ΥΕΑ - Υποψήφιοι Έφεδροι Αξιωματικοί
Καλα κοιταξτε μην το παιζετε ιστορια αξιωματικοι και τετοια γιατι μετα θα χετε ντραβαλα, στρατιωτες ειστε θελετε δεν θελετε
Έφεδροι Αξιωματικοί είναι θες δεν θες...
yandr έγραψε:Έφεδροι Αξιωματικοί είναι θες δεν θες...
ολο αυτο που παιζουνε περιοριζεται εκει μεσα, εξω τζιζζζζζζζζζζ το φανταρακι που λεγεται δοκιμος

Προφανώς μόνο στο στρατό είναι Δόκιμοι.
Έξω από το στρατό ο καθένας έχει άλλο 'πόστο'.
Έξω από το στρατό ο καθένας έχει άλλο 'πόστο'.
Δεα τι σιμαινει; Πεδια... Δεν ιπαρηι. Δοκιμος ειδικον διναμεον; Μονο πεζικου;
nikos έγραψε:Δεα τι σιμαινει; Πεδια... Δεν ιπαρηι. Δοκιμος ειδικον διναμεον; Μονο πεζικου;

- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 2
Καποιος ο οποιος ειναι ΥΕΑ αν γινει προκυριξη εποπ ενω ειναι ΥΕΑ μπορει να παρει μερος στην προκυρηξη; Ευχαριστω...
Μου ηρθε το χαρτι για ΥΕΑ στο πυροβολικο αμα παω ειδικες δυναμεις θα υπαρχει και εκει η επιλογη του ΥΕΑ; Αν παω και κοπω στις ειδικες δυναμεις μετα μπορω να συνεχισω για ΥΕΑ σε καποιο αλλο σωμα?
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 87
fantaros έγραψε:Μου ηρθε το χαρτι για ΥΕΑ στο πυροβολικο αμα παω ειδικες δυναμεις θα υπαρχει και εκει η επιλογη του ΥΕΑ; Αν παω και κοπω στις ειδικες δυναμεις μετα μπορω να συνεχισω για ΥΕΑ σε καποιο αλλο σωμα;
1) δεν θα μπορείς να πας ΥΕΑ άμα πας στις ειδικές δυνάμεις
2) αν κοπείς δεν μπορείς να συνεχίσεις σαν ΥΕΑ γιατί θα έχει γίνει ήδη η επιλογή και τα παιδιά θα είναι στην σχολή
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
Μπορει να μου απαντηση καποιος και εμενα;
- ptolemaios
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 2
ΓΜΑΚ έγραψε:fantaros έγραψε:Μου ηρθε το χαρτι για ΥΕΑ στο πυροβολικο αμα παω ειδικες δυναμεις θα υπαρχει και εκει η επιλογη του ΥΕΑ; Αν παω και κοπω στις ειδικες δυναμεις μετα μπορω να συνεχισω για ΥΕΑ σε καποιο αλλο σωμα;
1) δεν θα μπορείς να πας ΥΕΑ άμα πας στις ειδικές δυνάμεις
2) αν κοπείς δεν μπορείς να συνεχίσεις σαν ΥΕΑ γιατί θα έχει γίνει ήδη η επιλογή και τα παιδιά θα είναι στην σχολή
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 87
Γιατί η επιλογή για ΥΕΑ γίνεται πριν την ορκομωσία. Εσένα αν σε επιλέξουνε για ειδικές δυνάμεις θα πας μετά την άδεια ορκομωσίας στο πεύκο.
νεος ΥΕΑ έγραψε:Καλησπερα παιδια και καλη θητεια στους νεους. Θα ηθελα να ρωτησω κατι σημαντικο για εμενα αυτι την στιγμη. Μου ηρθε χαρτι για τεχνικο πατρα και τερμα δεξια εγραφε ΥΕΑ. Εαν αποφασισω να παω ΥΕΑ σημαινει πως θα παω ΥΕΑ τεχνικο; Ευχαιστω πολυ.
Κατά πάσα πιθανότητα ναι, αλλά παίζουν και μετατάξεις.
Εγώ για παράδειγμα παρουσιάστηκα στο Μηχανικό και - βυσματικά - πήγα ΥΕΑ στο Υγειονομικό.
Παρουσιαζομαι κεεμ σπαρτη 12/05. οποιος γνωριζει θα ηθελα να με ενημερψση σχετικα με τους ΥΕΑ. αφου κανω την απλη εκπαιδευση στην σπαρτη θα παρω μεταθεση για την κανονικη τον ΥΕΑ. πρεπει να διαρκει 3 μηνες κ κατι. σχετικα με τα λεφτα; ποτε ξεκιναμε να πληρωνομαστε μετα την κανονικη εκπαιδευση η ποιο πριν; Κ ποσα παιρνοθμε; κ κατι τελευταιο νικοιαζουμε δικο μας σπιτι μετα την κανονικη εκπαιδευση;
Όλα έχουν ήδη απαντηθεί
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες