Δεν είναι δυνατόν να βγουν τόσο γρήγορα μέχρι την πρώτη Παρασκευή έδειναν ακόμα ΠΚΕ
Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)
Re: Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)
ηρεμια και υπομονη κοριτσια μην σκατε οτι ειναι να γινει θα γινει
Παιδιά το ξέρω ότι άργησα,ωστόσο τώρα που γίνονται οι έλεγχοι για τις ενστάσεις και παρότι μου είπαν αστο λέω όχι ας πέρασε ο χρόνος εγώ θα στείλω μειλ και ότι γίνει.Ειχα ένα θέμα με τα μόρια ελπίζω να το δουν και ας έχει παρέλθει η προθεσμία.
Νωρίς το θυμήθηκες ρε φίλε. Πάντως από εβδομάδα ανακοινώσεις και αν...
σορρυ που θα στο χαλασω αλλα και να το δουν δεν προκειται να γινει κατι οχι μονο για σενα αλλα γενικοτερα για οσους καναν ενσταση. Τα μορια η τα εχεις η δεν τα εχεις. Οποιος ειναι να περασει θα περασει δεν εχει νοημα να ταλαιπωρουνται ατομα για μια κολοενστασηNik007 έγραψε: Τετ Ιουν 18, 2025 2:30 pm Παιδιά το ξέρω ότι άργησα,ωστόσο τώρα που γίνονται οι έλεγχοι για τις ενστάσεις και παρότι μου είπαν αστο λέω όχι ας πέρασε ο χρόνος εγώ θα στείλω μειλ και ότι γίνει.Ειχα ένα θέμα με τα μόρια ελπίζω να το δουν και ας έχει παρέλθει η προθεσμία.
Έχω μόρια λες να το έκανα έτσι; Απλώς λείπαν κάποια συγκεκριμέναΕπισκέπτης έγραψε: Τετ Ιουν 18, 2025 2:41 pmσορρυ που θα στο χαλασω αλλα και να το δουν δεν προκειται να γινει κατι οχι μονο για σενα αλλα γενικοτερα για οσους καναν ενσταση. Τα μορια η τα εχεις η δεν τα εχεις. Οποιος ειναι να περασει θα περασει δεν εχει νοημα να ταλαιπωρουνται ατομα για μια κολοενστασηNik007 έγραψε: Τετ Ιουν 18, 2025 2:30 pm Παιδιά το ξέρω ότι άργησα,ωστόσο τώρα που γίνονται οι έλεγχοι για τις ενστάσεις και παρότι μου είπαν αστο λέω όχι ας πέρασε ο χρόνος εγώ θα στείλω μειλ και ότι γίνει.Ειχα ένα θέμα με τα μόρια ελπίζω να το δουν και ας έχει παρέλθει η προθεσμία.
αμα εχεις μορια μην το παιδευεις το θεμα ακομα και λιγοστα να σου λειπουν. Δεν απαντανε σε κανεναν οχι ενσταση να κανεις αλλα το οτιδηποτε να τους στειλεις οποτε δεν αξιζει να ασχολησε μαζι τους. Τελος παντων οπως και να εχει μακαρι να βγαλεις ακρη και καλα αποτελεσματα να εχεις.Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιουν 18, 2025 2:45 pmΈχω μόρια λες να το έκανα έτσι; Απλώς λείπαν κάποια συγκεκριμέναΕπισκέπτης έγραψε: Τετ Ιουν 18, 2025 2:41 pmσορρυ που θα στο χαλασω αλλα και να το δουν δεν προκειται να γινει κατι οχι μονο για σενα αλλα γενικοτερα για οσους καναν ενσταση. Τα μορια η τα εχεις η δεν τα εχεις. Οποιος ειναι να περασει θα περασει δεν εχει νοημα να ταλαιπωρουνται ατομα για μια κολοενστασηNik007 έγραψε: Τετ Ιουν 18, 2025 2:30 pm Παιδιά το ξέρω ότι άργησα,ωστόσο τώρα που γίνονται οι έλεγχοι για τις ενστάσεις και παρότι μου είπαν αστο λέω όχι ας πέρασε ο χρόνος εγώ θα στείλω μειλ και ότι γίνει.Ειχα ένα θέμα με τα μόρια ελπίζω να το δουν και ας έχει παρέλθει η προθεσμία.
Να σαι καλά επίσης!Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιουν 18, 2025 2:49 pmαμα εχεις μορια μην το παιδευεις το θεμα ακομα και λιγοστα να σου λειπουν. Δεν απαντανε σε κανεναν οχι ενσταση να κανεις αλλα το οτιδηποτε να τους στειλεις οποτε δεν αξιζει να ασχολησε μαζι τους. Τελος παντων οπως και να εχει μακαρι να βγαλεις ακρη και καλα αποτελεσματα να εχεις.Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιουν 18, 2025 2:45 pmΈχω μόρια λες να το έκανα έτσι; Απλώς λείπαν κάποια συγκεκριμέναΕπισκέπτης έγραψε: Τετ Ιουν 18, 2025 2:41 pm
σορρυ που θα στο χαλασω αλλα και να το δουν δεν προκειται να γινει κατι οχι μονο για σενα αλλα γενικοτερα για οσους καναν ενσταση. Τα μορια η τα εχεις η δεν τα εχεις. Οποιος ειναι να περασει θα περασει δεν εχει νοημα να ταλαιπωρουνται ατομα για μια κολοενσταση
για που τα έκανες εσύ;
ΤΘ πληρωμα leo2hel/a4 και για ναυτικο 1. ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ 2 ΡΑΔΙΟΕΝΤΟΠΙΣΤΗΣ. Eσυ???Nik007 έγραψε: Τετ Ιουν 18, 2025 2:56 pmΝα σαι καλά επίσης!Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιουν 18, 2025 2:49 pmαμα εχεις μορια μην το παιδευεις το θεμα ακομα και λιγοστα να σου λειπουν. Δεν απαντανε σε κανεναν οχι ενσταση να κανεις αλλα το οτιδηποτε να τους στειλεις οποτε δεν αξιζει να ασχολησε μαζι τους. Τελος παντων οπως και να εχει μακαρι να βγαλεις ακρη και καλα αποτελεσματα να εχεις.
για που τα έκανες εσύ;
Πλήρωμα MOLF ΤΘΕπισκέπτης έγραψε: Τετ Ιουν 18, 2025 3:01 pmΤΘ πληρωμα leo2hel/a4 και για ναυτικο 1. ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ 2 ΡΑΔΙΟΕΝΤΟΠΙΣΤΗΣ. Eσυ???Nik007 έγραψε: Τετ Ιουν 18, 2025 2:56 pmΝα σαι καλά επίσης!Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιουν 18, 2025 2:49 pm
αμα εχεις μορια μην το παιδευεις το θεμα ακομα και λιγοστα να σου λειπουν. Δεν απαντανε σε κανεναν οχι ενσταση να κανεις αλλα το οτιδηποτε να τους στειλεις οποτε δεν αξιζει να ασχολησε μαζι τους. Τελος παντων οπως και να εχει μακαρι να βγαλεις ακρη και καλα αποτελεσματα να εχεις.
για που τα έκανες εσύ;
ΠΑΙΔΙΑ ΒΓΗΚΑΝΕ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ !!! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!!Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιουν 18, 2025 3:01 pmΤΘ πληρωμα leo2hel/a4 και για ναυτικο 1. ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ 2 ΡΑΔΙΟΕΝΤΟΠΙΣΤΗΣ. Eσυ???Nik007 έγραψε: Τετ Ιουν 18, 2025 2:56 pmΝα σαι καλά επίσης!Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιουν 18, 2025 2:49 pm
αμα εχεις μορια μην το παιδευεις το θεμα ακομα και λιγοστα να σου λειπουν. Δεν απαντανε σε κανεναν οχι ενσταση να κανεις αλλα το οτιδηποτε να τους στειλεις οποτε δεν αξιζει να ασχολησε μαζι τους. Τελος παντων οπως και να εχει μακαρι να βγαλεις ακρη και καλα αποτελεσματα να εχεις.
για που τα έκανες εσύ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες