Εποχικοί πυροσβέστες
Re: Εποχικοί πυροσβέστες
Καλησπέρα παιδιά. Μετάθεση πόσο εύκολα παίρνεις χωρίς βύσμα; Φαντάζομαι ανάλογα τις υπηρεσιακές ανάγκες αλλά και το μέρος που αιτείσαι να πας; Ευχαριστώ.
Καλησπέρα στην ομάδα και συγχαρητήρια στους συναδέλφους καλή αντιπυρική να έχουμε! Απο εξοπλισμό συγνώμη αν γίνομαι αδιάκριτος ξέρετε τι θα πάρουμε ;
Αρβύλες τώρα τι θα σου χορηγήσουν αυτό είναι άλλο θέμα εμάς μας είχαν δώσει του στρατού και μετά μας έδωσαν για πυρόσβεση. Κρανος, στολή και γάντια. Μετά από 2-3 σεζόν μας έδωσαν εκτός από μάσκα και ασύρματο εξοπλισμό ικανοποιητικό. Παμτως όταν πρώτο μπήκαμε εμείς εκτός από τη στολή όλα τα άλλα τα αγοράσαμε γιατί αρβύλες του στρατού δεν έκαναν, ούτε το κράνος ουτε τα γαντια
Διάβασα όλη τη κουβέντα. Φέτος λέω να μπω Θεού θέλοντος. Θα βγαίνω καθόλου αν ενοικιάζω διαμέρισμα με 300-500€; Συμπεριλαμβανομένων και των νυκτερινων βαρδιων.
Επισης, επιλέγω εγώ το που θα καταταχθώ; Μπορω να επιλέξω την Αθήνα ή είναι καθαρά τυχαίο; Πρέπει να έχω κάποιον λόγο για να μείνω Αθήνα;
Επισης τα 1000€ μισθός που αναφέρθηκε είναι μεικτά υποθέτω;
Επισης, επιλέγω εγώ το που θα καταταχθώ; Μπορω να επιλέξω την Αθήνα ή είναι καθαρά τυχαίο; Πρέπει να έχω κάποιον λόγο για να μείνω Αθήνα;
Επισης τα 1000€ μισθός που αναφέρθηκε είναι μεικτά υποθέτω;
Καλησπερα εμοδε αξίζει;Θέλω να μου πείτε ένας τι παίζει με μισθούς,μεταθέσεις,υπηρεσίες, κλπ.Ειμαι 18 και σε κιγο τελειώνω τη θητεία από αλεξιπτωτα Κ επίσης έχω πτυχία αγγλικών Κ πληροφορικής πιστεύω μπορω να μπω αλλιώς πιστεύω δημοτική αστυνομία θα ήταν Καλα;
Η μόνη μοριοδότηση που θα λάβεις είναι τα αλεξίπτωτα, ούτε το πτυχίο πληροφορικής ούτε των αγγλικών μοριοδοτείται στις προκηρύξεις του Π.Σ ! Τώρα το εάν αξίζει να μπεις στο σώμα ή όχι θα το κρίνεις εσύ , κανένας άλλος , όσοι μπήκαμε , μπηκαμε γιατί μας αρέσει αυτό που κάνουμε , το αγαπάμε και υπηρετούμε την πατρίδα μας ! Ασχέτως εάν είναι καλά η όχι , ή εάν αξίζει ή όχι ! Όπως είπα μόνο εσύ θα το κρίνεις αν αξίζει , εάν δεν σ’ αρέσει ,καλύτερα μην μπεις στον κόπο ! Και αυτό στο λέω γιατί σε βλέπω να συγκρίνεις το Π.Σ με την Δημοτική αστυνομία !
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
Re: Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)
Μπορεί να μας πει κάποιος πού είναι ήδη μέσα τη εξοπλισμό δώσανε φέτος,για να ξέρουμε και εμείς που θα μπούμε τώρα τι θα παραγγείλουμε ?
Να κάνω μια ερώτηση και όποιος ξέρει σίγουρα να απαντήσει .Πότε πληρωνόμαστε?
Αρβύλα ελαφρού τύπου ραμπουτσα ένα κράνος κόκκινο, και μια στολή καινούργιου τύπου.
Αγοράζεται σακιδιο, διάφορα ναυτικά κλειδιά, μπλούζες κόκκινες. Για αρχή
Όσον αφορά την πληρωμή, έπρεπε να γίνει σήμερα το απόγευμα. Αλλα όπως φαίνεται δεν ασχολείται κανένας, και θα παει μάλλον για 26. Εκτός αν στραβώσει και πάει 10/7
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης