Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)
Re: Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)
Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Νομικού Σώματος Έτους 2025
Ανακοίνωση για τους Επιτυχόντες - Επιλαχόντες ΕΠ.ΟΠ. του Κοινού Σώματος Πληροφορικής - Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας - Επίσημη Ιστοσελίδα
Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Πολεμικού Ναυτικού Έτους 2025
Αποτελέσματα Διαγωνισμού Πρόσληψης Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠ.ΟΠ) στο Πολεμικό Ναυτικό, έτους 2025 - Πολεμικό Ναυτικό - Επίσημη Ιστοσελίδα
Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Πολεμικής Αεροπορίας Έτους 2025
Αποτελέσματα Διαγωνισμού Κατάταξης Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠΟΠ) στην ΠΑ έτους 2025 - Πολεμική Αεροπορία
Τα αποτελέσματα του Στρατού Ξηράς, προς το παρόν, δεν τα βρίσκω. Πιθανόν να μην έχουν αναρτηθεί ακόμη ή να απαιτείται προσωποποιημένη πληροφόρηση.
Ανακοίνωση για τους Επιτυχόντες - Επιλαχόντες ΕΠ.ΟΠ. του Κοινού Σώματος Πληροφορικής - Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας - Επίσημη Ιστοσελίδα
Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Πολεμικού Ναυτικού Έτους 2025
Αποτελέσματα Διαγωνισμού Πρόσληψης Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠ.ΟΠ) στο Πολεμικό Ναυτικό, έτους 2025 - Πολεμικό Ναυτικό - Επίσημη Ιστοσελίδα
Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Πολεμικής Αεροπορίας Έτους 2025
Αποτελέσματα Διαγωνισμού Κατάταξης Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠΟΠ) στην ΠΑ έτους 2025 - Πολεμική Αεροπορία
Τα αποτελέσματα του Στρατού Ξηράς, προς το παρόν, δεν τα βρίσκω. Πιθανόν να μην έχουν αναρτηθεί ακόμη ή να απαιτείται προσωποποιημένη πληροφόρηση.
Συγχαρητήρια σε όλους όσοι τα κατάφεραν. Ωστόσο ακόμη δεν ανοίγει ο πίνακας επιτυχόντων -επιλαχόντων Στρατού Ξηράς (βγάζει error). Αν έχει καταφέρει κάποιος να τον ανοίξει, αν κάποιος έχει βρει τα αποτελέσματα και εφόσον είναι εφικτό και έχει την ευγενή καλοσύνη, ας το ανεβάσει κι εδώ (αν προβλέπεται και αν γίνεται).
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 14
ουτε σε εμενα ανοίγειEpiskepths83 έγραψε: Παρ Ιουν 27, 2025 3:15 pm Συγχαρητήρια σε όλους όσοι τα κατάφεραν. Ωστόσο ακόμη δεν ανοίγει ο πίνακας επιτυχόντων -επιλαχόντων Στρατού Ξηράς (βγάζει error). Αν έχει καταφέρει κάποιος να τον ανοίξει, αν κάποιος έχει βρει τα αποτελέσματα και εφόσον είναι εφικτό και έχει την ευγενή καλοσύνη, ας το ανεβάσει κι εδώ (αν προβλέπεται και αν γίνεται).
Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς Έτους 2025
Ανακοίνωση για τους Επιτυχόντες – Επιλαχόντες ΕΠΟΠ – Γενικό Επιτελείο Στρατού
Ανακοίνωση για τους Επιτυχόντες – Επιλαχόντες ΕΠΟΠ – Γενικό Επιτελείο Στρατού
6ος επιχαλών στο Κοινό Σώμα Πληροφορικής έχω ελπίδα;
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 32
<<Επιτυχών στη δηλωθείσα ειδικότητα>> Ειδικες Δυναμεις
Συγχαρητηρια Πραγματικα σε Οσους/Οσες εδωσαν την Προσπαθεια τους και τα Καταφεραν,Ευχομαι σε Ολους και Ολες Καλη Σταδιοδρομια και Γερο Κουραγιο!
Και Συγχαρητηρια στις 7 Κοπελες Που Βγηκανε Επιτυχοντες για Ειδικες Δυναμεις!
Συγχαρητηρια Πραγματικα σε Οσους/Οσες εδωσαν την Προσπαθεια τους και τα Καταφεραν,Ευχομαι σε Ολους και Ολες Καλη Σταδιοδρομια και Γερο Κουραγιο!
Ξέρουμε αν θα πληρωνομαστε όσο θα είμαστε μέσα για εκπαίδευση;NikhtasK έγραψε: Παρ Ιουν 27, 2025 4:03 pm <<Επιτυχών στη δηλωθείσα ειδικότητα>> Ειδικες Δυναμεις
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 14
οποιοι εχουμε ειμαστε επιτυχών σε 2 σωματα τι διαδικασια ακολουθουμε ?
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 32
Καπου εχω διαβασει οτι του Πρωτου-Δευτερου Μηνα τα παιρνουμε στο χερι γιατι ισως αργησει η διαδικασια της ενταξης μας επισημα/γραφειοκρατια στα χαρτια κτλ αλλα μπορει να κανω λαθος.Manassis έγραψε: Παρ Ιουν 27, 2025 4:08 pmΞέρουμε αν θα πληρωνομαστε όσο θα είμαστε μέσα για εκπαίδευση;NikhtasK έγραψε: Παρ Ιουν 27, 2025 4:03 pm <<Επιτυχών στη δηλωθείσα ειδικότητα>> Ειδικες Δυναμεις
Εκανα την ιδια συζητηση και με μερικους Υπαξιωματικους οσο εδινα τις ΠΚΕ μου και λεγανε Ισως.
Αλλα Λογικα και Κανονικα Ναι θα πρεπει να πληρωνομαστε απο τον Πρωτο Μηνα και Υστερα.
Καλησπέρα και συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά θέλω να ρωτήσω κάτι εγω έχω περάσει πολεμική αεροπορία και στρατό ξηράς και θέλω να πάω πολεμική αεροπορία που πρέπει να μπω για να το δηλώσω ; Ή θα μου στείλουν αυτοί εμαιλ ; Ξέρετε πως θα γίνει ;
-
- Λοχίας
- Posts in topic: 92
- Ενδιαφέροντα: Κυνηγι
- Επάγγελμα: Στρατιωτικός
Διαλέγεις που θα πας απλάNikolaosk έγραψε: Παρ Ιουν 27, 2025 4:15 pm οποιοι εχουμε ειμαστε επιτυχών σε 2 σωματα τι διαδικασια ακολουθουμε ?
-
- Λοχίας
- Posts in topic: 92
- Ενδιαφέροντα: Κυνηγι
- Επάγγελμα: Στρατιωτικός
Όχι πας όπου θέλεις εσύ καλό κουράγιο όπου πας
Που το διαλέγεις αυτό ;Arxisminias έγραψε: Παρ Ιουν 27, 2025 4:29 pmΔιαλέγεις που θα πας απλάNikolaosk έγραψε: Παρ Ιουν 27, 2025 4:15 pm οποιοι εχουμε ειμαστε επιτυχών σε 2 σωματα τι διαδικασια ακολουθουμε ?
Arxisminias έγραψε: Παρ Ιουν 27, 2025 4:29 pmΔιαλέγεις που θα πας απλάNikolaosk έγραψε: Παρ Ιουν 27, 2025 4:15 pm οποιοι εχουμε ειμαστε επιτυχών σε 2 σωματα τι διαδικασια ακολουθουμε ?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες