Επιλαχόντες 9Κ/2021
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 6
Re: Επιλαχόντες 9Κ/2021
Σ εμάς πάντως κόπηκαν στα αθλήματα 1000 όσοι έπρεπε να κοπούν , η επιτροπή ήταν σωστή , δε γίνεται να μένεις πίσω δευτερόλεπτα και να στη χαρίσουν , και εάν το κάνουν σε ένα , θα πρέπει σε όλους , ακόμα και στο άλμα εις ύψος κόπηκε ένα άτομο (αφού και τις 3 φορές δε κατάφερε να το περάσει )
εάν βγάλεις το 1000 που είναι ο κόφτης , όλα τα άλλα έχουν κ "ευκαιρίες " κ ίσως κ κατανόηση …
Η επιτροπή ήταν μια χαρά ! Η δική μας τουλάχιστον
εάν βγάλεις το 1000 που είναι ο κόφτης , όλα τα άλλα έχουν κ "ευκαιρίες " κ ίσως κ κατανόηση …
Η επιτροπή ήταν μια χαρά ! Η δική μας τουλάχιστον
-
- Στρατιώτης
Τελειώσαμε και τα ψυχοτεχνικές χθες ! Οπότε αναμένουμε να δούμε τι θα δούμε κ εάν !
δεν έχω ιδέα αλλά ίσως έχουν κοπεί αρκετά άτομα απ κάθε ομάδα σε αθλήματα κ πολλά δε θα ήρθαν γενικά.
δεν έχω ιδέα αλλά ίσως έχουν κοπεί αρκετά άτομα απ κάθε ομάδα σε αθλήματα κ πολλά δε θα ήρθαν γενικά.
Τι δεν έχεις ιδέα φίλε; Δεν είδες σε σας την μέρα που ήσουν πόσοι ες κόπηκαν;
Εγώ ήμουν η μόνη κοπέλα στην ομάδα μου...Κοπηκα με 4.40...Ξανα λέω το μόνο άδικο ήταν ότι με κάλεσαν Απρίλη ενώ άλλους Φεβρουαρίο...Όλα τα υπόλοιπα ήταν αξιοκρατικά...Το μεγάλο φάουλ τους ήταν ότι σε είχαν να περιμένεις κάτω από τον ήλιο ....Κατά τα άλλα μια χαρά ευγενικοί κ οργανωμένοι....
-
- Στρατιώτης
-
- Στρατιώτης
Βρε ‘‘σύ κ εμένα Απρίλιο με φώναξαν , υπήρχαν κοπέλες που ήταν μαζί μας κ πέρασαν, κ εγώ απροπόνητος ήμουν. Θεωρώ λιγάκι ζόρι στον εαυτό σου παραπάνω ίσως και το είχες! Μην σε παίρνει απ κάτω, μόνο που το προσπάθησες αξίζει συγχαρητήριαΕπισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιουν 26, 2025 9:03 am Εγώ ήμουν η μόνη κοπέλα στην ομάδα μου...Κοπηκα με 4.40...Ξανα λέω το μόνο άδικο ήταν ότι με κάλεσαν Απρίλη ενώ άλλους Φεβρουαρίο...Όλα τα υπόλοιπα ήταν αξιοκρατικά...Το μεγάλο φάουλ τους ήταν ότι σε είχαν να περιμένεις κάτω από τον ήλιο ....Κατά τα άλλα μια χαρά ευγενικοί κ οργανωμένοι....
Σε ευχαριστώ πολύ..Ναι η αλήθεια λίγο ήθελα ακόμη όλα γίνονται γ κάποιο λόγο...Να ξέρεις πάντως ,επειδή ετυχε να γνωρίσω μια κοπέλα εκεί,πως άλλους τους κάλεσαν Φεβρουάριο...Δεν πειράζει ,ότι έγινε έγινε..Εύχομαι όσοι περάσουν να μείνουν γιατί πέραν των αθλημάτων,μιλάμε για πολύ λίγα χρήματα κ ένα δύσκολο επάγγελμα...Απλά όλοι μας παλεύουμε για την μονιμότητα...Καλή συνέχεια παιδιά
-
- Στρατιώτης
Καλημέρα!
έχει κανείς εικόνα πότε θα βγουν τα αποτελέσματα , πόσα άτομα τελικά πέρασαν αθλήματα κ ψυχοτεχνικές ,
άκουσα εάν ισχύει ότι έχει μεγάλα κενά κ δεν πάνε άτομα ! Συνάμα με του οτ παιδιά που είναι από επαρχία αν τους πάρουν Αθήνα δε θα έρθουν!
έχει κανείς εικόνα πότε θα βγουν τα αποτελέσματα , πόσα άτομα τελικά πέρασαν αθλήματα κ ψυχοτεχνικές ,
άκουσα εάν ισχύει ότι έχει μεγάλα κενά κ δεν πάνε άτομα ! Συνάμα με του οτ παιδιά που είναι από επαρχία αν τους πάρουν Αθήνα δε θα έρθουν!
Καλημέρα σας. Γνωρίζετε μετά από πόσο καιρό μπορεί να παραιτηθεί κάποιος από υπάλληλος εξωτερικής φρουράς; Και εάν παραιτηθεί πριν από την επιτρεπόμενη προθεσμία εάν υπάρχει βέβαια, πρέπει να πληρώσει κάποιο χρηματικό ποσό; Και εάν ναι γνωρίζετε πόσο; Ευχαριστώ
Από την στιγμή που αποδεχθείς διορισμό δεν μπορείς να παραιτηθεις το λέει η προκήρυξη.
Αν παραιτηθείς πριν παρέλθει η 2ετια,όσο είσαι δόκιμος δηλαδή...θα πληρώσεις ως πρόστιμο τα λεφτά που πήρες για την εκπαιδευση συν ότι μισθό σου έβαλαν εκείνο τον μήνα που δηλώσεις παραίτηση. Επειδή το δημόσιο σε προπληρώνει,θα χρωστάς ένα δεκαπενθήμερο!
Καλησπέρα ξέρουμε περίπου πόσα άτομα ολοκληρώσαμε επιτυχώς τις δοκιμασίες; Ευχαριστώ!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες