Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Fire5 έγραψε: Τετ Ιουν 25, 2025 1:08 pm Καλησπέρα παιδιά!!!Σχετικά με την παρακάτω προκήρυξη που δημοσιεύτηκε κάπου στα τέλη Μαΐου εάν δεν κάνω λάθος :

https://www.fireservice.gr/en_US/-/-dia ... opsephion- 

επειδή κάπου μπερδεύτηκα εχουν καλυφθεί αυτα τα κενα; Γνωρίζει κάποιος; 

Νομίζω πως δεν έχουν καλυφθεί όλα....!!!!

Fire5

Δημοσίευση από Fire5 »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιουν 25, 2025 2:12 pm
Fire5 έγραψε: Τετ Ιουν 25, 2025 1:08 pm Καλησπέρα παιδιά!!!Σχετικά με την παρακάτω προκήρυξη που δημοσιεύτηκε κάπου στα τέλη Μαΐου εάν δεν κάνω λάθος :

https://www.fireservice.gr/en_US/-/-dia ... opsephion- 

επειδή κάπου μπερδεύτηκα εχουν καλυφθεί αυτα τα κενα; Γνωρίζει κάποιος; 

Νομίζω πως δεν έχουν καλυφθεί όλα....!!!!

Ααα ωραία !!!Σε ευχαριστώ πολύ!!
Firecomand

Δημοσίευση από Firecomand »

Μεχρι τελους αντυπυρικης θα εχει καλεσει πολλους επιλαχων νομιζω
Fire5

Δημοσίευση από Fire5 »

Firecomand έγραψε: Τετ Ιουν 25, 2025 4:25 pm Μεχρι τελους αντυπυρικης θα εχει καλεσει πολλους επιλαχων νομιζω

Μακάρι για να δούμε!!Υπομονή!!
Επισκέπτης

Μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου έτσι κι αλλιώς θα παραιτηθούν κι άλλοι. 
Firecomand

Δημοσίευση από Firecomand »

Για ποτε μιλας;;
ποιο νομοσχεδιο και ποτε γιατι αυτο το νομοσχεδιο μπορει να βγει περα τον οκτωμβριο δεν ξερω ομως με σιγουρια
Lostrejohn

Δημοσίευση από Lostrejohn »

Τι θεση επιλαχων εισαι εσυ φίλε μου και που

ordr

Δημοσίευση από ordr »

Μέχρι την Παρασκευή θα ψηφιστεί το νομοσχέδιο οι περισσότερες παραιτήσεις θα είναι Αθήνα γιατί οι ΠΕΘ για Αθήνα προορίζονται 
Επισκέπτης

Firecomand έγραψε: Τετ Ιουν 25, 2025 5:01 pm Για ποτε μιλας;;
ποιο νομοσχεδιο και ποτε γιατι αυτο το νομοσχεδιο μπορει να βγει περα τον οκτωμβριο δεν ξερω ομως με σιγουρια

Ενημερωμένος φαινεσαι😂😂😂

Επισκέπτης

Θεωρείτε αλήθεια ότι θα παραιτηθεί κόσμος;; Γιατί προσωπικά δεν το βλέπω. Ενα πολύ μικρό ποσοστό θα φύγει. Οι περισσότεροι μεγάλοι που ξέρω είναι πολύ συνειδητοποιημένοι 
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 70

Δημοσίευση από niasimas »

Αν ο άλλος έχει ανάγκη τα λεφτά, γιατί να παραιτηθεί, από τώρα; Θα πάει μέχρι τέλος της πενταετίας και μετά θα χαιρετήσει, ειδικά αν δεν κάτσει το ηλικιακό με τους ΠΕΘ.
Επισκέπτης

Μα ο μεγάλος που μπήκε ξέρει ότι δεν θα γίνει μόνιμος ποτέ. Ας μην γελιόμαστε, η ανάγκη τον έκανε εποχικό. Φυσικά, υπάρχουν και κάποιοι που είχαν το μεράκι της στολής και για τους Χ-Ψ λόγους δεν τα κατάφεραν νεότεροι και υπάρχουν και αυτοί που έχουν και άλλα μέσα βιοπορισμού, πέρα από το εποχιλίκι. 
Visitor

Δημοσίευση από Visitor »

episkeltis έγραψε: Παρ Ιουν 20, 2025 11:45 pm Θέλω να ξέρετε όσοι έχετε σκοπό να κάνετε χαρτιά για την πανελλήνια πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ότι άπαξ και κάποιος κάνει αίτηση και τον καλέσουν στην πανελλήνια και δεν δεχτεί χάνει την θέση του γενικά στους πίνακες δηλαδή και στην περιοχή που είχε κάνει αρχικά τα χαρτιά του και δεύτερον αν κάποιος περάσει δεν έχει δικαίωμα μετάθεσης και τα πέντε χρόνια σαν εποχικός θα πρέπει να τα κάνει εκεί. Σας το λέω για να ξέρετε σίγουρα τι θα κάνετε μην υπολογίζεται δηλαδή ότι θα περάσετε με την πανελλήνια πρόσκληση ενδιαφέροντος και μετά θα φύγετε με αμοιβαία η με κάποια άλλη μετάθεση 

Φίλε καλησπέρα..για εμένα που ενδιαφέρομαι σου κάνει κόπο να μου δώσεις μερικές πληροφορίες σχετικά ποια πανελλήνια προκήρυξη πάνω σε ποιο κομμάτι; Σ' ευχαριστώ 

niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 70

Δημοσίευση από niasimas »

Πάντως, από αυτά που ειπώθηκαν από τους υφυπουργούς, έτσι όπως τα ανέβασαν οι εποχικοί στο fb, δύσκολο το βλέπω το ηλικιακό. Και στο 35 να πάει, στην καλύτερη, θα είναι όπως της εμοδε, δηλαδή μία από τα ίδια. Σιγά μην άφηνε ο ιπτάμενος, να βγει κάτι ευνοικό για τους εποχικούς! Όσο είναι αυτός στο υπουργείο, να μην περιμένουμε πολλά. Δεν γουστάρει τον θεσμό, ο τύπος, πάει και τελείωσε.
melos1
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από melos1 »

Καλησπέρα στην ομάδα! Γνωρίζει κάποιος αν πρόκειται να πάρουμε ταυτότητες; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες