Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Anonimh

Re: Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)

Δημοσίευση από Anonimh »

Είμαι επιτυχών στην ειδικότητα επιμελητής χρηματικού στο Οικονομικό Σώμα του Στρατού πιστεύετε είναι καλή ειδηκότητα; Έχω περάσει και στο Ναυτικό Διαχειριστής υλικού τι πιστεύετε είναι καλύτερο;

Eyyehdheheje
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 11
Ενδιαφέροντα: Στράτος
Επάγγελμα: Άνεργος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Eyyehdheheje »

Nikolaosk έγραψε: Δευ Ιουν 30, 2025 10:13 am Καλημέρα σε όλους 
Το Ναυτικό έστειλε Μάιλ για κατάταξη στις 14 / 7 

Καλημέρα, στρατό ξηράς τίποτα ακόμα 
Nikolaosk
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Nikolaosk »

Eyyehdheheje έγραψε: Δευ Ιουν 30, 2025 12:23 pm

εγω εχω περασει και ξηρα και ναυτικο ( ξηρα θα παω) , απλα μου ηρθε ειδη το μειλ απο το ναυτικο 
μιλησα με το helpdesk και μου ειπαν πως θα στειλει μειλ η στρατολογια για να κανουμε μια υπεύθυνη δήλωση (ή κατι τετειο τελος παντων) για να επιλεξουμε που θελουμε να παμε οσοι ειμαστε σε 2 σωματα επιτυχων
Effie

Δημοσίευση από Effie »

Καλησπέρα εμένα ούτε το ναυτικο δε μου έστειλε τίποτα ούτε ο στρατός ξηρας, επικοινωνώ τηλεφωνικά μαζί τους και άκρη δε βγάζω..  μου είπαν να περιμένω.. καλά στην Ελλάδα ζούμε δεν εκπλήσσομαι.. 
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Εγώ που έχω περάσει σε όλα, δεν έχω λάβει ακόμα email από πουθενά. Μην αγχώνεστε, θα τα λάβουμε αργά ή γρήγορα όλοι. 
Effie

Δημοσίευση από Effie »

Το Σημείωμα Καταταξης γράφει την ακριβή ώρα παρουσίασης ή όχι?
Nikolaosk
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Nikolaosk »

Effie έγραψε: Δευ Ιουν 30, 2025 1:50 pm Το Σημείωμα Καταταξης γράφει την ακριβή ώρα παρουσίασης ή όχι?

αυτο λεει 

<<Όπως θα δεις και
στο Σημείωμα Κατάταξης το οποίο θα παραλάβεις σύντομα στην ηλεκτρονική
σου διεύθυνση από την αρμόδια Στρατολογική Υπηρεσία (ΣΥ), υποχρεούσαι
όπως την ημέρα κατάταξής σου στη Ναυτική Βάση ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ (Σκαραμαγκάς
Αττικής) το πρωί της Δευτέρας  14 Ιουλίου  2025, από 08:00 έως 13:00, να
προσκομίσεις σε έντυπη μορφή, τα ακόλουθα δικαιολογητικά:..........>>
Eyyehdheheje
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 11
Ενδιαφέροντα: Στράτος
Επάγγελμα: Άνεργος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Eyyehdheheje »

Nikolaosk έγραψε: Δευ Ιουν 30, 2025 12:32 pm
Eyyehdheheje έγραψε: Δευ Ιουν 30, 2025 12:23 pm

εγω εχω περασει και ξηρα και ναυτικο ( ξηρα θα παω) , απλα μου ηρθε ειδη το μειλ απο το ναυτικο 
μιλησα με το helpdesk και μου ειπαν πως θα στειλει μειλ η στρατολογια για να κανουμε μια υπεύθυνη δήλωση (ή κατι τετειο τελος παντων) για να επιλεξουμε που θελουμε να παμε οσοι ειμαστε σε 2 σωματα επιτυχων

Νταξει λογικό να έρθει πρώτα στο Ναυτικό είναι λιγότερες οι θέσεις, μην σκας το σημαντικό είναι ότι περάσαμε 
Επισκέπτης

Εσεις που περασατε στο ΠΝ προσευχηθειτε να μην σας ερθει ποτε το μειλ  :lol:

New2823838

Δημοσίευση από New2823838 »

Ρε παιδιά εγώ έχω περάσει ναυτικό μόνο ενώ ήθελα στρατο ξηράς και η ιδικοτητα που πέρασα είναι ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ (Τ/ΜΗΧ) - ΑΝΕΥ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΕΩΣ αξίζει παιδιά να πάω πάρα πολλά αρνητικά ακουω ενώ στρατό ξηράς είμαι επιλαχών πλήρωμα επρυστιροφορου πζ τι λέτε να περιμένω να με καλέσουν στρατό μήπως φύγει κανένας  αμα μπορείτε να βοηθήσετε 

episkeptis1

Δημοσίευση από episkeptis1 »

New2823838 έγραψε: Δευ Ιουν 30, 2025 2:58 pm Ρε παιδιά εγώ έχω περάσει ναυτικό μόνο ενώ ήθελα στρατο ξηράς και η ιδικοτητα που πέρασα είναι ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ (Τ/ΜΗΧ) - ΑΝΕΥ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΕΩΣ αξίζει παιδιά να πάω πάρα πολλά αρνητικά ακουω ενώ στρατό ξηράς είμαι επιλαχών πλήρωμα επρυστιροφορου πζ τι λέτε να περιμένω να με καλέσουν στρατό μήπως φύγει κανένας  αμα μπορείτε να βοηθήσετε 

πας ναυτικό για να μην χάσεις την θέση...αν γίνεις επιτυχών από επιλαχών στο ΣΞ θα σε ενημερώσουν και φεύγεις από ναυτικό.. αλλά άμα δεν πας καθόλου ναυτικό και δεν σε φωνάξουν ποτέ θα χάσεις και τα 2...νομίζω αυτό που σε λέω είναι το καλύτερο

Επισκέπτης

Anonimh έγραψε: Δευ Ιουν 30, 2025 12:20 pm Είμαι επιτυχών στην ειδικότητα επιμελητής χρηματικού στο Οικονομικό Σώμα του Στρατού πιστεύετε είναι καλή ειδηκότητα; Έχω περάσει και στο Ναυτικό Διαχειριστής υλικού τι πιστεύετε είναι καλύτερο;

Οικονομικό στρατού με χίλια. Δεν το συζητώ καν. 
Επισκέπτης

New2823838 έγραψε: Δευ Ιουν 30, 2025 2:58 pm Ρε παιδιά εγώ έχω περάσει ναυτικό μόνο ενώ ήθελα στρατο ξηράς και η ιδικοτητα που πέρασα είναι ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ (Τ/ΜΗΧ) - ΑΝΕΥ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΕΩΣ αξίζει παιδιά να πάω πάρα πολλά αρνητικά ακουω ενώ στρατό ξηράς είμαι επιλαχών πλήρωμα επρυστιροφορου πζ τι λέτε να περιμένω να με καλέσουν στρατό μήπως φύγει κανένας  αμα μπορείτε να βοηθήσετε 

Ναυτικό για πάντα καράβι και μουτζούρα. Και η ειδικότητα του ΠΖ δεν είναι καλή αλλά σίγουρα προτιμότερη από το ΠΝ. Αν έχεις εναλλακτική θα σου έλεγα να μην πατήσεις πουθενά και να προσπαθήσεις σε άλλες προκηρύξεις. 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιουν 30, 2025 3:21 pm

Ναυτικό για πάντα καράβι και μουτζούρα. Και η ειδικότητα του ΠΖ δεν είναι καλή αλλά σίγουρα προτιμότερη από το ΠΝ. Αν έχεις εναλλακτική θα σου έλεγα να μην πατήσεις πουθενά και να προσπαθήσεις σε άλλες προκηρύξεις. 

το μουτζουρα απο που προκυπτει?

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιουν 30, 2025 3:24 pm
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιουν 30, 2025 3:21 pm

το μουτζουρα απο που προκυπτει?

Τι από πού προκύπτει; Στις μηχανές θα είσαι ο τελευταίος τροχός της αμάξης, που σημαίνει Λαδάς, Καθαριστής και όλα όσα έχουν βρώμα, ηχορύπανση και μουτζούρα. Που νομίζεις ότι θα πας; Έχουμε παλαιούς ΕΠΟΠ μέσα και μαθαίνουμε. Σκέψου πολύ καλά πριν αποφασίσεις. 
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες