Μια από τις ειδικότητες που δεν έχει συμπληρώσει είναι ΟΤΑΦ και οπλπουργοιΕπισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιουν 19, 2025 12:43 pmΕγώ τα ξέρω αλλιώς. Ότι την έχουν δηλώσει αρκετοί αλλά θα τραβήξει παραπάνω άτομα γτ ότι κενές θέσεις προκύψουν θα τις πάρει εκείPao13 έγραψε: Πέμ Ιουν 19, 2025 12:39 pmΗ ειδικότητα δεν συμπλήρωσε αιτήσεις για τις 20 θέσεις που ζήταγε άρα περνάς καλή τύχη
Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 18
- Ενδιαφέροντα: Τρεξιμο
- Επάγγελμα: Οικιακα
Re: Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Είπε ο υποψήφιος αγγαρειομάχος μεγάλη προσοχή χαχαχαΕπισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιουν 19, 2025 1:19 pm Το γνωστό τρολ με τα χίλια νικς Pao13 - John1000 - επισκέπτης κτλ κτλ άρχισε τη γνωστή του προπαγάνδα - ασχετοσύνη. Εφιστώ την προσοχή στους υποψηφίους διότι είναι σε διατεταγμένη αποστολή με απώτερο σκοπό να αποτρέψει κόσμο από την πρόσληψη για να μπει αυτός. ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ κυρίες και κύριοι!!!!!
Aντι να βρειτε κατι να κανετε μεχρι να βγουν τα αποτελεσματα καθεστε και μαλακιζοσαστε σαν τα 15χρονα. Φανταζομαι τι μυαλο κουβαλατε μερικοι καθηστερημενοι εδω μεσα αλλα τι να πει κανεις τοσο αναπηροι που ειστε. Κριμα
Είμαι τόσες μέρες εδώ και διαβάζω την κάθε μλκια του καθένα. Έχω φάει τόσο ξύλο στην εστίαση και σε όλους τους κλάδους του ιδιωτικού τομέα. Με απλήρωτους μισθούς, απλήρωτες υπερωρίες, με συνεχόμενη εργασία από βράδυ πρωί και ξέρω ότι αυτό το έχουν περάσει άλλοι πόσοι εδώ μέσα. Προφανώς δεν πάμε για εποπ για να κάτσουμε, ούτε θα είναι τέλεια και ρόδινα όλα. Για δουλειά πάμε και όποιος απογοητευτεί αργότερα μπορεί να φύγει. Πρώτα όμως να δοκιμάσετε. Δεν έχει να κάνει μόνο με την ειδικότητα, αλλά και με τους ανώτερους σε κάθε τμήμα. Όλα αλλάζουν κατά καιρούς. Υπομονή σε όλους και καλά αποτελέσματα!
απο εγκυρη πηγη κι εσυ να φανταστωPao13 έγραψε: Πέμ Ιουν 19, 2025 2:14 pmΜια από τις ειδικότητες που δεν έχει συμπληρώσει είναι ΟΤΑΦ και οπλπουργοιΕπισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιουν 19, 2025 12:43 pmΕγώ τα ξέρω αλλιώς. Ότι την έχουν δηλώσει αρκετοί αλλά θα τραβήξει παραπάνω άτομα γτ ότι κενές θέσεις προκύψουν θα τις πάρει εκείPao13 έγραψε: Πέμ Ιουν 19, 2025 12:39 pm
Η ειδικότητα δεν συμπλήρωσε αιτήσεις για τις 20 θέσεις που ζήταγε άρα περνάς καλή τύχη
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Οπλουργοι ζήταγε 9 και δηλώσανε 2Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιουν 19, 2025 6:22 pmαπο εγκυρη πηγη κι εσυ να φανταστωPao13 έγραψε: Πέμ Ιουν 19, 2025 2:14 pmΜια από τις ειδικότητες που δεν έχει συμπληρώσει είναι ΟΤΑΦ και οπλπουργοι
Στους αποθηκάριους-πυροτεχνουργούς ξέρεις τι γίνεται;
Στους ΟΤΑΦ ξέρεις τι γίνεται καθόλου???
Πως γνωρίζεις ότι δήλωσαν μόνο 2 για Οπλουργοι?
Για Οταφ πόσοι δήλωσαν? Γνωρίζει κάποιος?
και κλασσικα ταμειακοι και υλικονομοι δηλωσαν 100 και βαλε
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 32
Που ειναι οι ΕιδικοΔυναμητες μου?
Ζητούσε 10 άτομα.
αλλα πως ξέρετε ότι δήλωσαν 2;
Είναι έγκυρο αυτό που λέτε ;
Συγγνώμη σωστά, 9 ζητούσεMaria123 έγραψε: Πέμ Ιουν 19, 2025 10:49 pmΖητούσε 10 άτομα.
αλλα πως ξέρετε ότι δήλωσαν 2;
Είναι έγκυρο αυτό που λέτε ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης