Νέος θεσμός: Πυροσβέστες επί θητείας (Π.Ε.Θ)

Συζητήσεις για την Πυροσβεστική, τους Εθελοντές και Εποχικούς Πυροσβέστες, την ΕΜΑΚ, ΔΑΕΕ και τους μισθούς / μεταθέσεις
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Νέος θεσμός: Πυροσβέστες επί θητείας (Π.Ε.Θ)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Μην βιάζεστε όλα θα γίνουν μετά με τροποποιήσεις που θα ακολουθήσουν που θα είναι για την κατηγορία εξ εποχικών . Αυτό που θα ψηφίσουν είναι το ένα σκέλος και είναι για την κατηγορία εκ πολιτών και εποχικούς με όρια ηλικίας. Οι ΠΠΥ σαν θεσμός θα τελειώσουν.
Επισκέπτης

Re: Νέος θεσμός: Πυροσβέστες επί θητείας (Π.Ε.Θ)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Μυριζει φιασκο η δουλεια και εδω. 
Επισκέπτης

Re: Νέος θεσμός: Πυροσβέστες επί θητείας (Π.Ε.Θ)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

άμα γίνει αυτό με το όριο 30 οι μισοί που θα είναι Επιτυχόντες θα είναι πολίτες και οι υπόλοιποι με μια δυο αντιπυρικές 
Επισκέπτης

Re: Νέος θεσμός: Πυροσβέστες επί θητείας (Π.Ε.Θ)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιουν 08, 2025 8:15 pm
Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιουν 08, 2025 1:46 pm ( Αγαπητέ επισκέπτη ,έχε υπόψιν ότι ενίοτε η ιστορία επαναλαμβάνεται, συνήθως την δεύτερη φορά τραγικά....μου αρέσει εκείνο το κομμάτι που γράφει πάνω ότι ο....δεν πρόλαβε να ολοκληρώση λόγω πτώσης.....(απλά έχε υπόψιν ότι από πτώσεις στην ελλαδα χορτάσαμε) ρε λες!! )

Όπως και τότε ούτε και τώρα θα έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου. Θα σου πω όμως ότι η επιμονή σου να ικανοποίησης τον εγωισμό σου τώρα που έγινες νέο μόνιμος επειδή έμεινες επιλαχών το 2012 και να θες να καταργηθεί η προσθήκη του άρθρου 15 μόνο και μόνο για να μην γίνει ομογενοποίηση στους ΠΠΥ δεν σε τιμά σαν (ελίτ). Αποκάλεσες μπουρτζόβλαχους τους ΠΠΥ και εννοείς τους υποχρεωτικής εκπαίδευσης δημοτικού και γυμνασίου και Παπαδόγκονους δηλαδή δωσίλογους και εννοείς τους δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ΠΠΥ που ήταν πάνω από 40 γιατι συναίνεσαν στο νόμο 3938/2011. ¨¨Ο Παπαδόγκωνας ήταν συνταγματάρχης που όρισε ο Χίτλερ διοικητή  στα τάγματα ασφαλείας ο οποίος συνεργάζονταν με τους Γερμανούς στην κατοχή¨¨. Εμείς όμως δουλεύαμε δεκαετίες με 4 έως 5 μήνες τι έπρεπε να κάνουμε να πούμε οχι στην δωδεκάμηνη εργασια ανεξάρτητα εάν αυτό το πληρώσαμε και μείναμε ΠΠΥ. Αυτά τα παιδιά είναι το μέλλον και θα γίνουν όλα επί θητείας και όχι μόνο  κάτι το οποίο το θες και εσύ και όλοι οι ορθώς σκεπτόμενοι ΠΠΥ άσε να πάμε και εμείς στα σπίτια μας με ψιλά το κεφάλι τόσα χρόνια προσφέραμε τα μάλα σε αυτό το σώμα και κάποιοι εμάς και στο Δασαρχείο.



 
Ορίστε, τον φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν. 
https://diavgeia.gov.gr/decision/view/9 ... 6-3%CE%946
Ο προγραμματισμός ξεκινάει από τώρα....τα Χριστούγεννα είναι απλά οι ανακοινώσεις, οι οργανικές που χρειάζονται τώρα θα βγούνε
 


 
Good morning Vietnam 🇻🇳.........
 
Επισκέπτης

Re: Νέος θεσμός: Πυροσβέστες επί θητείας (Π.Ε.Θ)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Μιλάνε όλοι μιλάνε και οι Μπουκαχόντες νέο μόνιμοι που όπως λέει και ο Αγαπούλας στον δικηγόρο, να του βρει κανένα παραθυράκι και ο δικηγόρος του λέει  ούτε με μπαλκονόπορτα  δώσε κάνα δυο τρία ονοματάκια έτσι ακριβώς μπούκαραν από τον εξώστη  στο Π.Σ !

Στον αρχικό νόμο 3938/2011 παράγραφο 8.
Πυροσβέστες πενταετούς υποχρέωσης, τουλάχιστον απόφοιτοι Λυκείου, οι οποίοι κατά το χρόνο πρόσληψής τους δεν είχαν υπερβεί το 40ό έτος της ηλικίας τους, μπορούν να ζητήσουν, αντί της ανανέωσης της θητείας τους, να ενταχθούν στο μόνιμο πυροσβεστικό προσωπικό με το βαθμό του Πυροσβέστη,

Η τροποποίηση του νόμου 3938/2011 παράγραφο 8 του 2024
Πυροσβέστες πενταετούς υποχρέωσης, απόφοιτοι Λυκείου κατά την ολοκλήρωση της πρώτης τους θητείας, οι οποίοι κατά το χρόνο υποβολής της αίτησης πρόσληψής τους (δηλαδή το 2011) δεν είχαν υπερβεί το 40ό έτος της ηλικίας τους, μπορούν να ζητήσουν, αντί της ανανέωσης της θητείας τους, να ενταχθούν στο μόνιμο πυροσβεστικό προσωπικό με το βαθμό του Πυροσβέστη. 

Πριν δυο ημέρες ορκίστηκαν χωρίς καμιά εκπαίδευση ( κάνανε μια υποτυπώδη εκπαίδευση ίσως και χειρότερη από αυτή που έγινε στα οχτάμηνα σαν εποχικοί στα κλιμάκια και στις υπηρεσίες) χωρίς πτυχίο ΠΠΥ από την Πυροσβεστική Ακαδημία, με προσωποπαγείς θέσεις οι οποίες θα αφαιρέσουν οργανικές από τις κενές οργανικές των μονίμων ενώ οι ΠΠΥ με οργανικές μετατρέπονται σε μονίμων και αφαιρούνται από τις οργανικές των πενταετών και με ηλικία μέχρι και 54 χρονών. Ενώ αντίστοιχα αυτοί που είχαν οργανικές στην ολοκλήρωση της πρώτης τους θητείας όσοι απόφοιτοι λυκείου ήταν πάνω από 45 έως 54 έμειναν ΠΠΥ . 
 Και για του λόγου το αληθές εξ αρχής αφού μπήκαν οι επιτυχόντες ΠΠΥ τον Φεβρουάριο  2012 και τους ψάξανε τα πάντα, τα κενά που προέκυψαν από όσους βγήκαν για πλαστά, ποινικά κλπ, μπήκε στο τέλος του 2012 η δεύτερη σειρά ΠΠΥ που κανονικά έπρεπε να μπουν από την αρχή εάν δεν υπήρχαν οι παραβάτες. 
Για να μπουν όμως  οι Μπουκαχόντες - επιλαχόντες  ΠΠΥ, και ενώ  στα τρία χρόνια έληγε ο πίνακας επιλαχόντων,  έκλεισε ο πίνακας αλλά μόνο για τους εκ πολιτών επιλαχόντες  των οποίων  τα κενά τους μεταφέρθηκαν ως εκ θαύματος  στους εξ εποχικων επιλαχόντες και έμεινε ¨¨ανοιχτός¨ ο πίνακας  μόνο για τους εξ εποχικων και  τον επόμενο χρόνο μπήκε  η τρίτη σειρά ΠΠΥ με την κωδική ονομασία (Της Πελαγίας το κάγκελο) και έκλεισαν οι 4000 οργανικές. Κατόπιν το 2019 με προσωποπαγείς θέσεις  μπήκαν εκτός προκήρυξης διότι είχαν κλείσει οι 4000 οργανικές  οι μπουκαχόντες  ΠΠΥ με την κωδική ονομασία ( Σε μια νύχτα με το ΣΥΡΙΖΑ) και ακολούθησαν άλλες δυο σειρές ΠΠΥ με την κωδική ονομασία (Κουτσοί στραβοί στον Άγιο Παντελεήμων) και όλοι αυτοί υπάγονται στην τροποποίηση του 2024 της παραγράφου 8 του νόμου 3938/2011 και όσοι είναι του ¨¨Λυκείου¨¨ θα μονιμοποιηθούν. 

Όχι Βιετνάμ άλλα της Κορέας θα γίνει Μπουκαχόντες. - 
 
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες