Καλημερα,πολυ πιθανον.
Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)
Re: Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)
ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ?MARIA22 έγραψε: Δευ Ιουν 23, 2025 2:54 pm
φαγωθηκατε ρε maλακες ποτε θα βγουν και ποτε θα βγουν??. ΕΙΠΑΜΕ ΤΕΛΟΣ του μηνα παλι τα ιδια θα λεμε ωωω
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 32
Τι γραφεις ρε φιλε δεν βγαινουν σημερα λεμε τι δεν καταλαβαινετε ρε. Στο τελος του μηνα θα βγουν ειτε σας αρεσει ειτε οχι. ΤιNikhtasK έγραψε: Δευ Ιουν 23, 2025 3:08 pmΜεχρι το μεσημερι προς απογευμα αν δεν βγει κατι μαλλον οχι.
σας εχει πιασει και δεν μπορειτε να ηρεμησετε πω ρε ***** μου. Και γω θελω να καταταγω οσο το δυνατο το συντομοτερο αλλα δεν κανω ετσι εχουμε ακομα 7 μερες σταματηστε να ρωτατε καθε τρεις και λιγο για τα αποτελεσματα. Να μπαινετε να τσεκαρετε και μονοι σας αιντε
Μάγκες θέλω να κάνω μια ερώτηση οποίος ξέρει απαντάει επειδή δεν έχω κάνει θητεία για αυτό ρωτάω. Άμα μπω στο Ναυτικό ο βάθος που θα ξεκινήσω είναι αυτός του ναύτη η του δίοπος. Ξέρω πχ στο στρατό ξηράς από οπλίτης θέλω δύο χρόνια να πάω στο βαθμό του δεκανέα στο Ναυτικό τι παίζει γιατί υπάρχει μια κόκκινη σαρδέλα ναύτης μετά 2 κόκκινες δίοπος και μετα 2 χρυσές σαρδέλες κελευστής
kathisterimene άνοιξε τα μάτια σου να διαβάσεις τι γράφει,ο τύπος λέει ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ,απαντάει σε μια ερώτηση,μιλάς για να ηρεμήσουν οι άλλοι αλλά εσύ ο ίδιος δεν είσαι ήρεμος,λες να βρουν οι άλλοι να ασχοληθούν με κάτι άλλο ενώ εσύ δεν έχεις με τίποτα καλύτερο να ασχοληθείς,κοιτα λίγο τα μούτρα σου και τη καμπούρα σου,φτιάξε τη συμπεριφορά σου μην στη φτιάξουν με τον ‘’ asximo tropo’’Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιουν 23, 2025 3:28 pmΤι γραφεις ρε φιλε δεν βγαινουν σημερα λεμε τι δεν καταλαβαινετε ρε. Στο τελος του μηνα θα βγουν ειτε σας αρεσει ειτε οχι. ΤιNikhtasK έγραψε: Δευ Ιουν 23, 2025 3:08 pmΜεχρι το μεσημερι προς απογευμα αν δεν βγει κατι μαλλον οχι.
σας εχει πιασει και δεν μπορειτε να ηρεμησετε πω ρε ***** μου. Και γω θελω να καταταγω οσο το δυνατο το συντομοτερο αλλα δεν κανω ετσι εχουμε ακομα 7 μερες σταματηστε να ρωτατε καθε τρεις και λιγο για τα αποτελεσματα. Να μπαινετε να τσεκαρετε και μονοι σας αιντε
Ναι ισχύει το ίδιο με το στρατό. Ο δίοπος είναι ο αντίστοιχος του δεκανέα . Ή μια κόκκινη στο ναυτικό δεν είναι βαθμός.
Να σε καλά φίλε ρώτησα γιατί δεν γνωρίζει 

Μάγκες τώρα πού το έφερε στη κουβέντα το παιδί με τους βαθμούς ο δεκανέας στον στρατό ξηράς έχει επίσημη στολή???
παιδια στην αδεια ορκομωσιας ποσες μερες θα παρουμε?????
Ρε τραβά gaμησου άχρηστε που θα μιλήσεις κιόλας μας τα έχετε κάνει τσουρέκια με τις malακιες που γράφετε όλη την ώρα σιχαμα να πούμε λες και είστε στο νηπιαγωγείο blακες άι σιχτιρΕπισκέπτης έγραψε: Δευ Ιουν 23, 2025 4:39 pmkathisterimene άνοιξε τα μάτια σου να διαβάσεις τι γράφει,ο τύπος λέει ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ,απαντάει σε μια ερώτηση,μιλάς για να ηρεμήσουν οι άλλοι αλλά εσύ ο ίδιος δεν είσαι ήρεμος,λες να βρουν οι άλλοι να ασχοληθούν με κάτι άλλο ενώ εσύ δεν έχεις με τίποτα καλύτερο να ασχοληθείς,κοιτα λίγο τα μούτρα σου και τη καμπούρα σου,φτιάξε τη συμπεριφορά σου μην στη φτιάξουν με τον ‘’ asximo tropo’’Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιουν 23, 2025 3:28 pmΤι γραφεις ρε φιλε δεν βγαινουν σημερα λεμε τι δεν καταλαβαινετε ρε. Στο τελος του μηνα θα βγουν ειτε σας αρεσει ειτε οχι. ΤιNikhtasK έγραψε: Δευ Ιουν 23, 2025 3:08 pm
Μεχρι το μεσημερι προς απογευμα αν δεν βγει κατι μαλλον οχι.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης