Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Συμφωνώ μαζί με τον φίλο πολύ καλά τα λες....ειδικά όταν είναι για μόνιμη θέση και όχι εποχικός!!!
Zachiotos8

Δημοσίευση από Zachiotos8 »

Καλημερα μάγκες μου εμείς που έχουμε δρόμο ακομη ως επιλαχόντες εποχικοι Πιστεύετε μέσα στο καλοκαίρι θα βγάλει πανελλαδική ή θα τραβήξει τους αναλόγως επιλαχόντες και πόσους πιστεύετε θα τραβήξει ανα ΔιΠυν μέσα στο καλοκαίρι;
Επισκέπτης

Zachiotos8 έγραψε: Παρ Ιουν 27, 2025 11:03 am Καλημερα μάγκες μου εμείς που έχουμε δρόμο ακομη ως επιλαχόντες εποχικοι Πιστεύετε μέσα στο καλοκαίρι θα βγάλει πανελλαδική ή θα τραβήξει τους αναλόγως επιλαχόντες και πόσους πιστεύετε θα τραβήξει ανα ΔιΠυν μέσα στο καλοκαίρι;

Το πόσους θα τραβήξει δεν μπορείς να το ξέρεις...!!!είναι αναλόγως τι κενά θα προκύψουν σε κάθε ΔΙΠΥΝ... πανελλαδική θα βγάλει μόνο αν σε κάποια ΔΙΠΥΝ έχουν τελειώσει η επιλαχόντες....!!!!
Επισκέπτης

Και μην ξεχνάτε ότι αν κοπούν εμοδε παραμένουν εποχικοί....
Fire5

Δημοσίευση από Fire5 »

Ας ελπίσουμε να προκύψουν πολλά κενά. Πάντως πέρυσι εάν κάποιος κοιτάξει και ψάξει  στην ιστοσελίδα fireservice.gr από τον Ιούλιο και μετά καλούσαν πολλούς επιλαχόντες εποχικούς λόγω κενών. Μακάρι να γίνει το ίδιο και φέτος.Για να δούμε!!!
Lioupras12

Δημοσίευση από Lioupras12 »

Fire5
νομιζω πηρε μεχρι ιουλιο..
εχεις εικονα απο αυτους τους επιλαχωντες;
το θεμα ειναι να βρισκεσαι και σε καλη θεση επιλαχων;
pyrosves

Δημοσίευση από pyrosves »

Καλησπέρα. Είδα ότι βγήκαν αποτελέσματα για τους ΕΠΟΠ 2025.Υπάρχει πιθανότητα κάποιοι  από τους επιτυχόντες εποχικούς πυροσβέστες να έχουν κάνει αίτηση  εκεί και να παραιτηθούν από την Πυροσβεστική για να μπουν ΕΠΟΠ; Eίμαι επιλαχών εποχικός και σε αρκετά καλή σειρά για αυτό ενδιαφέρομαι. Τι πιστεύετε;  

Επισκέπτης

pyrosves έγραψε: Παρ Ιουν 27, 2025 5:42 pm Καλησπέρα. Είδα ότι βγήκαν αποτελέσματα για τους ΕΠΟΠ 2025.Υπάρχει πιθανότητα κάποιοι  από τους επιτυχόντες εποχικούς πυροσβέστες να έχουν κάνει αίτηση  εκεί και να παραιτηθούν από την Πυροσβεστική για να μπουν ΕΠΟΠ; Eίμαι επιλαχών εποχικός και σε αρκετά καλή σειρά για αυτό ενδιαφέρομαι. Τι πιστεύετε;  

Καθόλου απίθανο...!!!
Επισκέπτης

pyrosves έγραψε: Παρ Ιουν 27, 2025 5:42 pm Καλησπέρα. Είδα ότι βγήκαν αποτελέσματα για τους ΕΠΟΠ 2025.Υπάρχει πιθανότητα κάποιοι  από τους επιτυχόντες εποχικούς πυροσβέστες να έχουν κάνει αίτηση  εκεί και να παραιτηθούν από την Πυροσβεστική για να μπουν ΕΠΟΠ; Eίμαι επιλαχών εποχικός και σε αρκετά καλή σειρά για αυτό ενδιαφέρομαι. Τι πιστεύετε;  

Μην ελπίζεις πολλά φιλαράκι. Οι περισσότεροι εποχικοί είναι άνω των 28. 
Fire5

Δημοσίευση από Fire5 »

Lioupras12 έγραψε: Παρ Ιουν 27, 2025 3:34 pm Fire5

Δεν έχω κάποια εικόνα Lioupras12.Απλα ψάχνοντας στο site παρατήρησα οτι επαιρναν μεχρι Ιουλιο .Εχει μήπως κάποιος άλλος εικόνα να μας πει για εκείνους τους επιλαχοντες; εάν είχαν καλή θέση κλπ; Οποίος ξέρεις ας μας ενημερώσει.

Επισκέπτης

Fire5 έγραψε: Σάβ Ιουν 28, 2025 12:09 pm
Lioupras12 έγραψε: Παρ Ιουν 27, 2025 3:34 pm Fire5

Δεν έχω κάποια εικόνα Lioupras12.Απλα ψάχνοντας στο site παρατήρησα οτι επαιρναν μεχρι Ιουλιο .Εχει μήπως κάποιος άλλος εικόνα να μας πει για εκείνους τους επιλαχοντες; εάν είχαν καλή θέση κλπ; Οποίος ξέρεις ας μας ενημερώσει.

Φίλε μου αναλόγως πόσα άτομα φεύγουν από κάθε ΔΙΠΥΝ είτε για ΕΜΟΔΕ είτε από παραιτήσεις κτλ καλούν και τους ανάλογους επιλαχόντες...!!!!αν είσαι ψιλά στης θέσεις έχει καλός....!!!άλλες χρονιές καλούσαν μέχρι και τον Αύγουστο...!!!
Επισκέπτης

Καλησπέρα μπαίνει Ιούλιος και δεν βλέπω να γίνεται τίποτα!!!ούτε κενά ούτε εμοδε ούτε τίποτα!!!
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 70

Δημοσίευση από niasimas »

Μέσα στην αντιπυρική, που άργησε φέτος, λόγω της προκ των εποχικών, θα αργήσουν οι διαδικασίες. Ειδικά όσο οι φωτιές είναι πολλές, που πάντα είναι.
Επισκέπτης

Δεν γίνεται να μην ξέρει κάποιος τι θα γίνει!!! Να μμας δώσει μια σαφή απάντηση!!!ένας φίλος μου είπε αν δεν βγούνε αυτήν την εβδομάδα πάει για Δεκέμβριο!!!και η αλήθεια είναι δεν προλαβαίνει και πολλά πράγματα!!! Εγώ πιστεύω η εμοδε πάει για Δεκέμβριο και οι επιλαχόντες εποχικοί με το καινούργιο έτος!!!
Επισκέπτης

Εγώ αν και 37 μεθαύριο θά δώσω παραίτηση διπυν Αθηνών. δε αξίζει.  Με Μητσοτάκη κυβέρνηση, εθελοντές στο παιχνίδι και αυτούς από πανελλήνιες (το μεγαλύτερο έγκλημα της πυροσβέστικης θα καταλάβετε με τα χρόνια τι είναι αυτοί) δε υπάρχει καμία ελπίδα για τόυς μεγαλύτερους με τόν τρισκ@το που μας κυβερνάει που μισεί τους εποχικούς και με την πρώτη ευκαιρία μάς βρίζει . Επίσης άλλο ένα παιδί οδηγός θά παραιτηθεί οπότε 2 θέσεις μείον . Καλή επιτυχία στά παιδιά που θά πάρουν την θέση μάς να έχετε πολύ υπομονή. Εύχομαι καλύτερή τύχη. 
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες