Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)
Re: Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)
Εχουμε καθόλου εικόνα τι μόρια παίζουν στα ΤΘ; Γιατί δεν άκουσα πολύ ζήτηση δηλαδή στην ομάδα μου ήμασταν 5 για ΤΘ μόνο
και εγω εβαλα για τεθωρακισμενα συγκεκριμενα για πληρωμα leo2hel με 598 μορια. Το ιδιο ακουσα και γω. Τι ειδικοτητα εβαλες στα τεθωρακισμενα και με τι μορια αν επιτρεπεται??. Οι περρισοτεροι στα τεθωρακισμενα πιστευω εχουν δηλωσει να πανε στα molf λογω οτι περνει πολλα ατομα καπου στα 40 αν δεν κανω λαθος αλλα αυτο που εχω καταλαβει απο το 23 ειναι οτι ειδικοτητες που παιρνουν πολλα ατομα ειναι "παγιδα" με την εννοια βλεπει ο αλλος ειτε εχει πολλα η λιγα μορια τις 40 θεσεις και σου λεει θα με παρουν οσα μορια και αν εχω που δεν παει παντα ετσι αλλα ειδικα φετος θα μπουνε αρκετα ατομα με ελαχιστα μορια. Τελος παντων οπως και να εχει εγω πιστευω ειμαι μεσα με τοσα μορια και για 25 ατομα που παιρνει η ειδικοτητα μου αλλα και να μην ειμαι μεσα που δεν νομιζω εχω δηλωσει και 2 ειδικοτητες ναυτικο αλλα αυτο ειναι η εσχατη λυση αμα δεν τα καταφερω για ΤΘNik007 έγραψε: Κυρ Ιουν 08, 2025 1:15 pm Εχουμε καθόλου εικόνα τι μόρια παίζουν στα ΤΘ; Γιατί δεν άκουσα πολύ ζήτηση δηλαδή στην ομάδα μου ήμασταν 5 για ΤΘ μόνο
MOLF έβαλα αλλά όχι επειδή είχε τόσες θέσεις επειδή αυτό ήθελα σαν ειδικότητα 410 έχω πιστεύω για φέτος ότι είναι καλά άκουσα και περισσότερα αλλά όχι πάνω από 600Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιουν 08, 2025 1:45 pmκαι εγω εβαλα για τεθωρακισμενα συγκεκριμενα για πληρωμα leo2hel με 598 μορια. Το ιδιο ακουσα και γω. Τι ειδικοτητα εβαλες στα τεθωρακισμενα και με τι μορια αν επιτρεπεται??. Οι περρισοτεροι στα τεθωρακισμενα πιστευω εχουν δηλωσει να πανε στα molf λογω οτι περνει πολλα ατομα καπου στα 40 αν δεν κανω λαθος αλλα αυτο που εχω καταλαβει απο το 23 ειναι οτι ειδικοτητες που παιρνουν πολλα ατομα ειναι "παγιδα" με την εννοια βλεπει ο αλλος ειτε εχει πολλα η λιγα μορια τις 40 θεσεις και σου λεει θα με παρουν οσα μορια και αν εχω που δεν παει παντα ετσι αλλα ειδικα φετος θα μπουνε αρκετα ατομα με ελαχιστα μορια. Τελος παντων οπως και να εχει εγω πιστευω ειμαι μεσα με τοσα μορια και για 25 ατομα που παιρνει η ειδικοτητα μου αλλα και να μην ειμαι μεσα που δεν νομιζω εχω δηλωσει και 2 ειδικοτητες ναυτικο αλλα αυτο ειναι η εσχατη λυση αμα δεν τα καταφερω για ΤΘNik007 έγραψε: Κυρ Ιουν 08, 2025 1:15 pm Εχουμε καθόλου εικόνα τι μόρια παίζουν στα ΤΘ; Γιατί δεν άκουσα πολύ ζήτηση δηλαδή στην ομάδα μου ήμασταν 5 για ΤΘ μόνο
μακαρι να μπεις φιλε απλα να ξερεις τα μολφ ειναι παναρχαια οσο αφορα ηλεκτρονικα συστηματα κλπ. Τα leo ειναι πιο εξελιγμεναNik007 έγραψε: Κυρ Ιουν 08, 2025 1:50 pmMOLF έβαλα αλλά όχι επειδή είχε τόσες θέσεις επειδή αυτό ήθελα σαν ειδικότητα 410 έχω πιστεύω για φέτος ότι είναι καλά άκουσα και περισσότερα αλλά όχι πάνω από 600Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιουν 08, 2025 1:45 pmκαι εγω εβαλα για τεθωρακισμενα συγκεκριμενα για πληρωμα leo2hel με 598 μορια. Το ιδιο ακουσα και γω. Τι ειδικοτητα εβαλες στα τεθωρακισμενα και με τι μορια αν επιτρεπεται??. Οι περρισοτεροι στα τεθωρακισμενα πιστευω εχουν δηλωσει να πανε στα molf λογω οτι περνει πολλα ατομα καπου στα 40 αν δεν κανω λαθος αλλα αυτο που εχω καταλαβει απο το 23 ειναι οτι ειδικοτητες που παιρνουν πολλα ατομα ειναι "παγιδα" με την εννοια βλεπει ο αλλος ειτε εχει πολλα η λιγα μορια τις 40 θεσεις και σου λεει θα με παρουν οσα μορια και αν εχω που δεν παει παντα ετσι αλλα ειδικα φετος θα μπουνε αρκετα ατομα με ελαχιστα μορια. Τελος παντων οπως και να εχει εγω πιστευω ειμαι μεσα με τοσα μορια και για 25 ατομα που παιρνει η ειδικοτητα μου αλλα και να μην ειμαι μεσα που δεν νομιζω εχω δηλωσει και 2 ειδικοτητες ναυτικο αλλα αυτο ειναι η εσχατη λυση αμα δεν τα καταφερω για ΤΘNik007 έγραψε: Κυρ Ιουν 08, 2025 1:15 pm Εχουμε καθόλου εικόνα τι μόρια παίζουν στα ΤΘ; Γιατί δεν άκουσα πολύ ζήτηση δηλαδή στην ομάδα μου ήμασταν 5 για ΤΘ μόνο
Μακάρι να μπούμε όλοι να τα πούμε Αυλωνα.ΥΠΟΜΟΝΗ ΟΣΟ ΑΡΧΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙΕπισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιουν 08, 2025 1:52 pmμακαρι να μπεις φιλε απλα να ξερεις τα μολφ ειναι παναρχαια οσο αφορα ηλεκτρονικα συστηματα κλπ. Τα leo ειναι πιο εξελιγμεναNik007 έγραψε: Κυρ Ιουν 08, 2025 1:50 pmMOLF έβαλα αλλά όχι επειδή είχε τόσες θέσεις επειδή αυτό ήθελα σαν ειδικότητα 410 έχω πιστεύω για φέτος ότι είναι καλά άκουσα και περισσότερα αλλά όχι πάνω από 600Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιουν 08, 2025 1:45 pm
και εγω εβαλα για τεθωρακισμενα συγκεκριμενα για πληρωμα leo2hel με 598 μορια. Το ιδιο ακουσα και γω. Τι ειδικοτητα εβαλες στα τεθωρακισμενα και με τι μορια αν επιτρεπεται??. Οι περρισοτεροι στα τεθωρακισμενα πιστευω εχουν δηλωσει να πανε στα molf λογω οτι περνει πολλα ατομα καπου στα 40 αν δεν κανω λαθος αλλα αυτο που εχω καταλαβει απο το 23 ειναι οτι ειδικοτητες που παιρνουν πολλα ατομα ειναι "παγιδα" με την εννοια βλεπει ο αλλος ειτε εχει πολλα η λιγα μορια τις 40 θεσεις και σου λεει θα με παρουν οσα μορια και αν εχω που δεν παει παντα ετσι αλλα ειδικα φετος θα μπουνε αρκετα ατομα με ελαχιστα μορια. Τελος παντων οπως και να εχει εγω πιστευω ειμαι μεσα με τοσα μορια και για 25 ατομα που παιρνει η ειδικοτητα μου αλλα και να μην ειμαι μεσα που δεν νομιζω εχω δηλωσει και 2 ειδικοτητες ναυτικο αλλα αυτο ειναι η εσχατη λυση αμα δεν τα καταφερω για ΤΘ
Παιδιά πότε πιστεύεται για κατάταξη ;;
Αδερφέ αμα δεν τεκμηριώσεις την απάντηση σου μην απαντάς καθόλου τότε !!! Υποθέσεις όλοι κάνουμε !!
Ρε συ αδερφε τι να τεκμηριωσω την απαντηση μου γραφεις??? ΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΓΕΣ για να σου πω ποτε θα γινει η καταταξη, και γω οτι ακουω γραφω. Ας βγεις εσυ επιτυχων με το καλο στην ειδικοτητα που θες και ασε ποτε θα γινει η καταταξη. Καλοκαιρι παντως δεν γινετε για αυτο μην ανυσηχεις πιες εσυ τα μοχιτακια σου ολο το καλοκαιρι και οταν ερθει η ωρα θα γινει η καταταξη. Ρωτατε ομως κατι πραγματα εδω δεν εχουν βγει τα αποτελεσματα τι σε νοιαζει ποτε θα γινει??? Εκτος και αμα σε αρεσει τοσο πολυ ο αυλωνας και ανυπομονεις να πας γιατι πιστεψε με ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΣ
Παίδες μην τρελενεστε ότι είναι τώρα μακάρι να είμαστε επιτυχών εκεί που θέλουμε και ας γίνει οπότε θέλει η καταταξη για Σεπτέμβρη έχω ακούσει και εγώ και καλύτερα κι όλας για να αποφύγουμε το κατακαλοκαιρο και τον καύσωνα..
Σε όλες τις προκυρηξεις μόλος τελειώνουν οι πκε μετά από 10 μέρες βγαίνουν αποτελέσματα κ μετά από λιγο καιρό έχει κατάταξη αλλά φέτος μππρει να μας αφήσουν να πάμε διακοπές σ κάνα νησί ειπαν για να μην ζεσταθουμε στα στρατοπεδα
παιδια, ΔΒ με 400 μορια στο ΠΝ μπαινεις?
ΑΝΕΤΑ . Όσοι είστε για ΠΝ φέτος ετοιμάστε βαλίτσες
ΤΘ με 400φευγα είναι καλά;
Άμα μας πεις συγκεκριμένα τι έβαλες ίσως να μπορούμε να σου πούμε αλλιώς που να ξέρουμε να μυρίσουμε τα πόδια μας;;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες