και εγω την ιδια απορια εχωΕπισκέπτης έγραψε: Παρ Ιουν 27, 2025 4:30 pmΠου το διαλέγεις αυτό ;Arxisminias έγραψε: Παρ Ιουν 27, 2025 4:29 pmΔιαλέγεις που θα πας απλάNikolaosk έγραψε: Παρ Ιουν 27, 2025 4:15 pm οποιοι εχουμε ειμαστε επιτυχών σε 2 σωματα τι διαδικασια ακολουθουμε ?
Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 14
Re: Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)
Καλησπέρα σε όλους παιδιά έχω μια απορία οποίος γνωρίζει παρακαλώ πολύ έχω περάσει σαν συντήρητης δικτύων στο κοινό σώμα πληροφορικής γνωρίζει κάποιος τι γίνεται εκεί πέρα είναι αμεταθετο γιατί κάτι τέτοιο διάβασα.
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 87
- Ενδιαφέροντα: Κυνηγι
- Επάγγελμα: Στρατιωτικός
Παιδιά παρουσιάζεστε εκεί που θέλετε απλά δεν το λέτε σε κάποιονNikolaosk έγραψε: Παρ Ιουν 27, 2025 4:32 pmκαι εγω την ιδια απορια εχω
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Αμετάθετο δεν είναι όχι φυσικά μην σας λένε μπαρούφες
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 14
ευχαριστω φιλε μουArxisminias έγραψε: Παρ Ιουν 27, 2025 4:36 pmΠαιδιά παρουσιάζεστε εκεί που θέλετε απλά δεν το λέτε σε κάποιον
Είμαι επιλαχών πως θα με ειδοποιήσουν εάν πρέπει να παρουσιαστώ?Arxisminias έγραψε: Παρ Ιουν 27, 2025 4:36 pmΠαιδιά παρουσιάζεστε εκεί που θέλετε απλά δεν το λέτε σε κάποιον
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 32
Κυριε Αρχισμηνια επιτρεψτε μου εκ μερους ολων εδω να σας Ευχαριστησω για ολη σας την Βοηθεια/Υποστηριξη καθολη τη διαρκεια που ξεκινησατε να στελνετε τα Μηνυματα σας στο Φορουμ!
Διαβαζω/Βλεπω τα μηνυματα σας απο το Πρωτο Που Στειλατε.
Να'στε Πραγματικα Καλα.
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Σε τι σώμα είσαι επιλαχών και πόσο επιλαχών είσαι ;;GZ1 έγραψε: Παρ Ιουν 27, 2025 4:42 pmΕίμαι επιλαχών πως θα με ειδοποιήσουν εάν πρέπει να παρουσιαστώ?Arxisminias έγραψε: Παρ Ιουν 27, 2025 4:36 pmΠαιδιά παρουσιάζεστε εκεί που θέλετε απλά δεν το λέτε σε κάποιον
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Τίποτα να είστε καλά και να έχετε δύναμη και σε ότι μπορώ να βοηθήσω θα βοηθήσω σε απορίες που έχετε θα σας πω τα πράγματα όπως τα ζω εγώ αλήθειες και όχι παραμύθιαNikhtasK έγραψε: Παρ Ιουν 27, 2025 4:49 pmΚυριε Αρχισμηνια επιτρεψτε μου εκ μερους ολων εδω να σας Ευχαριστησω για ολη σας την Βοηθεια/Υποστηριξη καθολη τη διαρκεια που ξεκινησατε να στελνετε τα Μηνυματα σας στο Φορουμ!
Διαβαζω/Βλεπω τα μηνυματα σας απο το Πρωτο Που Στειλατε.
Να'στε Πραγματικα Καλα.
Είμαι 2 επιλαχών (Τεχνίτης ηλεκτρονικών συστημάτων Α/Φ-Ε/Π ΑΣ (Ι1). Στην ειδικότητα ΟΤΑΦ υπάρχουν 5 κοινοί επιτυχόντες με Τεχνίτης ηλεκτρονικών συστημάτων Α/Φ-Ε/Π ΑΣ (Ι1). Εάν δηλώσουν κάποιοι ΟΤΑΦ θα με καλέσουν στη ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΣΤΡΑΤΟΥ.Arxisminias έγραψε: Παρ Ιουν 27, 2025 4:50 pmΣε τι σώμα είσαι επιλαχών και πόσο επιλαχών είσαι ;;GZ1 έγραψε: Παρ Ιουν 27, 2025 4:42 pmΕίμαι επιλαχών πως θα με ειδοποιήσουν εάν πρέπει να παρουσιαστώ?Arxisminias έγραψε: Παρ Ιουν 27, 2025 4:36 pm
Παιδιά παρουσιάζεστε εκεί που θέλετε απλά δεν το λέτε σε κάποιον
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GZ1 την Παρ Ιουν 27, 2025 5:08 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
GZ1 έγραψε: Παρ Ιουν 27, 2025 5:06 pmΕίμαι 2 επιλαχών (Τεχνίτης ηλεκτρονικών συστημάτων Α/Φ-Ε/Π ΑΣ (Ι1). Στην ειδικότητα ΟΤΑΦ υπάρχουν 5 κοινοί επιτυχών με Τεχνίτης ηλεκτρονικών συστημάτων Α/Φ-Ε/Π ΑΣ (Ι1). Εάν δηλώσουν κάποιοι ΟΤΑΦ θα με καλέσουν στη ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΣΤΡΑΤΟΥ.Arxisminias έγραψε: Παρ Ιουν 27, 2025 4:50 pmΣε τι σώμα είσαι επιλαχών και πόσο επιλαχών είσαι ;;GZ1 έγραψε: Παρ Ιουν 27, 2025 4:42 pm
Είμαι επιλαχών πως θα με ειδοποιήσουν εάν πρέπει να παρουσιαστώ?
Οι επιτυχόντες σε περισσότερους από έναν διαγωνισμούς πρόσληψης ΕΠΟΠ έτους 2025, θα λάβουν μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στο οποίο οφείλουν να δηλώσουν τον Κλάδο στον οποίο επιθυμούν να καταταγούν (Στρατό Ξηράς, Πολεμικό Ναυτικό, Πολεμική Αεροπορία ή Κοινό Σώμα Πληροφορικής).
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 12
- Ενδιαφέροντα: Στράτος
- Επάγγελμα: Άνεργος
- Επικοινωνία:
Καλησπέρα παιδιά και καλή αρχή να έχουμε !! Υγεία και καλή δύναμη σε όλους !! 2 ερωτήσεις σε ο,τι αφορά το οικονομικό ήθελα να κάνω σε όποιον ξέρει! Πρώτον κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης πληρωνόμαστε κάτι;; Είχα ακούσει ότι θα πάρουμε ένα μέρος αφότου εγκατασταθουμε με το καλό στη μονάδα .. Δεύτερον κάνοντας πρόχειρους υπολογισμούς μαζί με τα επιδόματα και τις αυξήσεις που ανακοινώθηκαν ότι ο πρώτος μισθός μας θα κυμαίνεται κάπου στα 1000-1050 ευρώ ισχύει ή να αλλάξω κομπιουτεράκι;(με δεδομένου ότι θα πάμε παραμεθόριο) Ευχαριστώ και καλή συνέχεια!!
Με νεότερη ανακοίνωση οι επιτυχόντες ΕΠΟΠ θα ενημερωθούν για τις ημερομηνίες που θα κληθούν για κατάταξη.
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Αν διαβάσεις οδηγίες λέει να ενημερώσεις σε ποιο θα πας τώρα το είδαNikolaosk έγραψε: Παρ Ιουν 27, 2025 4:40 pmευχαριστω φιλε μουArxisminias έγραψε: Παρ Ιουν 27, 2025 4:36 pmΠαιδιά παρουσιάζεστε εκεί που θέλετε απλά δεν το λέτε σε κάποιον
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες