Γυναίκα Επαγγελματίας Οπλίτης

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Nirvana84
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Nirvana84 »

Επιφυλασσομαι για τις γυναικες στο Στρατο... Δεν θελω να υποτιμησω καμμια αλλα δεν εχω εμπιστοσυνη σε γυναικα στρατιωτικο... Πιο πολυ εμπιστοσυνη εχω σε γυναικα πολιτικο! Η εξουσια που εχει το χακι ειναι πολυ γλυκια
ΑΤΙΘΑΣΗ Ε.
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από ΑΤΙΘΑΣΗ Ε. »

Τα δυο φυλα ειναι διαφορετικα και αυτο δεν μπορει να το αλλαξει κανενας! Ετσι μας εχει φτιαξει ο Θεος τουλαχιστον μυικα η υπεροχή αν ειναι σε αριστη κατασταση μια γυναικα και ενας αντρας ειναι εμφανής! Δεν κατηγορω ουτε τους αντρες που λενε οι γυναικες δενκανουν ουτε τις γυναικες που λενε εμεις μπορουμε... Το Προβλημα ειναι αλλου... Ειναι στο οτι πολλοι και πολλες θεωρουν το στρατο λες και πιασαν τον παπα απο τα γενια... Εννοω οτι ειναι και καλα τωρα μπηκαμε δεν μας κουναει κανεις γιατι να δουλεψω... Κλασσικη Ελληνικη νοοτροπια δημοσιου...
Πολλες δουλειες μπορουν να τις κανουν εξξισου καλα γυναικες και αντρες με την προυποθεση να αγαπουν αυτο που κανουν και να το θελουν και να ειναι συνειδητοποιημενοι και υπαρχει και ενα ποσοστο που εργαζεται καλυτερα ο αντρας Αυτες τις δουλειες δεν θεωρω τον στρατο θεωρω ορισμενες ειδικοτητες του στρατου. Αφηστε μας να υπαρχουμε μην μας αποκλειεται σε ενα δεντρο ολα τα φρουτα δεν ειναι σαπια !Εικόνα
Nirvana84
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Μακαρι να εχεις δικιο βρε Ατιθαση να μην ειναι ολα σαπια
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

ΕικόναΓια σας, ειμαι 15 χρονων και θελω να περασω στον στρατο... Διαβαζω συνεχως αυτα που γραφετε και αναρωτιεμαι καποια πραματα... (η 1η ερωτηση απευθηνεται κυριως σε γυναικες) ...1. Εχει περασει καμοια σας σε καποια μαχιμη ειδικοτητα για να μου πει πως ειναι; Εδωπερα οι μισοι γραφουν οτι μια γυναικα τα καταφερνει, αλλοι οτι με τπτ δεν τα καταφερνει... Ξερω οτι εξαρταται απο το ατομο αλλα θα ηθελα να μαθω τι χρειαζεται...2.(και σε ανδρες απευθηνομαι απο δω και περα) Ξερουμε μηπως πανω-κατω ποσες γυναικες υπηρετουν στο στρατο; !3. Εμενα το ονειρο μου ειναι πιλοτος ή αλεξιπτωτιστησ... Εχψ πιθανοτητες να πετυχω; παρακαλω να αξιωθει καποιος και να μου απαντησει καποιος γρηγορα... ΕικόναΕικόναΥ. Γ. Οσον αφορα την 3η ερωτηση, Θελω να περασω απο ευελπιδων σε αυτες τις ειδικοτητες...

Nirvana84
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Καλησπερα Αντζυ! Οσο για το τι γνωμη εχουμε για τις γυναικες στο Στρατο ο καθενας εχει την γνωμη του &Παραμενει δικια του... Υπαρχουν γυναικες σε μαχιμες θεσεις δεν γνωριζω λεπτομερειες αλλα υπαρχουν! Καταρχην πρεπει να συμπληρωσεις 18 ετη... Για Ευελπιδων που ειπες πρεπει να δωσεις Πανελληνιες &Να δηλωσεις την Σχολη! Ελπιζω να σε καλυψα
Anonymous

Δλδ υπαρχει περοπτωση να περασω αλεξιπτωτιστης η πιλοτος χωρις να δωσω παναλληνιες; Και οσο για τα 18 ετη... Δεν ξερω πως λειτουργουν τα πραματα με το ποτε δεινεις, αλλα υπολογιζω οτι στην σχολη μπαινεις σεπτεμβρη... Τοτε με το καλο που θα δινω δεν θα εχω κλεισει τα 18... Θα τα κλεινω τον Οκτωμβρη... Τι γινεται; Αν μπορεις δωσε μου πληροφοριες και για το ποτε_που_πως δεινεις κ ποτε παρουσιαζεσαι... Ισχυει και για τις σχολες αυτο;

Anonymous

Παιδεια η αδερφημου θελει να μπει στον στρατο που ακριβως ειναι καλα να μπει; Και κατι αλο γιναιτε γυναικα στις να παει στις ε. Δ.
Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Kostas13 »

Μιληστε εδω ελευθερα... Αν και ειμαι αντρας οταν ημουν στρατο στα γραφεια μονο αντρες υπηρχαν. Δε ξερω αν λεει Κατι αυτο. Φυσικα στη μοναδα που ημουν δεν ειχαμε καθολου γυναικες... Ειχαμε ξεχασει την ανατομια της γυναικας. Χαχαχαχα
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 66

Δημοσίευση από illy »

Χαχαχαχα, ΚωσταΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα ΛογικοΕικόνα
Dum spiro spero
Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Αστα να παν. Βγαιναμε εξοδο μετα απο εμπλοκη κ οταν βλεπαμε γυναικες... Τρελαααααααααααααααααα
Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Οσο αφορα την γυναικα εποπ μονο κ μονο απο αυτα που λεγονται εδω μεσα πιστευω απο θεμα εγωισμου οι γυναικες θα μας αποδειξουν οτι ειναι αξιες για ολες τις θεσεις
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Μετα απο εμπλοκη, αχαχαχαχαχαΕικόναΕικόνα Ειχα πολυ καιρο να το ακουσω αυτοΕικόνα Κωστα κακα τα ψεμματα ενας λογος Που αρχισαν να παιρνουν γυναικες στον στρατο ειναι αυτο, να βλεπετε κ καμια γυναικα, σαν φιγουρα, σαν μορφη, θα λαλισετε εκει μεσα μονοι σας
Dum spiro spero
blood_donor
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από blood_donor »

Kostas13 έγραψε:Οσο αφορα την γυναικα εποπ μονο κ μονο απο αυτα που λεγονται εδω μεσα πιστευω απο θεμα εγωισμου οι γυναικες θα μας αποδειξουν οτι ειναι αξιες για ολες τις θεσεις

Εγω προσωπικα εχω πιστει οτι οχι απλω θα μας το αποδειξουν αλλα θα με μια λεξει θα μας σκυσουν, και ορρισμενοι απο εδω μεσα μην λετε μεγαλα λογια!
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Σε τιμα αυτη η αποψη σου Κωστα... Εχουμε πηξει απο στενομυαλους ανθρωπους! Οπως εχουμε πει, σε ολα υπαρχουν κ οι μεν κ οι δε, εδω ειμαστε να αποδειξουμε τι αξιζουμε ως προσωπικοτητες κ ως ανθρωποι... Δεν ειναι θεμα φυλου αλλα ειναι θεμα χαρακτηρα
Dum spiro spero
Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Αλλα να πω κ την αληθεια εγω την γυναικα δε την θελω εποπ. Την θελω με το μινι της και την γοβα της... Στο στρατο ξεχναει γιατι υπαρχει και προσπαθει να γινει κατι πιο σκληρο. Ειναι σαν να λεμε σκεφτειτε εναν αντρα να κανει τις δουλειες του σπιτιου κ να εχει δουλεια γραφειου... Ε δε λεει.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες