Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Kostas123

Re: Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)

Δημοσίευση από Kostas123 »

Πάτε στην οικοδομή η στην εστίαση η στα χωράφια να δείτε τι καλά θα περάσετε...Και αν είστε αφεντικά πάει στο καλό αν είστε τσιράκια καλά να περασετε
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Παιδιά ερώτηση αν μπούμε ορκιστουμε και έρθει κάποια απόφαση δικαστική γ πιο παλιά ν είχε γίνει κάτι τι γίνεται μπαίνουμε σ διαθεσιμότητα ; 
Pao13
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 18
Ενδιαφέροντα: Τρεξιμο
Επάγγελμα: Οικιακα

Δημοσίευση από Pao13 »

Απ τους 1000 που θα παρουσιαστούν στον ΣΤΡΑΤΟ ΞΗΡΑΣ άμα μείνουν οι μισοί θα είναι επιτυχία καλά για ναυτικό δεν το συζητάμε καν αν παρουσιαστούν 250 θαύμα που πάτε ρε να μπλέξετε έχετε καταλάβει ;;;; Που πάτε ρε με 850 ευρώ ρεεεε τι θα πληρώσετε το ενοίκιο λογαριασμούς να φάτε θα σας κλάψει η Ρέγγα θα χορτάσετε υπηρεσία και σκηνακια θα λέτε ντελίβερι και πάλι ντελίβερι 
Nik007
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Nik007 »

Pao13 έγραψε: Παρ Ιουν 20, 2025 5:11 pm Απ τους 1000 που θα παρουσιαστούν στον ΣΤΡΑΤΟ ΞΗΡΑΣ άμα μείνουν οι μισοί θα είναι επιτυχία καλά για ναυτικό δεν το συζητάμε καν αν παρουσιαστούν 250 θαύμα που πάτε ρε να μπλέξετε έχετε καταλάβει ;;;; Που πάτε ρε με 850 ευρώ ρεεεε τι θα πληρώσετε το ενοίκιο λογαριασμούς να φάτε θα σας κλάψει η Ρέγγα θα χορτάσετε υπηρεσία και σκηνακια θα λέτε ντελίβερι και πάλι ντελίβερι 

1ον δεν σε ρωτήσαμε..
2ον αν έχουμε ανάγκη θα σου πούμε να μας στείλεις δανεικά 
3ον μην αποθαρρύνεις τον κόσμο το ξέρουμε ότι οι καταστάσεις δεν είναι οι κατάλληλες αλλά κάποιοι το έχουν όνειρο και μην ξεκινήσετε «ααααα γελάω όνειρο ο στρατός».ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ,ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΣΤΕ
Kostas123

Δημοσίευση από Kostas123 »

Pao13 έγραψε: Παρ Ιουν 20, 2025 5:11 pm Απ τους 1000 που θα παρουσιαστούν στον ΣΤΡΑΤΟ ΞΗΡΑΣ άμα μείνουν οι μισοί θα είναι επιτυχία καλά για ναυτικό δεν το συζητάμε καν αν παρουσιαστούν 250 θαύμα που πάτε ρε να μπλέξετε έχετε καταλάβει ;;;; Που πάτε ρε με 850 ευρώ ρεεεε τι θα πληρώσετε το ενοίκιο λογαριασμούς να φάτε θα σας κλάψει η Ρέγγα θα χορτάσετε υπηρεσία και σκηνακια θα λέτε ντελίβερι και πάλι ντελίβερι 

Εσύ ΕΠΟΠ είσαι 
Επισκέπτης

ΡΕ παιδια ειλικρινα να κανω μια ερωτηση γιατι με αυτα που γραφονται δεν σας βλεπω καλα. Ο λογος που τρωγεστε μεταξυ σας ΕΝΩ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ακομα αν ειστε μεσα η οχι ΠΟΙΟΣ ειναι ακριβως γιατι δεν μπορω να καταλαβω. Εχετε καποιο εγκεφαλικο προβλημα???? Σας εχει φαει η βαρεμαρα???? Δεν αντεχετε και θελετε να μπειτε επειγοντως???? ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Γαmiμενο το προβλημα σας και τσακωνεστε κυριολεκτικα για mαlακιες????. Δεν εχετε σταματησει να ρωτατε πχ τοποθετησεις αλλος για μορια. Ειστε τοσο ανικανοι που δεν μπορειτε να περιμενετε να τελειωσει ο μηνας??? ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ειλικρινα. ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ λυπαμαι αλλα λαθος επαγγελμα διαλεξατε
Trepas

Δημοσίευση από Trepas »

Παιδιά στο ναυτικό πόσες ημέρες ταξιδεύουν  το χρόνο ξέρετε εγώ ξέρω ότι τα ταξίδια είναι 3 4 μήνες ισχυει
Pao13
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Pao13 »

Nik007 έγραψε: Παρ Ιουν 20, 2025 5:17 pm

1ον δεν σε ρωτήσαμε..
2ον αν έχουμε ανάγκη θα σου πούμε να μας στείλεις δανεικά 
3ον μην αποθαρρύνεις τον κόσμο το ξέρουμε ότι οι καταστάσεις δεν είναι οι κατάλληλες αλλά κάποιοι το έχουν όνειρο και μην ξεκινήσετε «ααααα γελάω όνειρο ο στρατός».ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ,ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΣΤΕ

Χαχαχχα αχ όνειρο να γίνεις πληρωμένος φαντάρος ;;;; Χχαχαχαχα θα πέσει πολύ γέλιο με το που μπείτε γιατί όλοι θα περάσετε 

Pao13
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Pao13 »

Trepas έγραψε: Παρ Ιουν 20, 2025 5:41 pm Παιδιά στο ναυτικό πόσες ημέρες ταξιδεύουν  το χρόνο ξέρετε εγώ ξέρω ότι τα ταξίδια είναι 3 4 μήνες ισχυει

Στο ναυτικό θα ζήσεις ένα όνειρο θα χορτάσεις βάψιμο και ταξίδι ααα και δεν πιστεύω ότι έχεις άγχος αν θα περάσεις έτσι έχεις περάσει και με 1 μόριο αν έχεις σε περιμένουν με ανοιχτές αγκαλες 
Pao13
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Pao13 »

Kostas123 έγραψε: Παρ Ιουν 20, 2025 5:19 pm

Εσύ ΕΠΟΠ είσαι 

Όχι βέβαια ΕΠ ΟΠ  τρέχα φαντάρε 

Επισκέπτης

μερικοι εδω μεσα δεν βαζετε μυαλο τζαμπα μυνηματα γραφουμε. Να σας γαμηθει η μανα τσοκαρα αι σιχτιρ δεν ξαναασχολουμαι να κλειδωθει και αυτο το ***** το νημα να τλειωνουμε με τους χαζους
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από Eleonora »

Παιδιά ερώτηση αν μπούμε ορκιστουμε και έρθει κάποια απόφαση δικαστική γ πιο παλιά ν είχε γίνει κάτι τι γίνεται μπαίνουμε σ διαθεσιμότητα ; 

Στην αίτηση - υπεύθυνη δήλωση που υπέβαλες, υπέγραψες ότι :
Δεν έχω καταδικαστεί αμετάκλητα για κακούργημα και σε οποιαδήποτε ποινή για κλοπή, απάτη, υπεξαίρεση (κοινή ή στην υπηρεσία), εκβίαση, πλαστογραφία, ψευδή βεβαίωση, ψευδορκία, ψευδή ανώμοτη κατάθεση, δωροδοκία, καταπίεση, απιστία περί την υπηρεσία, ψευδή καταμήνυση, συκοφαντική δυσφήμιση, παράβαση καθήκοντος, ανυποταξία, λιποταξία, καθώς και για οποιοδήποτε έγκλημα κατά της γενετήσιας ελευθερίας ή οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής ή της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, λαθρεμπορίας, όπλων, πυρομαχικών και τυχερών παιχνιδιών.
Δεν έχω παραπεμφθεί αμετάκλητα και δεν διώκομαι για κακούργημα ή οποιοδήποτε πλημμέλημα της προηγούμενης υποπαραγράφου, έστω και αν το αδίκημα έχει παραγραφεί.
Δεν έχω στερηθεί τα πολιτικά μου δικαιώματα με αμετάκλητη απόφαση.
Συναινώ όπως η Στρατιωτική Υπηρεσία επαληθεύσει το περιεχόμενο της δήλωσής μου και εξουσιοδοτώ το ΓΕΑ/Β4 για την αυτεπάγγελτη αναζήτηση αντιγράφου ποινικού μητρώου μου για δικαστική χρήση.
Εξουσιοδοτώ αφενός μεν την Επιτροπή Ελέγχου Δικαιολογητικών να αναζητήσει αυτεπάγγελτα Αντίγραφο Φύλλου Μητρώου μου από την αρμόδια Στρατολογική Υπηρεσία, αφετέρου δε το ΓΕΑ/Β2 να διενεργήσει αυτεπάγγελτο έλεγχο της γνησιότητας των δικαιολογητικών που έχω υποβάλει και τα οποία είναι απαραίτητα για την πρόσληψή μου ή επηρεάζουν οπωσδήποτε την κατάταξή μου κατά τη διαδικασία πρόσληψης.
Σύμφωνα λοιπόν με τα παραπάνω:
Δεν πρόκειται να έλθει κάποια απόφαση από μόνη της, από πουθενά. Έχεις ήδη συναινέσει, τον αυτεπάγγελτο έλεγχο, του ποινικού σου μητρώου, από το ΓΕΑ.
 Η απόφαση την οποία αναφέρεις, είναι καταδικαστική εις βάρος σου; Είναι οριστική και αμετάκλητη, δλδ πχ απόφαση Εφετείου, ή πρωτόδικη; 
Πρέπει να συμβουλευθείς δικηγόρο, εδώ δεν πρόκειται να πάρεις κάποια έγκυρη απάντηση που χρήζει νομικών γνώσεων, και πλήρη στοιχεία της υπόθεσής σου! 

Styga
Elpas

Δημοσίευση από Elpas »

Πείτε τίποτα για ναυτικό πόσο ταξιδεύουν άμα είνα καλά τόσο χάλια είναι που λένε αλλά από ότι βλέπω ολλα χαλιά είναι καλύτερα ξηρά ή ναυτικό στην ξηρά Σκοινακια ασκήσεις αγγαρείες μόνο την θάλασσα δεν έχει και πολλές μετακινήσεις στο ναυτικό να έχει πολλές αγγαρείες πείτε και εσείς γιατί λένε το Ναυτικό τόσα χαλιά 
Επισκέπτης

Elpas έγραψε: Παρ Ιουν 20, 2025 6:42 pm Πείτε τίποτα για ναυτικό πόσο ταξιδεύουν άμα είνα καλά τόσο χάλια είναι που λένε αλλά από ότι βλέπω ολλα χαλιά είναι καλύτερα ξηρά ή ναυτικό στην ξηρά Σκοινακια ασκήσεις αγγαρείες μόνο την θάλασσα δεν έχει και πολλές μετακινήσεις στο ναυτικό να έχει πολλές αγγαρείες πείτε και εσείς γιατί λένε το Ναυτικό τόσα χαλιά 

Καλά εδώ τι να γράψουμε; ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ το ναυτικό. Πραγματικά άπειρες ημέρες πλεύσιμα (δηλαδή καράβι), το 99% των ειδικοτήτων πάει σε μονάδες επιφανείας (δηλαδή ταξιδεύει φουλ), τα χειρότερη στελέχη των ενόπλων δυνάμεων με ύφος χιλίων καρδιναλίων, τρως καμπάνες για πλάκα (το ότι δεν έχουν προσωπικό δεν τους ενδιαφέρει για να σε προλάβω), δεν υπάρχει καμία προσωπική επαφή μεταξύ αξιωματικών - υπαξιωματικών από ΣΜΥΝ και ΕΠΟΠ (όπως πχ στους υπόλοιπους κλάδους των ΕΔ), τα λεφτά λίγα για τα δεδομένα, αγγαρείες και χώσιμο φουλ και το μόνο που δεν ασκείς είναι ειδικότητα και άλλα πολλά. Πραγματικά εδώ παραιτούνται μέχρι και αξιωματικοί. Φαντάζομαι ίντερνετ διαβάζετε. Αν περάσεις στρατό ή αεροπορία να το επιλέξεις 1000% αντί για ΠΝ. 
didis

Δημοσίευση από didis »

δες την αλικη στο ναυτικο ... ψωμι - τυρι - ελια ,,, και κανα κονιακ στη ζουλα ,,,, αν δε σα ρεσουν τα ασπρα , εχει και σκουρα στη χειμερινη ,,, τωρα πια εχει και ξανθουλες  :P
  :P
  :P

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες