Παραμεθόριο θα φτάνεις χιλιάρικο αλλιώς κλάφτα Χαράλαμπε ειδικά τα παιδιά που θα μπουνε αεροπορία που θα παίξει πολύ Αθήνα μετάθεση λόγο αυξημένων αναγκών στο λεκανοπέδιο σε κάποιες ειδικότητεςEyyehdheheje έγραψε: Παρ Ιουν 27, 2025 5:09 pm Καλησπέρα παιδιά και καλή αρχή να έχουμε !! Υγεία και καλή δύναμη σε όλους !! 2 ερωτήσεις σε ο,τι αφορά το οικονομικό ήθελα να κάνω σε όποιον ξέρει! Πρώτον κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης πληρωνόμαστε κάτι;; Είχα ακούσει ότι θα πάρουμε ένα μέρος αφότου εγκατασταθουμε με το καλό στη μονάδα .. Δεύτερον κάνοντας πρόχειρους υπολογισμούς μαζί με τα επιδόματα και τις αυξήσεις που ανακοινώθηκαν ότι ο πρώτος μισθός μας θα κυμαίνεται κάπου στα 1000-1050 ευρώ ισχύει ή να αλλάξω κομπιουτεράκι;(με δεδομένου ότι θα πάμε παραμεθόριο) Ευχαριστώ και καλή συνέχεια!!
Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 87
- Ενδιαφέροντα: Κυνηγι
- Επάγγελμα: Στρατιωτικός
Re: Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Σωστά το γράφει η ανακοίνωσηΕπισκέπτης έγραψε: Παρ Ιουν 27, 2025 5:09 pm Οι επιτυχόντες σε περισσότερους από έναν διαγωνισμούς πρόσληψης ΕΠΟΠ έτους 2025, θα λάβουν μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στο οποίο οφείλουν να δηλώσουν τον Κλάδο στον οποίο επιθυμούν να καταταγούν (Στρατό Ξηράς, Πολεμικό Ναυτικό, Πολεμική Αεροπορία ή Κοινό Σώμα Πληροφορικής).
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Μου τα έχεις μπερδέψει λίγο το ΟΤΑΦ είναι ειδικότητα πολεμική αεροπορία ή έχει και ο στρατός ίδια ειδικότητα;;GZ1 έγραψε: Παρ Ιουν 27, 2025 5:06 pmΕίμαι 2 επιλαχών (Τεχνίτης ηλεκτρονικών συστημάτων Α/Φ-Ε/Π ΑΣ (Ι1). Στην ειδικότητα ΟΤΑΦ υπάρχουν 5 κοινοί επιτυχόντες με Τεχνίτης ηλεκτρονικών συστημάτων Α/Φ-Ε/Π ΑΣ (Ι1). Εάν δηλώσουν κάποιοι ΟΤΑΦ θα με καλέσουν στη ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΣΤΡΑΤΟΥ.Arxisminias έγραψε: Παρ Ιουν 27, 2025 4:50 pmΣε τι σώμα είσαι επιλαχών και πόσο επιλαχών είσαι ;;GZ1 έγραψε: Παρ Ιουν 27, 2025 4:42 pm
Είμαι επιλαχών πως θα με ειδοποιήσουν εάν πρέπει να παρουσιαστώ?
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 12
- Ενδιαφέροντα: Στράτος
- Επάγγελμα: Άνεργος
- Επικοινωνία:
Το φαντάζομαι φιλαράκι μου ειδικά όσοι δεν είναι από Αθήνα, οι τιμές στα νοίκια είναι απλησίαστες όπου κ αν κοιτάξεις, επειδή μένω Αθήνα στο λέω ... Εγώ πάντα ήμουν της αποψης καλύτερα παραμεθόριο τον πρώτο καιρό που είναι πιο χαμηλά τα ενοίκια σε σχέση με την Αθήνα και έχεις κάποιους παραπάνω πόρους από επίδομα, τουλάχιστον μέχρι να ανέβεις κάνα βαθμό και φτιάξει κάπως ο μισθός... Πεζικό πέρασα εγώ οπότε το έχω σίγουρο λογικά το νησάκι μουArxisminias έγραψε: Παρ Ιουν 27, 2025 5:18 pmΠαραμεθόριο θα φτάνεις χιλιάρικο αλλιώς κλάφτα Χαράλαμπε ειδικά τα παιδιά που θα μπουνε αεροπορία που θα παίξει πολύ Αθήνα μετάθεση λόγο αυξημένων αναγκών στο λεκανοπέδιο σε κάποιες ειδικότητεςEyyehdheheje έγραψε: Παρ Ιουν 27, 2025 5:09 pm Καλησπέρα παιδιά και καλή αρχή να έχουμε !! Υγεία και καλή δύναμη σε όλους !! 2 ερωτήσεις σε ο,τι αφορά το οικονομικό ήθελα να κάνω σε όποιον ξέρει! Πρώτον κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης πληρωνόμαστε κάτι;; Είχα ακούσει ότι θα πάρουμε ένα μέρος αφότου εγκατασταθουμε με το καλό στη μονάδα .. Δεύτερον κάνοντας πρόχειρους υπολογισμούς μαζί με τα επιδόματα και τις αυξήσεις που ανακοινώθηκαν ότι ο πρώτος μισθός μας θα κυμαίνεται κάπου στα 1000-1050 ευρώ ισχύει ή να αλλάξω κομπιουτεράκι;(με δεδομένου ότι θα πάμε παραμεθόριο) Ευχαριστώ και καλή συνέχεια!!
Ο ΣΞ έχει παραπλήσια ειδικότητα Τεχνίτης ηλεκτρονικών συστημάτων Α/Φ-Ε/Π ΑΣ. Γιαυτό ρώτησα εάν κάποιοι επιτυχών ΟΤΑΦ δηλώσουν στην ΠΑ θα με πάρουν στην ΑΣ και πως θα με ειδοποίησουν?Arxisminias έγραψε: Παρ Ιουν 27, 2025 5:22 pmΜου τα έχεις μπερδέψει λίγο το ΟΤΑΦ είναι ειδικότητα πολεμική αεροπορία ή έχει και ο στρατός ίδια ειδικότητα;;GZ1 έγραψε: Παρ Ιουν 27, 2025 5:06 pmΕίμαι 2 επιλαχών (Τεχνίτης ηλεκτρονικών συστημάτων Α/Φ-Ε/Π ΑΣ (Ι1). Στην ειδικότητα ΟΤΑΦ υπάρχουν 5 κοινοί επιτυχόντες με Τεχνίτης ηλεκτρονικών συστημάτων Α/Φ-Ε/Π ΑΣ (Ι1). Εάν δηλώσουν κάποιοι ΟΤΑΦ θα με καλέσουν στη ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΣΤΡΑΤΟΥ.
παιδια να ρωτησω στην εκπαιδευση αυλωνα και τριπολη θα μπορουμε να εχουμε κινητα η δεν αφηνουν ? και κατι αλλο η ορκωμοσια ειναι μετα απο 3 βδομαδεσ ?
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Η εκπαίδευση είναι ένα μήνα ώσπου να ορκιστείς και είναι όπως στην προηγούμενη σειρά από εσάς όχι κινητά δεν θα έχετε δεν αφήνουν
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Αν πέρασες αεροπορία στρατού εννοείται θα πας εκεί δεν το συζητάμε λιγότερες μεταθέσειςGZ1 έγραψε: Παρ Ιουν 27, 2025 5:29 pmΟ ΣΞ έχει παραπλήσια ειδικότητα Τεχνίτης ηλεκτρονικών συστημάτων Α/Φ-Ε/Π ΑΣ. Γιαυτό ρώτησα εάν κάποιοι επιτυχών ΟΤΑΦ δηλώσουν στην ΠΑ θα με πάρουν στην ΑΣ και πως θα με ειδοποίησουν?Arxisminias έγραψε: Παρ Ιουν 27, 2025 5:22 pmΜου τα έχεις μπερδέψει λίγο το ΟΤΑΦ είναι ειδικότητα πολεμική αεροπορία ή έχει και ο στρατός ίδια ειδικότητα;;GZ1 έγραψε: Παρ Ιουν 27, 2025 5:06 pm
Είμαι 2 επιλαχών (Τεχνίτης ηλεκτρονικών συστημάτων Α/Φ-Ε/Π ΑΣ (Ι1). Στην ειδικότητα ΟΤΑΦ υπάρχουν 5 κοινοί επιτυχόντες με Τεχνίτης ηλεκτρονικών συστημάτων Α/Φ-Ε/Π ΑΣ (Ι1). Εάν δηλώσουν κάποιοι ΟΤΑΦ θα με καλέσουν στη ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΣΤΡΑΤΟΥ.
Συγγνώμη η εκπαίδευση Αυλώνα δεν είναι τρίμηνη;;; Εγώ αυτό ξερωArxisminias έγραψε: Παρ Ιουν 27, 2025 5:44 pmΗ εκπαίδευση είναι ένα μήνα ώσπου να ορκιστείς και είναι όπως στην προηγούμενη σειρά από εσάς όχι κινητά δεν θα έχετε δεν αφήνουν
Θα μπορούσε κάποιος να αναρτήσει πίνακες του στρατού ξηράς?
δηλαδη θα μπουμε 14 ιουλιου και 14 αυγουστου θα ορκιστουμε ? ποσες μερες ειναι η αδεια ορκομωσιας ??
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Είπα ένα μήνα ώσπου να ορκιστείςΕπισκέπτης έγραψε: Παρ Ιουν 27, 2025 5:48 pmΣυγγνώμη η εκπαίδευση Αυλώνα δεν είναι τρίμηνη;;; Εγώ αυτό ξερωArxisminias έγραψε: Παρ Ιουν 27, 2025 5:44 pmΗ εκπαίδευση είναι ένα μήνα ώσπου να ορκιστείς και είναι όπως στην προηγούμενη σειρά από εσάς όχι κινητά δεν θα έχετε δεν αφήνουν
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
10 μερες δεν ειναι ρε παιδια ???
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες