Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)
Re: Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)
Είμαι πολύ έτοιμος μπορώ να πω....αλλά πότε θα πάμε για αθλήματα ....???θα αργήσουν αυτό λέω!!!θέλω να πιστεύω να δώσει διαταγή μέσα στην επόμενη εβδομάδα!!
Ούτε που θα ασχοληθούμε. Πάμε για άλλα...episkeltis έγραψε: Παρ Ιουν 20, 2025 11:45 pm Θέλω να ξέρετε όσοι έχετε σκοπό να κάνετε χαρτιά για την πανελλήνια πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ότι άπαξ και κάποιος κάνει αίτηση και τον καλέσουν στην πανελλήνια και δεν δεχτεί χάνει την θέση του γενικά στους πίνακες δηλαδή και στην περιοχή που είχε κάνει αρχικά τα χαρτιά του και δεύτερον αν κάποιος περάσει δεν έχει δικαίωμα μετάθεσης και τα πέντε χρόνια σαν εποχικός θα πρέπει να τα κάνει εκεί. Σας το λέω για να ξέρετε σίγουρα τι θα κάνετε μην υπολογίζεται δηλαδή ότι θα περάσετε με την πανελλήνια πρόσκληση ενδιαφέροντος και μετά θα φύγετε με αμοιβαία η με κάποια άλλη μετάθεση
Σχετικά με τους ΠΕΘ εαν βγει τελικά γνωρίζει κάποιος εάν θα πάρει μόνο οδηγούς η και μαχιμους;
Δηλαδη εγω που ειμαι 3ος επιλαχων στην αττικη εχω πιθανοτητες και φετος να φανταστω;
Κάθε δύο μέρες την ίδια ερώτηση θα κάνεις φίλε?
Μας έχεις τρελάνει
Μας έχεις τρελάνει
Οτιδηποτε νεοτερο παιδια ενημερωστε εδω ωστε να γνωριζουν οι επιλαχωντες διοτι υπαρχουν παιδια που εχουν ζηλο να μπουνε στο σωμα…μακαρι να μπουνε ολοι οι επιλαχωντες αλλα οπως το βλεπω με τους ΠΕθ κανουν κατι μπερδεματα τωρα τελευταια!!
Όντως όποιος γνωρίζει κάτι ή μάθει κάτι ας ενημερώσει...!!!
Ακριβώς μακάρι να μπούμε όλοι....όσο για την ΠΕΘ ελπίζω να μην μείνει στα 30 το όριο ηλικίας....την Τετάρτη από ότι διαβάζω είναι η ψήφιση του νόμου στην Βουλή...!!!
Καλημέρα σε όλους .....υπάρχει κανένα νεότερο για αθλήματα ΕΜΟΔΕ.....???γτ σήμερα άκουσα ότι πάμε για Οκτώβριο Νοέμβριο !!!γνωρίζει κάποιος κάτι να απαντήσει με σαφήνεια??ευχαριστώ πολύ!!!
Κάτι τέτοιο ακούγεται δεν ξέρω αν ισχύει όμως...!!!
Για τους ΠΕΘ όριο ηλικίας 30 αναφέρει για πολίτες ανεπίσημα δεν έχει αναφερθεί ακόμα στα όρια των εποχικών ούτε στα μόρια από τις αντιπυρικες οπότε περιμένουμε
Καλησπέρα. Φίλε εσυ που εισαι 3ος επιλαχών στην Αττική εισαι εδω; απαντησε οταν το δεις.
Καλησπέρα παιδιά!!!Σχετικά με την παρακάτω προκήρυξη που δημοσιεύτηκε κάπου στα τέλη Μαΐου εάν δεν κάνω λάθος :
https://www.fireservice.gr/en_US/-/-dia ... opsephion-
επειδή κάπου μπερδεύτηκα εχουν καλυφθεί αυτα τα κενα; Γνωρίζει κάποιος;
https://www.fireservice.gr/en_US/-/-dia ... opsephion-
επειδή κάπου μπερδεύτηκα εχουν καλυφθεί αυτα τα κενα; Γνωρίζει κάποιος;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες