ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 31
Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Su-35 »

geo_gio έγραψε:Λοιπον εγω εκανα την θητεια μου στο ναυτικο, στο ναυτικο λοιπον υπαρχουν παραπολλες θεσεις οι λεγομενες βυσματοθεσεις. Οπου οταν σταματισουν οι φανταροι λογικα θα αντικατασταθουν απο εποπΕικόνα Με πιανετε πιστευω.
Κάνεις λάθος φυσικά, θα αντικατασταθούν από κελευστές και όχι από εποπ.

Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Su-35 έγραψε:
geo_gio έγραψε:Λοιπον εγω εκανα την θητεια μου στο ναυτικο, στο ναυτικο λοιπον υπαρχουν παραπολλες θεσεις οι λεγομενες βυσματοθεσεις. Οπου οταν σταματισουν οι φανταροι λογικα θα αντικατασταθουν απο εποπΕικόνα Με πιανετε πιστευω.

και ομως θα αντικατασταθουν και απο εποπ
Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 31
Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Su-35 »

kapoios έγραψε:
Su-35 έγραψε:

και ομως θα αντικατασταθουν και απο εποπ
Νομιζω περιορισμενος αριθμος και μονο μετα απο την παρεμβαση βυσματος!

Η πλειοψηφια των εποπ θα καταληξει σε μοναδες επιφανειας και θα τα φαει ολα φυσικα.

Επισης πιστευω οτι θα πρεπει να περιμενουμε κι αλλο για να δουμε τι θα γινει τελικα με τους στρατευσιμους.

Anonymous

Καραβι που θα σας φαει θα ξεχασετε την στερια

Anonymous

Εχω δηλωσει διαχειριστης λογιστικου και μηχανικος πειτε μου την γνωμη σας και κατι αλλο εχω γνωστο μου που μπορει να με βαλει σε υποβρυχιο αντι για φρεγατα μου ειπε οτι ειναι πιο ευκολα και οτι βγαινεις νωρις στην συνταξη, ποια ειναι η αποψη σας.

Anonymous

ΝΙΚΟΣ έγραψε:Εχω δηλωσει διαχειριστης λογιστικου και μηχανικος πειτε μου την γνωμη σας και κατι αλλο εχω γνωστο μου που μπορει να με βαλει σε υποβρυχιο αντι για φρεγατα μου ειπε οτι ειναι πιο ευκολα και οτι βγαινεις νωρις στην συνταξη, ποια ειναι η αποψη σας.

Η ζωή στο Ναυτικό είναι απάλευτη και πόσο μάλλον για έναν ΕΠ. ΟΠ. Καλύτερα ΜΑΚΡΥΑ απο το Ναυτικό... Ακουστε και μένα κάτι ξέρω... Όσο για το φίλο πιο πάνω που ρωτάει σχετικά με τα υποβρύχια, έχω να απαντήσω ότι στα υποβρύχια πάει συγκεκριμένος αριθμών ατόμων ΜΟΝΟ μέσω παραγωγικών σχολών και ΟΧΙ ΕΠ. ΟΠ. Άρα μην το σκέφτεσαι καν... Και δεν είναι θέμα βύσματος. Επισης οι ειδικοτητες που έχεις επιλεξει εχουν (εννοειται οπως ολες) πάρα πολύ ταξίδι
Anonymous

Να σε ρωτησω ρε φιλε κατι εαν την παλεψω και κανω υπομονη αυτα τα 7 χρονια μετα ως κελευστης που θα ειμαι θα ειναι καλυτερη η κατασταση.
Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από Velerefontis »

7 χρονια θα την παλεψεις ομως; Μακαρι...
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
Anonymous

Φίλε μου εγώ βλέπω με άλλους συναδέλφους να γίνεται ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ... Μετά απο κάμποσο καιρό που βλέπουν ότι μεγαλώνουν και συνεχίζουν και κάνουν χαμαλοδουλειές δεν την παλευουν και ζητουν παραιτηση Και μαλιστα ατομα εκ των παραγωγικων σχολων... Καλα δε μιλαμε για τους ΕΠ. ΟΠ... Το 90% απο το 2003 και 2005 εχει παραιτηθει (και σε πληροφορω κυριως αντρες).
Anonymous

ΝΙΚΟΣ έγραψε:Να σε ρωτησω ρε φιλε κατι εαν την παλεψω και κανω υπομονη αυτα τα 7 χρονια μετα ως κελευστης που θα ειμαι θα ειναι καλυτερη η κατασταση.
Θα την παλεψεις με 265 μερες πλευσιμες το χρονο κ οτι αγγαρεια υπαρχει να εισαι μεσα;

Anonymous

Φίλε Νίκο άστο φίλε μην το κυνηγήσεις ΚΑΝ... Φιλική συμβουλή απο 2 άτομα (εμένα και τον δίοπο) που είναι ήδη μέσα και τα βλέπουν... Δεν θα αντέξεις! Ψάξου για Αεροπορία ή για Στρατό Ξηράς αλλά πρός θεού ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ
Anonymous

Μια φρεγατα απο ποσους επ. οπ απαρτιζεται.
Anonymous

Και κατι αλλο οταν λετε αγγαρειες εννοειτε δηλαδη σκουπισμα, σφουγγαρισμα, βαψιμο, πλυσιμο τουαλετων τετοια πραγματα.
Anonymous

Απαρτίζεται απο τόσους ώστε να τρώνε όλη την βρωμοδουλειά στην μάπα (είναι λίγοι κοινώς). Έπίσης όταν λέμε αγγαρεία εννοούμε ότι χαμαλοδουλειά μπορείς να φανταστείς.(και φυσικά όλα τα παραπάνω που αναφέρεις δίς και τρείς)
Anonymous

Γενικα το ναυτικο μου αρεσε απο μικρο παιδι ειχα ως ονειρο να περασω στην σχολη ναυτικων δοκιμων η στην σχολη μονιμων υπαξιωματικων αλλα δεν τα καταφερα ειχα δωσει 2 φορες πανελληνιες και για αυτο θελω να μπω ως επ. οπ γενικα γνωριζω τις δυσκολιες που θα εχω ως επ. οπ με εχουν ενημερωσει διαφοροι γνωστοι μου που ειναι στο ναυτικο αλλα αμα εχεις ενα στοχο απο μικρο παιδι τα υπολοιπα περισευουν.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες