ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από D.Y.K »

Εγω δήλωσα να περάσω το σχολείο της ΔΥΚ.

Χρειάζομαι βύσμα για να με πάρουν καλέ μου φίλε;(Στην ΔΥΚ)

Σ'ευχαριστώ πάντως!
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Φιλε ΔΥΚ χρειαζεται βυσμα για να παρακολουθησεις καποιο σχολειο εαν εισαι εποπ εκτος ΔΥΚ. Πχ ενας διοπος σε τπκ που θελει να παει στη ΔΥΚ για εκπαιδευση θελει βυσμα. Τωρα που εβαλαν την επιλογη στην προκηρυξη πριν καν μπειτε... Εκει ειναι η βρωμοδουλεια

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Βύσμα δεν έχω πάντως γενικώς για το Πολεμικό Ναυτικό.

Απλά δήλωσα τις 2 ειδικότητες που ζητάει και ότι επιθυμώ να εκπαιδευτώ στην ΔΥΚ.

Δεν ήξερα πάντως ότι για να εκπαιδευτείς στην ΔΥΚ χρειάζεσαι βύσμα.

Να σαι καλά πάντως σ'ευχαριστώ για την ενημέρωση.
Anonymous

Παιδια εχω κανει τα χαρτια μου για πν ως εποπ ειναι καλα; Και γινετε με μεσο να πας στην χιρα; Ή θα με στιλουνε για παντα φρεγατες και τετια; Εχω δηλοσει ηλεκτρολγοσ. Απαντιστε μοΥ!
Anonymous

Θα ηθελα να μαθω αν ξερει καποιος για την ειδικοτητα χαρτογραφου και υδρογραφου... Ειναι καλα; Καποιοι λενε οτι ειναι χαλια και οτι θα εχω συνεχεια ταξιδια! Δεν θελω τετοια ζωη ομως... Αλλιως φανταζομουν την χαρτογραφια και την υδρογραφια εγω... Στην αθηνα η στην θεσσαλονικη σε καποιο κεντρο του π. Ν... Σας παρακαλω βοηθηστε...
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Δυστυχώς όλες οι ειδικότητες έχουν ταξίδια φίλε μου.

Δύσκολα πολύ.
Anonymous

δημητρης έγραψε:Καλησπερα. διαφωνω με ολους σας! Δεν ξερω γιατι αλλα μου εχετε γυρισει το μυαλο απιστευτα! Ολοι πολυξεροι και σχετικοι...5 χρονια ο ενας 23 αλλος! Συγγνωμη παιδια αλλα χεστ... Κα ποσο και ρο ειστε μεσα κια ποσο και ρο εξω... Σχεδον κανενας σας, για να μην πω ολοι, δεν ειναι αντικημενικος... Αντι να λετε ιστοριες γιατι δεν λετε ειδικοτητες που ισως να ειναι χειροτερο απο καποιες αλλες, δεν αντιλεγω αλλα λετε οτι ολα ειναι τα ιδια σκα... Τ... ! Δηλαδη ενας χαρτογραφος στο ναυτικο ειναι ασχημα... ; Ενας υδρογραφος; Οχι... Μια χαρα ειναι... Πολυ πολυ καλα! Δεν μιλαμε για καποιους που εχουν τελειωσει μονο το λυκειο και θελουν δουλεια... Μιλαμε για καποιον με πτυχιο! Δεν ξερω κανεναν με γνωσεις που καποιος τον εκανε δουλευει σαν σκυλι η του συμπεριφεροταν σαν σκυλι... Και μην πειτε για στρατο γιατι πηγα και εγω... Ειχα και τα κακα και τα καλα... Αλλα και παλι δεν θελω να αποθαρινετε τον καθενα που σκεφτετε αν κανει ενα βημα στη ζωη του... Αν καποιος απο εσας εκανε μια κινηση και πηγε μονιμος αλλα τελεικα δεν ειχε τα εφοδια για μια καλη θεση και ειδικοτητα, τοτε καλα να παθει, με την καλη εννοια! Το ηξερε και διαλεξε οτι διαλεξε... Δεν γινεται ενας μονο με πτυχιο λυκειου να κανει την ιδια δουλεια με καποιον που εχει το πτυχιο του και εχει συνναφη ειδικοτητα σαν εποπ... Μην τρομαζεται τα παιδια... Και στο κατω κατω μην κανετε σαν τα κωλοφανταρα... Που πηγανε στρατο πριν απο μας και οταν ηρθε το χαρτι το δικο μας λεγανε μονο τα ασχημα... Θα πιξεις θα καθαρισεις και τετοια! Μαλακι... ς ολα... Αν εισαι νοημον ανθρωπος καιλιγο μορφωμενος καταλαβαινεις οτι διαλεγεις απλα μια δουλεια συμφωνα με τα πτυχια που εχεις... Τιποτα λιγοτερο τιποτα περισσοτερο! Οσο για αυτους που καλος η κακος δεν καταφεραν για οποιοδηποτε λογο να παρουν ενα χαρτι, λυπαμαι αλλ ειναι οπως στον ιδιωτικο τομεα... Καποιοι κανουν τους μαλακ... ς! Γιαυτο λεγανε η γονεις μια ζςωι... Μαθε τεχνη και μαθε γραμματα... Οτι ξερεις και μπορεις να το αποδειξεις στο στρατο και οχι μονο σε κανει να λειτουργης με αλλο αερα... Σε κανει λιγο διαφορετικο στους αλλους! Δεν μπορω να ακουω οτι ολοι εκει μεσα ειμαστε ιδιοι! Ετσι σας λενε... Οι ανωτεροπι δεν ειναι βλακες... Ξερουν που να συμπεριφερθουν και πως! Ειμαι ο δημητρης 25 ετων και εργαζομαι στον ιδιωτικο τομεα... Αλλα εκανα τα χαρτια μου για εποπ... Γιατι δεν θελω να πηδαει ο καθενας για να βγαζει λεφτα στην πλατη μου και να μην εχω δικαιωματ... ! συγγνωμη για τον τροπο μου!

Εσύ αγόρι μου και μακάρι να μπορούσα να σου βάλω και στοίχημα θα είσαι ο πρώτος που θα παραιτηθείς απο το ΠΝ! Μόνο και μόνο με το πανέξυπνο και πτυχιούχο μυαλό σου αν διάβαζες σωστά την προκύρηξη θα έβλεπες τι χαρτιά ζητάει σε όλες τις ειδικότητες αν δεν καλυφθούν οι θέσεις από εσένα για παράδειγμα! Ηθελα να ήξερα που ζεις εσύ και δεν βλέπεις γύρω σου τι γίνετε; Αλλά δεν πειράζει μπές εσύ με το κουστουμάκι σου και τη γραβάτα σου γιατί χρειάζονται εξτρα πανιά στο Ναυτικό. Όσο για το το τουπέ σου, το υφάκι σου και την απαξίωση σου Για τους λιγότερο πτυχιούχους από εσένα δεν έχω να πώ τίποτα, το ύφος σου και τα λόγια σου σε μια δημόσια (ΣΥΖΗΤΗΣΗ) όπου υπάρχει η ελευθερία του λόγου και όχι του αλόγου δείχνει το επίπεδό σου κύριε ΠΤΥΧΙΟΥΧΕ!

Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Marina2 »

Φιλε Δημητρη συγχαρητηρια για το πτυχιο σου! Αλλα με ενα πτυχιο δυστυχως δεν πας μπροστα. Και εγω εχω 3 αμα το παμε ετσι κ ειδα ποσες πορτες μου ανοιξανε. Δυστυχως ετσι ειναι το συστημα. Δεν μπορουμε να λεμε μαλακ$$ καποιον που για καποιο λογο δεν μπορεσε να προχωρησει μετα το λυκειο. Ισως αυτοι ειναι πιο δουλευταραδες κ ποιο αξιοι απο εμας, ασχετυα με το μορφωτικο τους επιπεδο. Αν δεις τις προκηρυξεις περισσοτερο ζητανε παιδια λυκειου παρα πτυχιουχος κ ξερεις γιατι; Γιατι κατι ψηλομυτιδες πτυχιουχοι δεν καταδεχονται να κανουν τα χαρτια τους ή πολυ απλα προτιμουν παιδια που πραγματικα θα δουλεψουν γιατι εχουν αναγκη κ δεν εχουν πολλα προσοντα, οπως εμεις. Κανενας φυσικα δεν πιστευει οτι οι απαιτησεις του στρατου ειναι οι ιδιες με το δημοσιο αλλα ειναι σιγουρα πολυ καλυτερο απο τον ιδιωτικο τομεα. Αφου ηθελες να μπεις στο ΠΝ θα επρεπε να ξερεις οτι υπάρχουν κ πολυ δυσκολες ειδικοτητες απο αυτη του υδατογραφου, που εσυ εχεις τα προσντα για να μπεις κ σιγουρα δεν ειναι τοσο 'καθαρες" δουλειες οπως αυτη που επελεξες... Αλλα καποιος πρεπει να την κανει. Εγω προσωπικα εχω θιχτει με τον τροπο που αντιμετωπισες τα παιδια λυκειου ή γυμνασιου που εκαναν τα χαρτια τους γιατυι εχω παρα πολλους φιλους που εκαναν τα χαρτια τους για πραγματικα δυσκολες ειδικοτητες και που μπορω με σιγουρια να σου πω οτι αξιζουν περισσοτερο να μπουν απο οτι εγω με το πτυχιο μου! Τελος εδω μεσα κανενας δεν αποθαρρυνει κανεναν. Ολοι ρωτανε αξιζει να παω εκει; Τι ξερετε για αυτην την ειδικοτητα; Το να του κρυψεις την αληθεια ειναι ανηθικο! Και να σου πω κ κατιο δεν εχω δει να με ρωτησει κανενας για την Ειδικοτητα "υδατογραφος" για νατου πω οτι ειναι τελεια κ ακρως βυσματικη. Ολοι ρωτανε για δυσκολες πχ. Αρμενιστης. Εσυ θα πηγαινες εκει; Οχι φυσικα γιατι εμεις που εχουμε ενα πτυχιο δεν καταδεχομαστε! Οκ; Παμε στις θεσεις γραφειου για να καλοπερασουμε, αυτη ειναι η αληθεια κ σε οποιον αρεσει. Αλλα καποιος πρεπει να κανει κ τα δυσκολα κ σιγουρα θα ειναι ενα παιδι με γνωσεις λυκειου αλλα που θα ειναι ικανο να ανταπεξελθει! Γιατι εμεις ειμαστε βολεμενοι πισω απο τα πτυχια μας!
geo_gio
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από geo_gio »

Λοιπον ακουστε να δειτε γιατι τα εχετε κανει σαλατα εντελως σχεδον ολοι... Οσοι μπαινουν επ. Οπ. Ειναι ολοι αυτοματως το ιδιο... Ειτε ο ενας μπηκε στην ταδε ειδικοτητα με χαρτι αει ειτε ο αλλος μπηκε στην ταδε ειδικοτητα με χαρτι λυκειου. Τελος.

μην μπερδευετε τις ενοπλες δυναμεις με το δημοσιο η τον ιδιωτικο τομεα. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ!

ΣΤΟ ΜΟΝΟ που εχετε διαφορα στις ενοπλες δυναμεις ειναι 1 αρχαιοτητα 2 βαθμο.

Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

geo_gio έγραψε: Λοιπον ακουστε να δειτε γιατι τα εχετε κανει σαλατα εντελως σχεδον ολοι... Οσοι μπαινουν επ. Οπ. Ειναι ολοι αυτοματως το ιδιο... Ειτε ο ενας μπηκε στην ταδε ειδικοτητα με χαρτι αει ειτε ο αλλος μπηκε στην ταδε ειδικοτητα με χαρτι λυκειου. Τελος.

μην μπερδευετε τις ενοπλες δυναμεις με το δημοσιο η τον ιδιωτικο τομεα. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ!

ΣΤΟ ΜΟΝΟ που εχετε διαφορα στις ενοπλες δυναμεις ειναι 1 αρχαιοτητα 2 βαθμο.

εγω φιλε μου δεν εχω κανει τιποτα σαλατα. Ολα ειναι πολυ ξεκαθαρα στο μυαλο μου κ εχω δουλεψει κ σε δημοσιο κ σε ιδωτικο τομεα κ εχω πληρη γνωση της καταστασης αν κ ειμαι μονο 23. Σαλατα τα χουν κανει στο μυαλο τους καποιοι που οχι μονο δεν ξερουν τι θελουν αλλα δεν εχουν κ τω γνωθις εαυτων! Σε αυτους να αναφερεσαι που επειδη πηραν ενα πτυχιο μπορουν να υποτιμουν τους υπόλοιπους. Εγω κ πτυχιο εχω και δεν εχω υποτιμησει ποτε κανεναν, γιατι; Γιατι ουτε με πτυχιο δεν με παιρνουν εκει και τελος να πω οτι εχω κανει παρα πολλες προκυρηξεις μονο με το απολυτηριο λυκειου και δεν ειναι ντροπη!

geo_gio
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από geo_gio »

Μην κανεις ετσι και δεξου αυτο που λεω για ετσι ειναι και σου ευχομαι να περασεις επ. Οπ. Και θα το δεις με τα ιδια ς τα ματια αυτα που λεω κ πολλα περισσοτερα. Τεσπα. Ποιος ο λογος να νευριαζεις; Δεν αναφερθηκα προσωπικα σε σενα ουτε συμφωνισα με τον δημητρη.

Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

geo_gio έγραψε: Μην κανεις ετσι και δεξου αυτο που λεω για ετσι ειναι και σου ευχομαι να περασεις επ. Οπ. Και θα το δεις με τα ιδια ς τα ματια αυτα που λεω κ πολλα περισσοτερα. Τεσπα. Ποιος ο λογος να νευριαζεις; Δεν αναφερθηκα προσωπικα σε σενα ουτε συμφωνισα με τον δημητρη.

καλε χαζεψες/ δεν νευριασα με εσενα. Νευριασα με τον Δημητρη που υποτιμα τα παιδια γυμνασιου/λυκειου, επειδη εχει 1 πτυχιο κ μαλιστα τους ειπε κ μαλακ@@. Κ φυσικα ξερω τι θα πει ιδιωτικος κ δημοσιος τομεας και ξερω πολυ καλα οτι δεν εχουν σχεση με οποιοδηποτε σωμα του στρατου. Ο στρατος ειναι στρατος.

geo_gio
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από geo_gio »

Αα οκ... Αυτο που λεω ομως ειναι πραγματικοτητα. Και πρεπει να το βαλουν πολυ καλα καποιοι στο μυαλο τους.

ασχετο. Εχεις δουλεψει στο δημοσιο; Και εφυγες; Εικόνα

Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

geo_gio έγραψε: Αα οκ... Αυτο που λεω ομως ειναι πραγματικοτητα. Και πρεπει να το βαλουν πολυ καλα καποιοι στο μυαλο τους.

ασχετο. Εχεις δουλεψει στο δημοσιο; Και εφυγες;Εικόνα

Ημουν με συμβαση για 8 μηνες την μια και για 6 την αλλη! Δεν εφυγα απο μονη μου, με διωξανεΕικόνα. Ναι οντως αυτη ειναι η πραγματικοτητα γιαυτο πολυ μπαινουν νομιζοντας οτι ειναι καθισιο και ζωαρα κ μετα φευγουν στερώντας το δικαιωμα σε καποιο παιδι που πραγματικα θελει να μπει να γινει στελεχος

Anonymous

Στο ΠΝ αλλο εποπ και αλλο στελεχος!

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες