Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Απάντηση
Στρατός και θητεία
SKS

Re: Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)

Δημοσίευση από SKS »

Λέτε να έχουμε νέα την Παρασκευή;

NikhtasK
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από NikhtasK »

Eleonora έγραψε: Δευ Ιουν 16, 2025 5:54 pm Κόντρα στα αρνητικά σχόλια για τον θεσμό, και επειδή κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις, θα παραθέσω κάποια θετικά. Ένα είναι το προφανές: Μονιμότητα. Ένα άλλο πολύ σημαντικό που λόγω ηλικίας δεν το σκέφτεσθε, είναι το συνταξιοδοτικό. Όταν όλοι θα φεύγουν στα 70!!! ( θα υπάρξει περαιτέρω αύξηση από τα 67 που ισχύει τώρα), εσείς θα φύγετε στα 60, ( ανώτατο ηλικιακό όριο), ή με την συμπλήρωση 35 χρόνων πραγματικής υπηρεσίας. Δλδ κάποιος που εισέρχεται στα 20, θα φύγει στα 55.Επίσης, επιπλέον της συνήθους κανονικής άδειας, υπάρχουν δύο 10ήμερα αδείας, τα οποία χορηγούνται σε όλα τα στελέχη, τις ημέρες των Χριστουγέννων και του Πάσχα, ανεξαιρέτως. Τώρα, αναλόγως ειδικότητας και μονάδας, μπορεί να υπάρχουν και κάποια άλλα οφέλη. Ασφαλώς, άτομα που πιστεύουν ότι θα εξασφαλίσουν άραγμα, άτομα που τα προσόντα τους, τους επιτρέπουν υψηλές αποδοχές και προνόμια στην αγορά εργασίας, άτομα που εκ πεποιθήσεως δεν έχουν σε εκτίμηση τις υπηρεσίες προς την πατρίδα, είναι ακατάλληλα για το Στράτευμα, και καλύτερα να μην παρουσιασθούν.   

Καλως την!

Καιρο εχουμε να σε δουμε στο forum η τουλαχιστον εδω με στο subforum για τους ΕΠ.ΟΠ,ελπιζω ολα να ειναι καλα με οτι κανεις.
Αναρωτιεμαι ποσος κοσμος Παρουσιαστηκε/Περασε και εφτασε μεχρι και τα αθληματα στις Προκαταρκτικες Εξετασεις.

Μηπως εχεις καμια εικονα?

Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Σκέφτομαι από τώρα έως να ορκιστούμε: στρατός; ή στο χωράφι με τα καρπούζια;" Όχι δικά μου χωράφια" Και τα δύο δύσκολα 
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Eleonora »

Nikhtas, Δεν έχω εικόνα, όλα καλά, μπαίνω όποτε έχω χρόνο στο headforum και όχι sub  :D forum, οι ΕΠΟΠ είναι δύναμη, είναι ο πυρήνας, η αιχμή του δόρατος, των ΕΔ στην δική μου αξιολόγηση!

Styga
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Eleonora »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιουν 17, 2025 8:42 am Σκέφτομαι από τώρα έως να ορκιστούμε: στρατός; ή στο χωράφι με τα καρπούζια;" Όχι δικά μου χωράφια" Και τα δύο δύσκολα 

Ασυζητητί στρατός, μην το σκέφτεσαι καθόλου!
Styga
NikhtasK
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Eleonora έγραψε: Τρί Ιουν 17, 2025 9:00 am Nikhtas, Δεν έχω εικόνα, όλα καλά, μπαίνω όποτε έχω χρόνο στο headforum και όχι sub  :D forum, οι ΕΠΟΠ είναι δύναμη, είναι ο πυρήνας, η αιχμή του δόρατος, των ΕΔ στην δική μου αξιολόγηση!

Ευγε! Να'σαι Καλα και Σε Ευχαριστουμε!  :)  :D

Επισκέπτης

Οι επόμενες δύο εβδομάδες είναι κρίσιμες  :D

NikhtasK
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιουν 17, 2025 11:03 am Οι επόμενες δύο εβδομάδες είναι κρίσιμες  :D

Προφανως,παραπανω απο τοσο δεν θα παρει για να βγουν τα Αποτελεσματα.
legendary
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από legendary »

Καλημέρα σε όλους.Καλη επιτυχία να έχουμε 
Πάντως από όσο διάβασα λένε ότι τα αποτελέσματα θα βγουν μέσα στην εβδομάδα κάποιοι που ρώτησαν είπαν 18/06 δηλαδή αύριο τετάρτη θα τα έχουμε το αργότερο πέμπτη.Ωστοσο επισήμαναν ότι θα ευνοηθούν και οι χαμηλές μοριοδοτήσεις καθώς κάποιες ειδικότητες δεν έχουν συμπληρώσει τον απαραίτητο αριθμό.Βεβαια δεν μπορούμε να το ξέρουμε.Πιθανολογικα το 70% κυμαίνεται κάτω από 400 ή 300.Ελπιζω όλοι όσοι το θέλουμε πραγματικά να είμαστε μέσα.

aggel1234

Δημοσίευση από aggel1234 »

legendary έγραψε: Τρί Ιουν 17, 2025 11:37 am Καλημέρα σε όλους.Καλη επιτυχία να έχουμε 
Πάντως από όσο διάβασα λένε ότι τα αποτελέσματα θα βγουν μέσα στην εβδομάδα κάποιοι που ρώτησαν είπαν 18/06 δηλαδή αύριο τετάρτη θα τα έχουμε το αργότερο πέμπτη.Ωστοσο επισήμαναν ότι θα ευνοηθούν και οι χαμηλές μοριοδοτήσεις καθώς κάποιες ειδικότητες δεν έχουν συμπληρώσει τον απαραίτητο αριθμό.Βεβαια δεν μπορούμε να το ξέρουμε.Πιθανολογικα το 70% κυμαίνεται κάτω από 400 ή 300.Ελπιζω όλοι όσοι το θέλουμε πραγματικά να είμαστε μέσα.

αν και μου φαινεται πολυ νωρισ για να βγουν. Μακαρι.

Pao13
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5
Ενδιαφέροντα: Τρεξιμο
Επάγγελμα: Οικιακα

Δημοσίευση από Pao13 »

legendary έγραψε: Τρί Ιουν 17, 2025 11:37 am Καλημέρα σε όλους.Καλη επιτυχία να έχουμε 

Τέλος του μήνα θα βγούνε τα αποτελέσματα και μέχρι 15 Ιουλίου κατάταξη 

Επισκέπτης

Pao13 έγραψε: Τρί Ιουν 17, 2025 3:02 pm

Τέλος του μήνα θα βγούνε τα αποτελέσματα και μέχρι 15 Ιουλίου κατάταξη 

Αμα έχουν σκοπό να μπούμε 15 Ιουλίου πότε θα μας πουν τα αποτελέσματα μια μέρα πριν γτ πρέπει να προετοιμάσουμε κιόλας …
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες