Επιλαχόντες 9Κ/2021

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Επιλαχόντες 9Κ/2021

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Δεν γίνεται 7 λεπτά είσαι θυμωμένη κ τα λες! Μάλλον ήταν πιο πολύ εκτός χρόνου από εσάς κ κάνατε ένσταση λογικό. Αδικίες γίνονται αλλά μέχρι 5-10 δευτερόλεπτα δίνουν χάρισμα 
Msttt

Δημοσίευση από Msttt »

Ότι πεις...Εδώ σου λέω ο άλλος έκανε 4,19 και τον έβγαζαν 4,39 εκεί δλδ του χάρισαν όπως λες όχι....Κάλεσαν λοιπόν μετά από 4 χρόνια 1488 στόμα για να πάρουν από τις 23 ομάδες κάπου πρέπει να κόψουν αβερτα κ να περάσουν στα αθλήματα 8 με 10 άτομα ανά μέσο όρο... κάποιοι θα κοπούν κ ψυχοτενικα ώστε να βγει ο αριθμός.. αυτοί που πέρασαν λοιπόν μέσα ήταν και οι " μιλημένοι "......Είναι κάτι αντίστοιχο όπως γίνεται  χρόνια τώρα στη λιμενοφυλάκων που και να περάσεις τα αθλήματα δεν έχει καμία σχέση ....Όταν με το καλό πας έχε χρονόμετρο μαζί....Αν δε τα απαγορεύσουν από σήμερα μετά το χθεσινό φιάσκο !!!!
Επισκέπτης

Σε μας ήταν δίκαιοι όταν πέρασα εγώ αθλήματα όλες οι γυναίκες που ήταν εκεί πέρασαν το 1000αρι χωρίς να τους κάνουν χάρη ήταν μέσα στον χρόνο γιατί είχαμε ρολόγια κ βλέπαμε τι γίνεται. Αυτή η συγκεκριμένη που λες πως κ την πέρασαν δεν γνωρίζω αλλά κ ένσταση που έκανες δεν θα καταφέρεις κάτι το ξέρω κ στο λέω! Καλη επιτυχία σε ότι κ αν κάνεις κ μακάρι αν γινονται τέτοια να σταματήσουν 
peterpeter
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από peterpeter »

Καλημερα στην ομαδα.Με εμας που περασαμε τι ακριβως θα γινει τωρα ? εχει κανεις ενημερωση? θα παει και με βαση τα μορια που εχουμε στον πινακα ? 
Επισκέπτης

Εννοείται με βάση τα μόρια
Nowar

Δημοσίευση από Nowar »

Msttt έγραψε: Τρί Ιουν 24, 2025 8:04 am Ότι πεις...Εδώ σου λέω ο άλλος έκανε 4,19 και τον έβγαζαν 4,39 εκεί δλδ του χάρισαν όπως λες όχι....Κάλεσαν λοιπόν μετά από 4 χρόνια 1488 στόμα για να πάρουν από τις 23 ομάδες κάπου πρέπει να κόψουν αβερτα κ να περάσουν στα αθλήματα 8 με 10 άτομα ανά μέσο όρο... κάποιοι θα κοπούν κ ψυχοτενικα ώστε να βγει ο αριθμός.. αυτοί που πέρασαν λοιπόν μέσα ήταν και οι " μιλημένοι "......Είναι κάτι αντίστοιχο όπως γίνεται  χρόνια τώρα στη λιμενοφυλάκων που και να περάσεις τα αθλήματα δεν έχει καμία σχέση ....Όταν με το καλό πας έχε χρονόμετρο μαζί....Αν δε τα απαγορεύσουν από σήμερα μετά το χθεσινό φιάσκο !!!!

Τα έχεις κάνει σαλάτα στον μυαλό σου , η 6κ και η 9κ οι προκηρύξεις των Φυλακών ήτανε 100% υπό την επίβλεψη του ΑΣΕΠ , οι προκηρύξεις του λιμενικού είναι υπό την εποπτεία του ΑΣΕΠ , όταν καταλάβεις την διαφορά έλα πάλι και γράψε τις εκθέσεις σου.
Επισκέπτης

Επειδή δεν είστε στον χρόνο θα βγάλετε όλη την προκήρυξη στον αέρα ; Στη δική μου μέρα αθλημάτων υπήρχε αξιοκρατία , δεν κάνανε χαρές και οι 2-3 γυναίκες Που πέρασαν ήταν σωστές ! Αρκεί να ήσουν στον χρόνο κ όλα κυλούσαν μια χαρά. Αν κάποιος δεν ήταν στον χρόνο ποιος του έφταιγε ; Η επιτροπή. Δεν λέμε ότι δεν δίνουν αν θέλουν και 5-6 δευτερόλεπτα αλλά όχι πάντα κ αν σε δουν ότι όντως το πάλεψες θα σε βοηθήσουν! Δε γίνεται όμως να ξεφεύγεις πάνω από 4.27 έστω , κ να ζητάς τα ρέστα. 
Επισκέπτης

Ρε παίδες μην ασχολείστε με αυτή 
Επισκέπτης

Το άδικο σε όλη την υπόθεση είναι,ότι άλλοι καλέστηκαν Φεβρουαρίου κ άλλοι  μέσα Απρίλη...Είναι αρκετά άδικο όλο αυτό καθώς ας πούμε εγώ ήθελα άλλες 20 μέρες προπόνηση για να ρίξω το χρόνο 20 δευτερόλεπτα που χρειαζομουν ..Όπως κ να έχει μιλάμε για Ελλάδα κ όλα είναι πιθανά να γίνουν...Εύχομαι όσοι περάσατε να αντέξετε τις αντίξοες συνθήκες της δουλειάς...Κάτι που ξεχνάμε μέχρι να περάσουμε..

Ntas

Δημοσίευση από Ntas »

Msttt έγραψε: Δευ Ιουν 23, 2025 11:34 pm  Όχι φίλε μου δε λέμε ότι θέλουμε.....Εγώ ήμουν σήμερα το πρωί εκεί και είδα με τα μάτια μου όπως και όλοι τι ακριβώς έγινε...Εγώ είμαι μια από τις 4 κοπέλες που ήταν σήμερα στην ομάδα β ( ομάδα 21)... Λοιπόν από κοπέλες πέρασε μόνο μια της ομάδας α ( αυτή με τα 7 λεπτά) και όποιος δε το πιστεύει πρόβλημα του....Την ώρα που ξεκίνησε η α ομάδα το 1000αρι ήμασταν κέντρο για ζεσταμα και παιδιά που είχαν χρονόμετρο χρονομετρούσαν.... τερμάτισε στα 7 λεπτά....κ οι μπροστινοί της βέβαια είχαν αρκετοί χρόνο πάνω από 4,20 λοιπόν από αυτούς τους πέρασαν όλους....κ στο τέλος από αυτούς πέρασαν συνολικά 10 μέσα κ η 7 λεπτή....Στη δική μας ομάδα λοιπόν όταν τρέξαμε έγινε της τρελής γιατί αλλά έδειχναν τα δικά μας χρονόμετρα και με τεράστια απόκλιση τα δικά τους...Οι αστυνομικοί εκεί απλά προσπαθούσαν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα και με φωνή και υφακι αν δε σας αρέσει κάνετε ένσταση..... Επικοινώνησα κ με τον Καζλάρη που έκανε τον Κινέζο κ ενστάσεις θα γίνουν αλλά άκρη δε θα βγει.... Επίσης ποτέ σε ερώτηση δε πήραμε σαφή απάντηση για την αντιστοιχία χρόνου κατά τον τερματισμό γιατί απλά τελειώνεις κ σ έλεγαν βγες δεξιά...ούτε επώνυμο ρωτούσαν ούτε του ούτε υπήρχε αρίθμηση...κ μετά σ έλεγαν ένα χρόνο ότι να ναι.....Ρωτήστε κ αλλά παιδιά ομάδας β που έδωσαν σήμερα για να μάθετε το τι ακριβώς έγινε κ πουλούσαν στα αγόρια και τσαμπουκα στο τέλος....Αυτά τα ωραία....Καλή επιτυχία σε όλους και εύχομαι ή να πέσετε σε άλλη επιτροπή ή να έχετε μέσον γιατί σήμερα αυτοί πέρασαν δυστυχώς....κ δε τα γράφω γιατί δεν πέρασα αλλά γιατί τα έζησα και έχω κάνει και επώνυμη αναφορά. 

Καλησπέρα !
Εγώ επειδή ήμουν εκείνη την μέρα εκεί και έτυχε να είμαι μπροστά στο σκηνικό αυτό ο άνθρωπος που είχε το χρονόμετρο το είπε καθαρά με το δικό μου χρονόμετρο ξεκιναμε και με το δικό μου τελειώνουμε !
Δεύτερον η κοπέλα με τα 7 λεπτά τα οποία αναφέρεις την έκοψαν δεν την πέρασαν !
Τρίτον οι αστυνομικοί μιλούσαν όμορφα ενώ τα παιδιά τα οποία έλεγαν για το χρονόμετρο αντιμίλησαν άσχημα προς αυτούς !

Επισκέπτης

Μάλλον δεν έχεις ενημερωθεί σωστά η κοπέλα αυτή πέρασε μια χαρά και ακολούθησε τη διαδικασία κιόλας....Το ότι φώναζαν στα παιδιά και του είπαμε χαμήλωσε τον τόνο της φωνής σου...Ή τις ειρωνίες τους προφανώς τότε δε τις άκουσες....Όσο για το χρονόμετρο πηγαίνει η διαδικασία με το δικό τους αυτό εννοείται και ο χρόνος ξεκινά από όταν φύγει και ο τελευταίος... Εσένα δε σου έκανε εντύπωση η τόση μεγάλη διαφορά ανάμεσα στα χρονόμετρα....Και η διαφορά προς τα κάτω προς άτομα της α ομάδας...Η διαδικασία εμπαζε από παντού κατά τον τερματισμό υπήρχαν άτομα που δεν τους ρώτησαν επώνυμο...μέσα και εγώ ώστε να ξέρουν σε ποιον αντιστοιχεί ο χρόνος τερματισμού..Όταν ρώτησαν άτομα να τους ανακοινώσουν ξανά μετά το πέρας της διαδικασίας τον ατομικό χρόνο που και καλά είχαν καταγράψει είπαν με γραπτή αίτηση γιατί δεν μπορούσαν εκείνη την ώρα..Και επειδή υπήρχαν πολλές μαρτυρίες για αυτό και το θέμα έχει φτάσει εκεί που πρέπει να πάει....Καλή συνέχεια 
Επισκέπτης

Και επειδή κατάλαβα ποιος είσαι....τι θέλω και απαντώ...εσύ εκείνη την ώρα έλεγες "Τι θέλουν και μιλάνε....κάντε τη πάπια μπας και μας περάσουν ".......Ο νοων νοείτω.....

Επισκέπτης

Που το ξέρεις ότι ακολούθησε την διαδικασία; Αφού εσύ κόπηκες δεν έφυγες από εκεί; Καθόσουν να κοιτάς τους υπόλοιπους; Ποιο είναι το ζητούμενο; Κόπηκες και σου φταίει η επιτροπή ή η άλλη που αναφέρετε ότι πέρασε ; Θα κοβόσουν ψυχοτεχνικα γιατί είσαι μονίμως σε σύγχυση με τον τρόπο που γράφεις !  

Επισκέπτης

Παιδιά μη γράφετε ότι θέλετε! Η διαδικασία ήταν αξιοκρατική και αυτοί ήταν δίκαιοι με όλους! Δεν χαρίζονται πάνω από 5 δευτερόλεπτα στο τρέξιμο και αυτά μόνο κρίνουν αυτοί ότι αξίζεις! Ηταν πολύ αυστηρά! Μπράβο σε όσους πέρασαν , άνδρες γυναίκες και προχωράμε! Καλά αποτελέσματα σε όλους!
Επισκέπτης

Αφού ίδια επιτροπή με αυτή της Ελλάς είναι ρε αδερφέ. Και στους ειδικούς φρουρούς οι ίδιοι είναι έχουν περάσει τόσους κομμένους και κομμένες πού στα αθλήματα κόπηκαν κατά πολύ. Και προφανώς δεν νομίζω να είχαν όλοι τους βύσμα. 
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες