Γυναίκα Επαγγελματίας Οπλίτης

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Γεια σας και καλη χρονια! Περιμενω κι εγω τα αποτελεσματα με αγωνια γιατι αμα δεν περασω δεν μπορω να ξαναδωσω λογω ηλικιας. Πιστευω οτι επρεπε να υπηρχε οριο στον αριθμο των γυναικων που μπαινουν στον στρατο γιατι δεν χρειαζονται τοοοοοοοοσες πολλες σε αυτο το επαγγελμα που ειναι κατεξοχην αντρικο. Καλη επιτυχια σε ολους!
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 46

Δημοσίευση από Rafale »

Kostas13 έγραψε:Αλλα να πω κ την αληθεια εγω την γυναικα δε την θελω εποπ. Την θελω με το μινι της και την γοβα της... Στο στρατο ξεχναει γιατι υπαρχει και προσπαθει να γινει κατι πιο σκληρο. Ειναι σαν να λεμε σκεφτειτε εναν αντρα να κανει τις δουλειες του σπιτιου κ να εχει δουλεια γραφειου... Ε δε λεει.
. Υπαρχουν ανδρες που Συμφωνουν Με την αποψη σου κωστα. Δυστυχως η γυναικα αξκος υπξκος θελει δε θελει γινεται σκληρη και αυταρχικη με τα χρονια. Και παλι δυστυχως το μεταφερει και στην προσωπικη της ζωη αλλα και στο τροπο που μιλαει και γραφει. η γυναικα πια ομως πρεπει να ειναι τα παντα ολα.

Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

Σε οσες οπο τις κοπελιες περασουν εποπ θα ηθελα να πω το εξης τελειως φιλικα. Οταν περασετε πια με το καλο και τελειωσει η εκπαιδευση Σας Και πατε με τ καλο στις μοναδες σχηματισμους κλπ Να Ειστε Προσεχτικες στη συμπεριφορα μεταξυ των συναδελφων σας.

Να Ειστε τυπικες και Το χυμα αυτο της πολιτικης Σας Ζωης σε συμπεριφορες Και τροπο εκφρασης θα πρεπει να το ξεχασετε. Θα ειστει πια στους στρατιωτικους Κολπους και ολα θα ειναι αξιον προσοχης πανω Σας.

Αφου ολοι Σας Περιμενουν πως και πως για να Σας δουν και φυσιογνωμικα. Να προσεχετε μην σας σχολιαζουν αρνητικα χωρις βεβαια να το θελετε. Και αυτο γιατι ειναι ανδροκρατουμενο επαγγελμα.

ΔΕΝ υπαρχει πολιτικη ζωη αφου θα διαπιστωσετε οτι κυριαρχη ζωη σας ειναι η στρατιωτικη. Οτι κανετε στη πολιτικη σας ζωη να θυμαστε οτι θα εχει αντικτυπο στη στρατιωτικη σας ζωη.

Οτι κανετε κατα παραξενο τροπο θα το μαθαινουν συναδελφοι σας κλπΕικόνα ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΚΟΠΕΛΙΕΣ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ.

Anonymous

Απλα Καποιες θα πρεπει κατα την γνωμη μου να μην ξεχνουν οτι Για καποια ανηθικη χαζομαρα μπορει να κοστισει την εξωτερικη εικονα τους αλλα και να στιγματισουν ολο το γυναικειο φυλο που υπηρετει στον στρατο και αυτο δεν μας τιμα καθολου... ναστε καλα και καλα αποτελεσματα ! Μιλαω σαν γυναικα που προσβαλλομαι οταν ακουω τετοια συμβαντα και οι αντρες μας αποκαλλουν απλα γκομενακια του στρατου και τπτ παραπανω... Φιλια.

Anonymous

Πόσο ζηλεύω... Εικόνα

Πάντα ήθελα να χωθώ στο στρατό (όχι για να βολεφτώ, αλλά γιατί μου αρέσει ο στρατός) αλλά έλα που ο καλός μου δε μ' αφήνει... Ο ίδιος τελείωσε τη θητεία του τον Αύγουστο κι έκανε τα χαρτιά του για ΕΠ. ΟΠ.(όντας πλέον κι αυτός "στρατόκ**λος") και περιμένει τ' αποτελέσματα... (άλλο καπέλο, έχω λιώσει στα refresh). Μου λέει οτι θα μου πήγαινε να είμαι "εποπίνα" αλλά για να κάνω τα χαρτιά μου, ούτε λόγος. "Ποιός θα προσέχει τα παιδιά, ποιός θα είναι στο σπίτι".(Τώρα είμαι μια δασκαλίτσα αγγλικών και φανταστείτε να με πάει σε κανα νησί αν περάσει. Ή τις μεταθέσεις... Άντε να βρεις δουλειά που είσαι μικρή και άπειρη... -21 ειμαι-) Μπορώ κάπως να του αλλάξω γνώμη;Εικόνα

Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

Cholera έγραψε:Πόσο ζηλεύω... Εικόνα

Πάντα ήθελα να χωθώ στο στρατό (όχι για να βολεφτώ, αλλά γιατί μου αρέσει ο στρατός) αλλά έλα που ο καλός μου δε μ' αφήνει... Ο ίδιος τελείωσε τη θητεία του τον Αύγουστο κι έκανε τα χαρτιά του για ΕΠ. ΟΠ.(όντας πλέον κι αυτός "στρατόκ**λος") και περιμένει τ' αποτελέσματα... (άλλο καπέλο, έχω λιώσει στα refresh). Μου λέει οτι θα μου πήγαινε να είμαι "εποπίνα" αλλά για να κάνω τα χαρτιά μου, ούτε λόγος. "Ποιός θα προσέχει τα παιδιά, ποιός θα είναι στο σπίτι".(Τώρα είμαι μια δασκαλίτσα αγγλικών και φανταστείτε να με πάει σε κανα νησί αν περάσει. Ή τις μεταθέσεις... Άντε να βρεις δουλειά που είσαι μικρή και άπειρη... -21 ειμαι-) Μπορώ κάπως να του αλλάξω γνώμη;Εικόνα

Ολη ουσια φιλη μου ειναι πανω απο ολα να σου αρεσει ο στρατος. Αν συμβει το αντιθετο και το σκεφτεις σαν "βολεμα" και δεν μιλω επι προσωπικου μα γενικα τοτε η ζωη σου στη δουλεια θα ειναι μαρτυριο.

οι ανδρες συνηθως ¨"δεν αφηνουν" οπως λες τις κοπελες τους να ακολουθησουν αυτο το επαγγελμα. Μα η ζωη ειναι δικη σου και η προσωπικοτητα σου επισης. Τη ζωη σου τη κουμανταρεις εσυ και κανεις αλλος. Ουτε οι γονεις σου οι ιδιοι. Εν μερη το αγορι σου εχει δικιο με αυτα που ακουει για τις γυναικες στ στρατο.

μα πρεπει να του εξηγησεις και να καταλαβει οτι ο στιγματισμος γινεται απο γυναικες αλλου ειδους και οχι απο σενα. Ειναι θεμα εμπιστοσυνης. Καταλαβες; Και επειτα αν ακολουθησεις το επαγγελμα της καθηγητριας των αγγλικων παντα στο πισω μερος του μυαλου σου θα λες "αχ και να εκανα και γω τα χαρτια μου τοτε".
στη ζωη σου να προσπαθεις να εισαι κυρια του εαυτου σου και οχι κυρια του κυριου.
Anonymous

Ευχαριστώ για την απάντηση.Εικόνα Ο Καλός μου περισσότερο να με αποθαρρύνει προσπαθεί παρά να μου επιβληθεί. Λέει "δεν τα ξέρεις τα πράγματα, είδα πώς είναι" ή "θ' αλλάξεις. Είσαι που είσαι σκύλα, θα κάνεις το σπίτι στρατόπεδο" κλπ. Όταν αποκρούω τα επιχειρήματά του απλά λέει "δε θέλω η γυναίκα μου να είναι φαντάρος. ΟΧΙ". Αλλά πραγματικά, αν περάσει, θα τα κάνω τα χαρτιά. Αυτά τα &*^$#*$* αποτελέσματα περιμένω κι εγώ... Θα ήθελα επίσης να μάθω (αν δεν έγινα κουραστικήΕικόνα) αν το να είμαστε και οι δύο ΕΠ. ΟΠ. Θα "δουλέψει"... Άν πχ θα δουλεύουμε μαζί... Αν θα είναι δύσκολο να κάνουμε οικογένεια... Εικόνα

Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

Cholera έγραψε:Ευχαριστώ για την απάντηση.Εικόνα Ο Καλός μου περισσότερο να με αποθαρρύνει προσπαθεί παρά να μου επιβληθεί. Λέει "δεν τα ξέρεις τα πράγματα, είδα πώς είναι" ή "θ' αλλάξεις. Είσαι που είσαι σκύλα, θα κάνεις το σπίτι στρατόπεδο" κλπ. Όταν αποκρούω τα επιχειρήματά του απλά λέει "δε θέλω η γυναίκα μου να είναι φαντάρος. ΟΧΙ". Αλλά πραγματικά, αν περάσει, θα τα κάνω τα χαρτιά. Αυτά τα &*^$#*$* αποτελέσματα περιμένω κι εγώ... Θα ήθελα επίσης να μάθω (αν δεν έγινα κουραστικήΕικόνα) αν το να είμαστε και οι δύο ΕΠ. ΟΠ. Θα "δουλέψει"... Άν πχ θα δουλεύουμε μαζί... Αν θα είναι δύσκολο να κάνουμε οικογένεια... Εικόνα

Μεσω της αποθαρρυνσης αποταιρος σκοπος ειναι η εποβολη πανω σου. Αν ακομα ειστε μαζι ως τοτε που στο ευχομαι αν υπηρετειτε μαζι δεν ειναι δυσκολο. Και οικογενεια θα κανετε και ολα.
Anonymous

Εμενα δε μου αρεσει οταν οι αντρες πανε φανταροι και τη βλεπουνε και πολυ αντρες και γκρινιαζουνε κιολας ολοι την ωρα... φανταστειται πως θα αλλαζουν οταν μπαινουν κ εποπ... γι αυτο κ εγω αμα περασω δε θα κοιταξω καθολου πισω και αμα δε θελει κιολας ο δικος μου χεστηκ@ θα βρω καλυτερο! ετσι κι αλλιως οτι και αν λενε τους αρεσει οταν βλεπουν γυναικα με στολη.
helen
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από helen »

ΜΑΡΑΚΙ έγραψε:Εμενα δε μου αρεσει οταν οι αντρες πανε φανταροι και τη βλεπουνε και πολυ αντρες και γκρινιαζουνε κιολας ολοι την ωρα... Φανταστειται πως θα αλλαζουν οταν μπαινουν κ εποπ... Γι αυτο κ εγω αμα περασω δε θα κοιταξω καθολου πισω και αμα δε θελει κιολας ο δικος μου χεστηκ@ θα βρω καλυτερο! Ετσι κι αλλιως οτι και αν λενε τους αρεσει οταν βλεπουν γυναικα με στολη.
να κοιτας μπροστα το μελλον σου και την ζωη σου οι σχεσεις και οι αντρες γενικοτερα ερχονται και παρερχονται. Αν αποκατασταθεις επαγγελματικα ολα ειναι ευκολοτερα.
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

Σωστα. Αγωνιζεσαι για σενα και μονο γιατι ισως καποια στιγμη μεινεις μονη απο ολους. Και τοτε τι θα μεινει; Ενα απωθημενο και το να εχεις απωθημενα ειναι το χειροτερο που θα σου συμβει
Anonymous

Σιγουρα το να παει καποιος εποπ δεν ειναι και το καλυτερο, ποσο μαλλον για γυναικα που απο την φυση της ειναι γενημενη για αλλον τροπο ζωης. Ομως οι συνθηκες εξω ειναι τραγικες, γιαυτο και ο στρατος φανταζει σαν μια σωστη και σταθερη επιλογη επαγγελματικης αποκαταστασης. Τωρα αν μια γυναικα το επιλεξει, δεν παυτει λογος στον αντρα για να επικρινει την επιλογη της! Μερικες ομως νομιζουν οτι οπως συμοεριφερονται στα αγορακια εξω στα μπαρ θα συνεχιζουν και το ιδιο μεσα στο στρατο, μαγα λαθος για αυτες, για εμας πολυ καλητεραΕικόνα!
helen
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από helen »

ΝΤΙΝΟΣ έγραψε:Σιγουρα το να παει καποιος εποπ δεν ειναι και το καλυτερο, ποσο μαλλον για γυναικα που απο την φυση της ειναι γενημενη για αλλον τροπο ζωης. Ομως οι συνθηκες εξω ειναι τραγικες, γιαυτο και ο στρατος φανταζει σαν μια σωστη και σταθερη επιλογη επαγγελματικης αποκαταστασης. Τωρα αν μια γυναικα το επιλεξει, δεν παυτει λογος στον αντρα για να επικρινει την επιλογη της! Μερικες ομως νομιζουν οτι οπως συμοεριφερονται στα αγορακια εξω στα μπαρ θα συνεχιζουν και το ιδιο μεσα στο στρατο, μαγα λαθος για αυτες, για εμας πολυ καλητεραΕικόνα!
ετσι ειναι ντινο σωστο σε βρισκω.
Anonymous

Δεν νομιζω κανενα αγορι αν βλεπει σοβαρα την κοπελα του και ειναι ο ιδιος δημοσιο, να τον χαλασει να περασει εποπ! Απλα αν μια της αρεσει ο πουτ@νισμος, δεν θα δυστασει να το συνεχεισει και μεσα αυτο. Βεβαια ειναι επιλογη της και το μονο που κανει ειναι κακο στο ονομα της κτπλ! Βεβαια ο καθενας εχει την δικια του οπτικη γωνια και αντιλαβανετε διαφορετικα τα πραγματα, οποτε ο κθενας ας κανει οτι γουστρει!
Anonymous

Γι αυτο και εγω θα χωρισω για να κανω οφθαλμολουτρο! αντρες παντου! χα χα πλακα κανω, μη με παρεξηγησετε. εμενα παντως "φανταρινεσ" μου φενονται πολυ δυναμικες και παντα ηθελα και εγω να γινω μια απο αυτες!
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες