Μήπως να ξεκινήσουμε να κλείνουμε και εισιτήρια μην δεν βρούμε από Σεπτέμβρη;;;
Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)
Re: Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)
Περίμενε εσύ από Σεπτέμβρη όταν θα σ έρθει το χαρτί Ιούλιο να σ δω
Αν εννοείς για το πολεμικό ναυτικό δυστυχώς θα σε απογοητεύσω αλλά ούτε χαζός είμαι ούτε έχω πρόθεση να αυτοκτονήσω για να πάω Ναυτικό. Παρολου που έβαλα δύο ειδικότητες το έχω μόνο σε περίπτωση που δεν περάσω στρατό. Αλλά δεν νομίζω να με αφήσουν στην απ έξω με 598 μόρια όποτε ... Μάλλον από Σεπτέμβρη θα παω
Πιστεύω από την στιγμή που παίρνει 40 άτομα λογικά έχεις πιθανότητες. Διαφορετικά άμα επερνε λιγότερα μπορεί και να μπαίνες αλλά με δυσκολια
Καλησπέρα. Για Α. Σ. Τεχνίτης μηχανικών και ηλεκτρικών συστημάτων Α/Φ είναι κάποιος? Έχω μόρια 385. Κάποιος άλλος?
Έχω βάλει και Αεροπορια για ΟΤΑΦ. Μόρια 385. Έχουμε κάποιον εδώ?
Δήλωσα ΟΤΑΦ στην αεροπορία με σχεδόν 450 μόρια
Έχω κάνει και εγώ για ΑΣ ,έχω 702 μορια
Ξέρουμε πότε τελειώνουν όλες οι ομάδες με τα αθλήματα και τα ψυχομετρικα, γιατί είδα κάποιους να γράφετε 13 αλλά είναι κάτι επίσημο ή έτσι υπολογίζεται;
Άλλον έναν με περίπου 360 μόρια αλλά γενικά ξέρω ότι πρώτον έχουν δηλώσει πολλοί αυτή την ειδικότητα και δεύτερον έχει φωνάξει περισσότερα άτομα για ΠΚΕ από όσους θα έπρεπε κανονικά (τριπλάσιο αριθμό θέσεων) άρα ίσως δούμε παραπάνω θέσεις από 20 που παίρνειGZ1 έγραψε: Δευ Ιουν 09, 2025 5:52 pmΠοια περιοχή είσαι? Εγώ Θεσσαλονίκη. Έχεις βρει κάποιον άλλο? Τι πιθανότητες πιστεύεις ότι έχουμε?
Δεν νομίζω να έχει καλέσει πάνω από τον τριπλάσιο αριθμό. Θα είναι 60 όλοι
Υπάρχει κάποιος που να μην έχει δώσει ακόμα εξετάσεις?? Και γενικά ξέρουμε πότε τελειώνουν οι εξετάσεις για να δούμε αποτελέσματα??
Αδερφέ μ όλοι μέσα στον Ιούλιο θα παρουσιαστουμεΕπισκέπτης έγραψε: Δευ Ιουν 09, 2025 4:56 pmΑν εννοείς για το πολεμικό ναυτικό δυστυχώς θα σε απογοητεύσω αλλά ούτε χαζός είμαι ούτε έχω πρόθεση να αυτοκτονήσω για να πάω Ναυτικό. Παρολου που έβαλα δύο ειδικότητες το έχω μόνο σε περίπτωση που δεν περάσω στρατό. Αλλά δεν νομίζω να με αφήσουν στην απ έξω με 598 μόρια όποτε ... Μάλλον από Σεπτέμβρη θα παω
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες