Έχω περάσει και σαν συντηρητης δικτυων η/υ στο κοινό σώμα πληροφορικής.Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Ιουν 28, 2025 6:54 pmΤο καταλαβαίνω, δυστυχώς από αυτά που είδα αυτά μπορώ να σου μεταφέρω με ασφάλεια για το τι θα συναντήσεις πάνω κάτω. Έχεις περάσει και αλλού ή μόνο γραφέας υλικού πολέμου;Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Ιουν 28, 2025 6:52 pmΚαλώς σε ευχαριστώ πολύ ήσουνα κατατοπιστηκοτατος απλά καταλαβαίνεις προσπαθώ να συγκέντρωσω όσες πληροφορίες μπορώ πριν πάω στην κατάταξη να έχω μια εικόνα τι με περιμένει.Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Ιουν 28, 2025 6:33 pm Κοίτα, μεταθέσεις πας παντού, όπου δηλαδή έχει μονάδες - διευθύνσεις ΥΠ. Σχετικά με τις συνθήκες όπως σου είπα, εξαιρετικές. Καθαρή δουλειά, δουλειά γραφείου, καλά στελέχη με τρόπους και μόρφωση, με διάθεση για βοήθεια - υποστήριξη. Κράτα αυτά και τα υπόλοιπα θα τα δεις εν καιρώ. Δε χρειάζεται να τα ξέρεις και όλα από πριν.
Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)
Re: Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)
Οκ, εύχομαι να κάνεις την καλύτερη δυνατή επιλογή. Εγώ έχω περάσει σε όλα τα σώματα αλλά θα επιλέξω το Νομικό Σώμα.
Δυστυχωσ στο κοινο σωμα πληροφορικης δεν ξερουμε τι παιζει καθως ειναι νεοσυστατο σωμα και επειδη ειναι κοινο πολυ πιθανον να μας πανε και ναυτικο δηλαδη φρεγατα, αυτα σας τα λεω γιατι ρωτησα, εχω περασει στην 2η ειδικοτητα αλλα και στην ξηρα, θα επιλεξω ξηρα, σιγουρα πραγματα!
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 87
- Ενδιαφέροντα: Κυνηγι
- Επάγγελμα: Στρατιωτικός
Θα πας με κλειστά μάτια κοινό σώμα πληροφορικήςChal18 έγραψε: Σάβ Ιουν 28, 2025 7:18 pm Επιτυχων στην ειδικότητα τεχνικός υπηρεσιών δικτύου ίντερνετ στο Σωμα Πληροφορικής και στον Στρατό Ξηράς στην ειδικότητα αναλύτης εργαστηρίου ποιοτικού ελέγχου εφοδίων κλασης 1 και 3.
Υπάρχει κάποιος που γνωρίζει να μου αναφέρει τα θετικά και τα αρνητικά της κάθε ειδικότητας;
Αρμοδιότητες και μεταθέσεις επίσης.
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Στα υπόλοιπα Έχω περάσει στρατολόγος πολεμική αεροπορία και αεροπορία στρατού μηχανοσυνθετης
Δεν ξέρω εγώ θα πήγαινα στο safe αεροπορια στρατολογος πάρα πολύ καλή ειδικότητα και γνωρίζεις πάνω κάτω τι θα κάνεις ενώ στο κοινό σώμα δεν γνωρίζει κανείς τίποτα ακόμα είναι νεοσυστατο...Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιουν 29, 2025 12:56 amΣτα υπόλοιπα Έχω περάσει στρατολόγος πολεμική αεροπορία και αεροπορία στρατού μηχανοσυνθετης
απο που ξερει τι θα κανει? ηταν και χθες εκει?Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιουν 29, 2025 1:23 amΔεν ξέρω εγώ θα πήγαινα στο safe αεροπορια στρατολογος πάρα πολύ καλή ειδικότητα και γνωρίζεις πάνω κάτω τι θα κάνεις ενώ στο κοινό σώμα δεν γνωρίζει κανείς τίποτα ακόμα είναι νεοσυστατο...
Καλημέρα. Πέρασα σε μια ειδικότητα της πολεμικής αεροπορίας. Παίζει κάποιο ρόλο αν κάποιος πέρασε πρώτος ή τελευταίος στον πίνακα???
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Από την εμπειρία μου στο στράτευμα τόσα χρόνια το κοινό σώμα είναι το καλύτερο στις ένοπλες δυνάμεις για μένα με κλειστά μάτια κοινό σώμα πληροφορικής!!!επειδή για όλα σου τα χρόνια θα είσαι μικρός σε βαθμό το κοινό σώμα είναι ότι καλύτερο για το θεσμό !!!!Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιουν 29, 2025 12:56 amΣτα υπόλοιπα Έχω περάσει στρατολόγος πολεμική αεροπορία και αεροπορία στρατού μηχανοσυνθετης
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Θα αναφερθώ σε όλα τα παιδιά που έχετε απορίες και είναι λογικό όσοι έχετε περάσει κοινό σώμα πληροφορικής είναι το καλύτερο σώμα αυτή την στιγμή στο στράτευμα έχει άλλη ποιότητα ανθρώπων άλλο επίπεδο και άλλη φύση δουλειάς μην το αφήσετε για οτιδήποτε άλλο έχετε περάσει γνώμη μου πάντα βάση της εμπειρίας μου !!!
εμεις που δεν εχουμε μεγαλη ιδεα απο πληροφορικη θα εχουμε θεμα πιστευετε?Arxisminias έγραψε: Κυρ Ιουν 29, 2025 8:20 am Θα αναφερθώ σε όλα τα παιδιά που έχετε απορίες και είναι λογικό όσοι έχετε περάσει κοινό σώμα πληροφορικής είναι το καλύτερο σώμα αυτή την στιγμή στο στράτευμα έχει άλλη ποιότητα ανθρώπων άλλο επίπεδο και άλλη φύση δουλειάς μην το αφήσετε για οτιδήποτε άλλο έχετε περάσει γνώμη μου πάντα βάση της εμπειρίας μου !!!
Στον Στρατό Ξηράς έχω περάσει "Αναλυτής-Προγραμματιστής Η/Υ-Διοικητικός ΥΓ" , στην Αεροπορία "Τεχνίτης Τηλεπικοινωνιών - Ηλεκτρονικών (ΟΤΕΤΗ)", στο Κοινό Σώμα Πληροφορικής "Αναλυτής Προγραμματιστής Λογισμικού (ΠΛΗ)" και στο Πολεμικό Ναυτικό "ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ / ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ (ΕΕ/ΠΕΣ)".
Το ΠΝ το αποκλείω απευθείας. Προσανατολίζομαι στο να επιλέξω το κοινό σώμα πληροφορικής.
Καλημέρα. Έχω περάσει ΟΤΑΦ στην αεροπορία. Μετά τη βασική εκπαίδευση στη Τρίπολη τι θα κάνουμε?? Θα πάμε Τατόι για εκπαίδευση ειδικοτητας ή απευθείας στις μονάδες για εκπαίδευση εκεί?? Και επίσης τις μεταθέσεις μας τις μαθαίνουμε μετά τη βασική?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες