ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό
Καλησπερα παιδια... Απλα πληροφοριακα... Τελικα τα μορια και οι ημερομηνιες για υγειονομικα κλπ δεν θα βγουν 2-12 αλλα θα ενημερωθουμε 10 με 15-12 ... Την ψυχη μας θα μας βγαλουν
angelikaS είναι σίγουρο;
-
Su-35
- Στρατηγός

- Posts in topic: 31
- Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
- Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
- Επικοινωνία:
Και ματσακονι!ΝΙΚΟΣ έγραψε:Και κατι αλλο οταν λετε αγγαρειες εννοειτε δηλαδη σκουπισμα, σφουγγαρισμα, βαψιμο, πλυσιμο τουαλετων τετοια πραγματα.

Ναι ΑΝΝΙΑ 100% πηρα χτες εγω η ιδια στο γραφειο ενημερωσεως κοινου γιατι ειχε παρει κατι το αυτι μου για αναβολη της ημερομηνιας αυτης και τηλεφωνησα να σιγουρευτω
-
Anonymous
Κανενα νεο απο ναυτικο αυριο κανονικα θα βγαινανε οι πινακες βαθμολογιας τι θα γινει πια και αλλο πακετο θα φαμε.
-
Anonymous
Τι θα γινει ποτε θα μπειτε να παρουμε καμια αδεια; Μας εφαγε το καραβι.
-
Anonymous
Άσε φίλε θα μπούνε και θα την δούμε και εμείς την άσπρη μέρα. Το μόνο που φοβάμαι είναι μην το βάλουν στα πόδια απο την πρώτη ή δευτερη μέρα και δεν προλάβουμε... Ούτε άδεια να... Πάρουμε !
-
Anonymous
Οσο θα ειναι στο κεντρο εκπαιδευσης θα τους αρεσει οταν θα παρουν αγκαλια την φρεγατα σιγουρα θα την κοπανισουν παρα πολλοι αλλα ας παρουμε καμια αδεια εμεις κ μετα ειναι ελευθεροι να παραιτηθουν.
-
Anonymous
Οντως κ εμενα 2φιλοι παραιτηθηκαν απο ναυτικο κ μετανιωσαν που δεν ειχαν παει στρατο ξηρας η αεροπορια.
-
Anonymous
Κ τωρα ετσι θα γινει με αυτους που θα μπουν δεν θα αλλαξει κατι.
-
Anonymous
Καλα και στο στρατο που λετε οτι ειναι καλα τα ιδια σκατα ειναι και χειροτερα κα οι περισσοτερες παραιτησεις στον στρατο εχουν γινει.
-
Anonymous
Εισαι σιγουρος; Μαλλον δεν τα ξερεις η δεν στα εχουν πει καλα φιλαρακι μου. Ενα ποσοστο της ταξεως του 92 % δηλωσε παραιτηση στο Ναυτικο ενω στο Σ. Ξ οι περισσοτεροι ζητησαν μονιμοποιηση μετα την 7ετια. Ρωτα να σου πουν. Εγω ειμαι μεσα και τα ξερω και απο την καλη και απο την αναποδη
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης