Νομίζω έχεις πολλές πιθανότητες...!!!ειδικά τώρα που θα φύγουν και άτομα για ΕΜΟΔΕ + τι αλλά κενά έχει η Αττική....!!!!
Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)
Re: Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)
Μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τους ΠΕΘ μπαίνουμε στην καρδιά της αντιπυρικής . Εκεί μάλλον θα εννοείς ότι θα γίνουν παραιτήσεις !!!!!
Παρταλι είσαι εσύ εθελοντακο που δουλεύεις πόσα χρόνια τσαμπα σορρυ αμισθί πυροσβέστης χάχα μπας και μπεις εποχικος, εμάς στά @@ μάς το πυροσβεστικο πληρωνόμαστε και στη τελική εγώ προσωπικά παραιτήθηκα γιατί είμαι επιτύχον αλλού. Εσείς έχετε απωθημένο την πυροσβέστικη. Οι εποχικοί παίξανε κάποιοι κέρδισαν κάποιοι χάσανε. Όταν φύγει ο Μητσοτάκης πάντως ότι κομμά κ να έρθει θά τους βολέψει μέχρι τότε εσύ εθελοντής
Προσωπικά το εποχιλικι είναι ένας αποτυχημένος θεσμός χειρότερο και από οβα. Μπήκα απλά μέχρι να βρω κάτι καλύτερο, αλλά κάτι παρταλια που έχει το σώμα μόνιμους που μπήκαν με ένα τενεκε λάδι ο καλύτερος δεν φτάνει το μέσο εποχικό. Καλά για εθελοντές δεν το συζητάω ναυάγια λίγο που τούς είδα.
Συμφωνώ ότι δεν υπάρχει μέλλον στο εποχιλικι είναι μέχρι να βρεις τι άλλο θά κάνεις
Συμφωνώ ότι δεν υπάρχει μέλλον στο εποχιλικι είναι μέχρι να βρεις τι άλλο θά κάνεις
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες