Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Για πκε θα πάρει; Εμείς η 85 θα μας πάρουν ή τσάμπα περιμένουμε 

Επισκέπτης

ΚΑΛΗΜΕΡΑ,ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 380 Ε.Φ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΕ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ?
Ronald2

Δημοσίευση από Ronald2 »

Η πρόσληψη 500 συνοριοφυλακων τι είναι? Θα βγει νέα προκήρυξη? 
Επισκέπτης

Ξέρουμε μέχρι τώρα πόσοι έχουν παραιτηθεί 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Ιουν 07, 2025 9:16 am ΚΑΛΗΜΕΡΑ,ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 380 Ε.Φ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΕ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ?

Δεν βγήκε καμία θέση για Αεροδρόμιο 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Ιουν 07, 2025 8:32 pm Ξέρουμε μέχρι τώρα πόσοι έχουν παραιτηθεί 

Από τους 600, 589 βγήκαν έξω. Να ξέρετε πάντως ότι έτσι και περάσει ο πρώτος μήνας της εκπαίδευσης οι θέσεις από παραιτήσεις δεν αναπληρώνονται.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Ιουν 07, 2025 9:43 pm
Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Ιουν 07, 2025 8:32 pm Ξέρουμε μέχρι τώρα πόσοι έχουν παραιτηθεί 

Από τους 600, 589 βγήκαν έξω. Να ξέρετε πάντως ότι έτσι και περάσει ο πρώτος μήνας της εκπαίδευσης οι θέσεις από παραιτήσεις δεν αναπληρώνονται.

δεν ισχυει αυτο,και μετα τον  πρωτο μηνα αναπληρωνονται,δεν αναπληρωνονται παραιτησεις απο την πρακτικη και μετα

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Ιουν 07, 2025 9:41 pm
Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Ιουν 07, 2025 9:16 am ΚΑΛΗΜΕΡΑ,ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 380 Ε.Φ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΕ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ?

Δεν βγήκε καμία θέση για Αεροδρόμιο 

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Επισκέπτης

Δλδ εμείς η 85 που περάσαμε πκε δεν έχουμε καμία ελπίδα έτσι;
Logothetis3

Δημοσίευση από Logothetis3 »

Μαγκες μου καλησπερα
ξερετε αν εχω ελπιδες εχω σειρα 2520;
υπαρχει καμια περιπτωση;;;
Επισκέπτης

Ακουσα ότι θα πάρουν και εμάς του 85 που περάσαμε πκε τον μαιο έχετε ακούσει κάτι; για αρχές Ιουλίου άκουσα κατι!
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιουν 11, 2025 5:35 pm Ακουσα ότι θα πάρουν και εμάς του 85 που περάσαμε πκε τον μαιο έχετε ακούσει κάτι; για αρχές Ιουλίου άκουσα κατι!

Μακάρι να ισχύει και να σας πάρουν για να ξανακάνουν πκε να περάσουμε και εμείς που δεν μας κάλεσαν τώρα για ελάχιστες θέσεις..
Επισκέπτης

Ρε μάγκες καλησπέρα καινούργιος εδώ έχετε ακούσει τπτ για αυτούς που περάσανε πκε τον μαιο αν θα τους πάρουν ή όχι γιατί δεν έχω και δουλειά δεν ξέρω τι να κάνω έχουμε ελπίδες γνωρίζει κανείς τπτ γιατί εδώ διάβασα πολλά αλλά δεν κατάλαβα και ολας άμα θα μας πάρουν ή όχι και άμα μας πάρουν ξέρετε το πότε περίπου;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης