ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό
Δηλαδη αμα το πας ετσι τι να πουν οι καπετανιοι και οι μηχανικοι του εμπορικου ναυτικου
Καλως ! Και ξαναλεω ευχομαι να μην το μετανοιωσεις ! Την ιδια αποψη ειχαμε μερικοι στην αρχη (και οχι λιγοι πιστεψε με) νομιζαμε οτι εκπληρωσαμε ολα μας τα ονειρα ! Τωρα ψαχνουμε απο που μπορουμε να φυγουμε ! Καλη επιτυχια φιλε και καλο μεσημερι
Αμα συγκρινεις εμπορικο με πολεμικο ναυτικο αυτο δειχνει οτι εισαι εκτος τοπου κια χρονου
Φιλικα
Φιλικα
Ο πατερας μου μηχανικος του εμπορικου ναυτικου ειναι εχει 4 παιδια και ζουμε μια χαρα και εχει λειψει και 6μηνα και 9μηνα απο το σπιτι, το κανετε πια λες και ειστε σκλαβοι αυτη ειναι η δουλεια σας αμα θελετε την αποδεχεστε αμα θελετε σηκωνεστε και φευγετε τη θελετε δηλαδη να ειστε πισω απο ενα γραφειο και να βαζετε σφραγιδες, τεμπελοδουλειες δηλαδη.
Φιλε αν ηξερες ποιος ειμαι και τι δουλεια εχω ριξει εγω στην ζωη μου για να φτασω εδω που ειμαι θα ντρεποσουν και να μου απευθυνεις το λογο. Χαλαρωσε λοιπον και ασε τις εξυπναδες τυπου 'τεμπελοδουλεια' και 'γραφεια' και ιστοριουλες γι΄αγριους. Θα μαθεις να σεβεσαι και να απορροφας αυτα που σου λενε οι εμπειροτεροι χωρις να ειρωνευεσαι. Πιστεψε με αν οντως θελεις να μπεις στο ναυτικο και τα καταφερεις οπως λες και που στο ευχομαι η ειρωνεια δεν θα σε βοηθησει καθολου. Μαλλον θα επισπευσει την παραιτηση σου. Τωρα οσον αφορα το θεμα μας αλλο το ΕΜΠΟΡΙΚΟ και αλλο το ΠΟΛΕΜΙΚΟ ναυτικο. Εφοσον λες οτι ανηκεις και σε οικογενεια ναυτικου τοτε ισως να σε εχει πληροφορησει ο πατερας σου για τα εν λογω. Και επιμενω εδω θα ειμαι να τα ξαναπουμε οταν θα παρεις Επ'Ωμου την φρεγατα και θα τρεχεις να δουμε ποιος ειχε δικιο και ποιος ελεγε 'εξυπναδες'
Στο ναυτικο μπηκατε ως ναυτες και οχι ως αξιωματικοι για αυτο αφηστε τα δεν μπορω και οτι ειναι δυσκολα, δηλαδη βρηκατε μια αξιοπρεπη δουλεια του δημοσιου μηνας μπαινει μηνας βγαινει και δυσανασχετειτε και απο πανω αχ! ποσο θα ηθελα να ημουνα στην θεση σασ
Η μαγκια ξερεις που ειναι ξυπνιε να πεις θα την παλεψω αυτα τα 7 χρονια οτι και να γινει σε κακουχιες και αναποδιες αυτο ειναι το μυστικο και μετα θα λες ναι εγω παλεψα και απο τον πατο που ειμουνα εγινα κατι σημαντικο, αυτο να το θυμασαι.
ΝΙΚΟΣ εισαι χαζος αγορι μου; Καλα στα λεει ο Κελευστης. Που νομιζεις οτι θα μπεις; Ακου μηνας μπει, μηνας βγει θα παιρνω τα λεφτα μου... ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ θα παιρνεις, ματσακονι, βαψιμο κουβερτα και φουλ αγγαρεια. ΞΥΠΝΑ ΚΟΙΜΗΣΜΕΝΕ
Αντρεα το θεμα ειναι να κυνηγας την δουλεια και οχι να σε κυνηγαει αυτη αμα ειναι να πας καπου και να σου κανουν αερα αντε μην πω που, τοτε ξεχνα το
Και ποιος σου ειπε αγορι μου οτι ολοι εμεις δεν εχουμε δουλεψει με το στανιο;
Κανεις λαθος αν νομιζεις οτι θα μπεις στο Ναυτικο και θα κυνηγας την δουλεια, αυτη θα σε κυνηγαει μερα - νυχτα οπως και οι ανωτεροι σου θα σου τα πρηζουν και ολα αυτα για ενα καρβελι ψωμι. Εχεις την εντυπωση οτι αυτα που σου λεμε ολοι εμεις στα λεμε για το κακο σου; Δεν εχεις καταλαβει καποια πραγματα και φυσικα δεν απαιτουμε να τα καταλαβεις απο την στιγμη που δεν εισαι μεσα στο σωμα και δεν εχεις καμμια πρακτικη εμπειρια στο επαγγελμα. Εμεις ομως που εχουμε ασε να εχουμε ενα λογο παραπανω να ποσταρουμε εδω μεσα και να δινουμε συμβουλες. Ασε που ειμαστε και μεγαλυτεροι σου. Δεν σου ειπε κανεις να μην μπεις στο ναυτικο. Σου λεμε ομως οτι σκεψου το καλα γιατι ουτε ιδανικα ειναι, ουτε θα περασεις καλα και αυτο στο εγγυωμαι και εγω οπως θελω να πιστευω και οι υπολοιποι συναδελφοι. Μην εχεις την εντυπωση οτι ολοι εμεις ειμαστε τιποτα χεστες η τιποτα αδερφες που φοβομαστε την δουλεια. Ομως και η υπομονη εχει και καποια ορια. Εγω προσωπικα σαν σκουπιδι δεν δεχομαι να μου συμπεριφερεται κανενας βλαμμενος που εβγαλε μια σχολη και δεν εχει πιασει ματσακονι ποτε στην ζωη του. Ο καθενας στο ποστο του και παντοτε με σεβασμο απεναντι στον κοπο του αλλου
Κανεις λαθος αν νομιζεις οτι θα μπεις στο Ναυτικο και θα κυνηγας την δουλεια, αυτη θα σε κυνηγαει μερα - νυχτα οπως και οι ανωτεροι σου θα σου τα πρηζουν και ολα αυτα για ενα καρβελι ψωμι. Εχεις την εντυπωση οτι αυτα που σου λεμε ολοι εμεις στα λεμε για το κακο σου; Δεν εχεις καταλαβει καποια πραγματα και φυσικα δεν απαιτουμε να τα καταλαβεις απο την στιγμη που δεν εισαι μεσα στο σωμα και δεν εχεις καμμια πρακτικη εμπειρια στο επαγγελμα. Εμεις ομως που εχουμε ασε να εχουμε ενα λογο παραπανω να ποσταρουμε εδω μεσα και να δινουμε συμβουλες. Ασε που ειμαστε και μεγαλυτεροι σου. Δεν σου ειπε κανεις να μην μπεις στο ναυτικο. Σου λεμε ομως οτι σκεψου το καλα γιατι ουτε ιδανικα ειναι, ουτε θα περασεις καλα και αυτο στο εγγυωμαι και εγω οπως θελω να πιστευω και οι υπολοιποι συναδελφοι. Μην εχεις την εντυπωση οτι ολοι εμεις ειμαστε τιποτα χεστες η τιποτα αδερφες που φοβομαστε την δουλεια. Ομως και η υπομονη εχει και καποια ορια. Εγω προσωπικα σαν σκουπιδι δεν δεχομαι να μου συμπεριφερεται κανενας βλαμμενος που εβγαλε μια σχολη και δεν εχει πιασει ματσακονι ποτε στην ζωη του. Ο καθενας στο ποστο του και παντοτε με σεβασμο απεναντι στον κοπο του αλλου
Σεβαστη η αποψη σου αντρεα αλλα εχω την γνωμη οτι βγαινει μια μιζερια και μια απαξιωση για τους επ. οπ του ναυτικου που δεν μου αρεσει.
Εχω παρατηρησει επισης οτι λετε ολα τα αρνητικα για αυτο το σωμα δηλαδη ουτε ενα θετικο δεν εχει , εχω αυτη την απορια.
Απλα τα αρνητικα υπερισχυουν των οποιων θετικων μπορει να υπαρχουν αγαπητε ενδεχομενως μελλοντα συναδελφε. Ελαχιστα τα θετικα. Να ξερεις οτι ειμαστε ο τελευταιος τροχος της αμαξης και οτι ολη την δουλεια και το μπινελικωμα το τρωμε εμεις.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης