίγο και κάνετε οικογένεια είναι πάρα πολύ δύσκολο να ξεσπιτωθείτε όποιος έχει περάσει αεροπορία στρατού να ξέρει ότι έχει πιάσει το τζόκερ από άποψη μεταθέσεων
ισχυει αλλα αμα δεν κανεις οικογενεια δεν ειναι και τοσο μεγαλο θεμαArxisminias έγραψε: Δευ Ιουν 30, 2025 5:38 pmΔεν είπα χαλαρό είπα μεταθέσεις ξεκάθαρα το οποίο είναι το ποιο δύσκολο πράγμα στην ζωή ενός στρατιωτικούΕπισκέπτης έγραψε: Δευ Ιουν 30, 2025 5:34 pmαυτο δε σημαινει οτι ειναι και το πιο χαλαρο απο τα αλλα οπλαArxisminias έγραψε: Δευ Ιουν 30, 2025 5:27 pm Κάποιοι έχετε απορίες ως προς τις μεταθέσεις γενικά σε όλα τα σώματα καταρχάς ένοπλες δυνάμεις σημαίνει μεταθέσεις!! Η αεροπορία Στρατού είναι αυτή με τις λιγότερες μεταθέσεις έχει στο στεφανοβικειο το οποίο λόγο του ντανιελ έχει πάει στην Λάρισα έχει στην πάχη μεγάρων και στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας 3 μονάδες τώρα που είστε μικροί ακόμα δεν μπορείτε να καταλάβετε τι σημαίνει μετάθεση εκτός αν είστε παιδιά στρατιωτικών όταν μεγαλώσετε λίγο και κάνετε οικογένεια είναι πάρα πολύ δύσκολο να ξεσπιτωθείτε όποιος έχει περάσει αεροπορία στρατού να ξέρει ότι έχει πιάσει το τζόκερ από άποψη μεταθέσεων
-
- Λοχίας - Έφεδρος
Αν είσαι αποφασισμένος από τώρα στα 25 σου ας που πούμε οτι θα μείνεις μαγκούφης και θα αφοσιωθείς σαν ΕΠ ΟΠ για το καλό τις πατρίδας οκΕπισκέπτης έγραψε: Δευ Ιουν 30, 2025 5:39 pmισχυει αλλα αμα δεν κανεις οικογενεια δεν ειναι και τοσο μεγαλο θεμαArxisminias έγραψε: Δευ Ιουν 30, 2025 5:38 pmΔεν είπα χαλαρό είπα μεταθέσεις ξεκάθαρα το οποίο είναι το ποιο δύσκολο πράγμα στην ζωή ενός στρατιωτικού
ε ναι αυτο εχω αποφασισειArxisminias έγραψε: Δευ Ιουν 30, 2025 5:46 pmΑν είσαι αποφασισμένος από τώρα στα 25 σου ας που πούμε οτι θα μείνεις μαγκούφης και θα αφοσιωθείς σαν ΕΠ ΟΠ για το καλό τις πατρίδας οκΕπισκέπτης έγραψε: Δευ Ιουν 30, 2025 5:39 pmισχυει αλλα αμα δεν κανεις οικογενεια δεν ειναι και τοσο μεγαλο θεμαArxisminias έγραψε: Δευ Ιουν 30, 2025 5:38 pm
Δεν είπα χαλαρό είπα μεταθέσεις ξεκάθαρα το οποίο είναι το ποιο δύσκολο πράγμα στην ζωή ενός στρατιωτικού
για το ΑΜΑ. δεν εχω καθολου, δηλαδη δεν εχω τον αριθμο. γιαυτο ρωταω, αν μπορω να τον βγαλω ηλεκτρονικα ή πρεπει να παω στον εφκα με καποια δικαιολογητικα να το φτιαξω
Ναι οκ μπορώ όντως να τα έχω μπερδέψει απλά έχω ακούσει ότι σε κόβουν αν δεν τα πας τόσο καλά και δεν ξέρω αν ισχύειΕπισκέπτης έγραψε: Δευ Ιουν 30, 2025 4:46 pmτι να κοψουν? τα εχετε μπερδεψειAnonimh έγραψε: Δευ Ιουν 30, 2025 4:38 pmΝαι το ξέρω για την βασική! Ρωτάω για την μάχιμη εκπαίδευση αν είναι για όλους και αν κόβουν ακόμα και αυτούς που είναι σε ειδηκότητες γραφείου και όχι σε όπλα μάχηςArxisminias έγραψε: Δευ Ιουν 30, 2025 4:35 pm
Η βασική εκπαίδευση είναι ίδια για όλους άντρες γυναίκες
να σου πω δε θυμαμαι. ρωτα και τον λογιστη σου θα ξερει σιγουραgiuler έγραψε: Δευ Ιουν 30, 2025 6:06 pmγια το ΑΜΑ. δεν εχω καθολου, δηλαδη δεν εχω τον αριθμο. γιαυτο ρωταω, αν μπορω να τον βγαλω ηλεκτρονικα ή πρεπει να παω στον εφκα με καποια δικαιολογητικα να το φτιαξω
Να ρωτήσω κάτι. Υπάρχει περίπτωση να ξαναπεράσουμε γιατρούς στο κέντρο ?? (εκτός του τέστ ανίχνευσης ουσιών)
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης