Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)
Re: Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)
Καλημέρα συνάδελφοι ! Τι έγινε χτες με τους ΠΕΘ τελικά ; Βγήκε άκρη ;
Καλημέρα παιδιά κανένα νέο με τη μισθοδοσία έχουμε; Σήμερα είχαν πει ότι θα πληρωθούμε ισχύει;
Φίλε μου από όσο ξέρω ναι θα πάρουμε στην υπηρεσία μου μας ζήτησαν και βγάλαμε φωτογραφίες με τη στολή και είπαν ότι για αυτό τις θέλουν
Καλησπέρα!!!Τελικά έχουμε κάτι νεότερο για τους ΠΕΘ; Γνωρίζει κάτι κάποιος;
υπηρχαν κοψιματα μεχρι τωρα ? γενικα κατα την διαρκεια της εκπαιδευσησ υπηρχαν περιστατιτκα που κοβαν ?
Τα τελικά αποτελέσματα των ΕΜΟΔΕ θα αργήσουν να βγουν; Κάτι είδα να λένε λίγες μέρες πριν στην συνομιλία ότι θα πάει για Σεπτέβριο-Οκτώβριο.Γνωριζεις κάτι;D.Y.K έγραψε: Πέμ Ιουν 26, 2025 8:03 pmΥπήρξαν κάποιες περιπτώσεις οδηγών που κόπηκαν. Ελάχιστες μεν, αλλά υπήρξαν.
Κενά και εμοδε για του χρόνου παιδιά.....
Κάντε λίγο υπομονή παιδιά...μόλις τελειώσουν με ΕΜΟΔΕ θα βγάλουν και τα κενά....δεν νομιζω να πάει για του χρόνου...!!!φέτος θα γίνει
Συμφωνώ με τον φίλο πάνω .....και να θέλει τωρα δεν υπάρχουν αξιωματικοί....η κατάσταση με της φωτιές είναι δύσκολη....στην προκειμένη περίπτωση δεν γίνεται τίποτα....μπήκε Ιούλιος!!
Ίσως να πάει λίγο παρα πίσω να χαλαρώσουν λίγο τα πράγματα με της φωτιές.....αλλά ότι είναι να γίνει θα γίνει φέτος...!!!
Καλημέρα σε όλους
όντως αργήσανε πάρα πολύ!αυτό που ήθελα να πω είναι ότι επειδή περνάω εμοδε θα πω κάτι στα παιδιά που περάσανε να προσπαθήσουν να περάσουνε όλοι γτ χθες μίλησα με ένα παιδί από το σωματείο και μου είπε ότι τα πράγματα δυσκόλεψαν πάρα πολύ!!!οπότε στα παιδιά άνω τα 30 ετών δεν θα ξαναδώσει ευκαιρία ....μην την χάσετε!!όσο για τα αθλήματα δεν πάνε για του χρόνου..η προκήρυξη είναι για το 25 όχι για το 26 ...
Ακριβώς...!!!πολύ σωστός...!!!Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιουν 27, 2025 10:22 am Καλημέρα σε όλουςόντως αργήσανε πάρα πολύ!αυτό που ήθελα να πω είναι ότι επειδή περνάω εμοδε θα πω κάτι στα παιδιά που περάσανε να προσπαθήσουν να περάσουνε όλοι γτ χθες μίλησα με ένα παιδί από το σωματείο και μου είπε ότι τα πράγματα δυσκόλεψαν πάρα πολύ!!!οπότε στα παιδιά άνω τα 30 ετών δεν θα ξαναδώσει ευκαιρία ....μην την χάσετε!!όσο για τα αθλήματα δεν πάνε για του χρόνου..η προκήρυξη είναι για το 25 όχι για το 26 ...
Σας το λέω επειδή εγώ είμαι σε ηλικία στα όρια .....δεν θα μου ξαναδοθεί ευκαιρία....και όσο για τα αθλήματα δεν τα φοβάμαι και απορώ με κάτι παιδιά που δεν μπορούν να βγάλουν 3 έλξεις !!!εντάξει παιδιά τι να πω είναι ξεφτίλα παλιά ξάδερφος μου είχε 5 έλξεις όχι 3 είναι κρίμα πραγματικά!!!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες