Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)
Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)
https://eaythes.gr/posts/oxi-stin-apeft ... stin-gadth
Πότε εκδόθηκε και δεν το βλέπω εγώ κάπου;
Πότε εκδόθηκε και δεν το βλέπω εγώ κάπου;
Re: Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)
Κοίτα τι κάνουν τα ζώα. Περιμένουμε σαν μλκς να βγάλει συνοριοφύλακες από το 22 μπας και μπούνε και αυτοί στέλνουν μλκιες στον υπουργό.
Το θέμα είναι αν θα υπάρξει μονιμοποίηση μετά και γενικά πως θα κυλήσει, γιατί άμα είναι να πάρεις πόδι την κάτσαμε
Αυτό δεν το ξέρουν ούτε τα παιδιά πού μπήκαν το 20 συνοριοφύλακες ρε μάγκα. Έχει βγάλει 5 προκηρύξεις συνοριοφυλάκων από το 20 μέχρι σήμερα και οι τέσσερις από τις πέντε είναι ορισμένου χρόνου. Μόνο μία είναι μόνιμοι μέρα το τέλος τής πενταετίας. Αλλά κάτσε να βγεί πρώτα και βλέπουμε.
Καλησπέρα. Γνωρίζει κάποιος αν θα βγεί φέτος και αν ναι πότε?
Πότε θα τρέξει αυτή η προκήρυξη δεν βλέπουμε.. Λογικά από τέλος Αυγούστου, όπως η περσινή.. Εντωμεταξύ ακόμα περιμένουμε τους 250 στα ΜΜΜ και βγάζει αυτή που κανένας δεν περίμενε. Άραγε θα αλλάξει το όριο ηλικίας ή θα ζητάει πτυχίο; Τώρα αυτές είναι ερωτήσεις χωρίς απάντηση, το ξέρω, απλά τις αναφέρω.
Λογικά Αύγουστο θα βγεί. Όποιος έχει άτομο μέσα στο υπουργείο και διασυνδέσεις και μπορεί να μάθει ας μας πει. Όριο ηλικίας 28 και με κλασική μοριοδοτηση ειδικών φρουρών όπως η περσινή τών ΣΦ. Δεν θα έχει πτυχία όπως το περσινό έκτρωμα των Ε.Φ
Γνωμη μου,επειδη μιλαμε για Συμβασιουχους θα μπορουσε το οριο ηλικιας να παει 32,αλλα δε το βλεπω με τιποτα!
Μακαρι αλλά δεν έχει γίνει ξανά, μόνο μέχρι 35 δικαστική και δημοτική που είναι σε άλλα υπουργεία.. Και υποτίθεται κάποια στιγμή θα τους κάνει μόνιμους δεν μπορεί, αν και τους συνοριοφυλακες της Αθήνας ακόμα με σύμβαση τους έχει.
Όχι παιδιά δυστυχώς η μοριοδοτηση θα είναι κλασική των ειδικών φρουρών όπως η περσινή που βγήκε για συνοριοφύλακες. Γνωρίζει κάποιος αν βγεί άμεσα τον Αύγουστο όπως πέρσι?
Ποτε μια προκηρυξη ΣΦ ειχε τα ιδια κριτηρια μοριοδοτησης με τα τωρινα των ΕΦ; Η περσινη ΣΦ δεν αναφερει πουθενα για υπερμοριοδοτηση πανεπιστημιων και τει.
Στο θεμα μας, απο υψηλοβαθμο στελεχος της ελας, ακουσα για οκτωβριο.
Καλημέρα. Όχι εννοούσα την κανονική παλιά μοριοδοτηση των ειδικών φρουρών όχι τα εκτρώματα πού βρήκαν από την οππι και μετά. Καλά τόσο αργά? Μακάρι να βγεί νωρίς όπως πέρσι γιατί αν δεν βγεί φέτος όσοι είναι του 97 έχουν θέμα.
Ισχύει, μακάρι φέτος να βγει!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες