Επιλαχόντες 9Κ/2021
Re: Επιλαχόντες 9Κ/2021
Για γράψε στο άλλο νήμα ότι πληροφορίες έχεις αδερφέ. Προκήρυξη λιμενικού εκτός πανελληνίων
Παιδιά καλησπέρα..Έχουμε εικόνα πάνω κάτω ποτέ θα δώσουμε τα αθλήματα;;; Και κάτι ακόμα,τον τελευταίο πίνακα κατάταξης που τον βρίσκουμε;;;
- ale3andros12
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 74
Τον πίνακα στην σελίδα του ΑΣΕΠ . Για τα αθλήματα λογικά τις επόμενες μέρες αφού τελειώνει και η προθεσμία για τις εξετάσεις θα βγει κάποια ανακοίνωση στο σάιτ του υπουργείου και στον ασεπ
Καλησπέρα σε όλους...την καρτέλα την φτιάχνουμε και την στέλνουμε κάπου η περιμένουμε όταν μας καλέσουν για αθλήματα να την παραδώσουμε εκεί???
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 27
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Ρε παιδιά πως θα επικοινωνήσουμε με κάποιον από εκεί δεν έχουν δώσει ένα τηλέφωνο
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 8
Παιδια καλησπερα. Σχετικα με τα αθληματα. Εαν καποιος αποφασισει τελικα να μην παει,θα πρεπει να ενημερωσει ή οχι? θα υπαρξει καποια ποινη αν δεν ενημερωσει? Ευχαριστω
Δεν υπάρχει ποινή. Δεν είναι απαραίτητο επίσης να ενημερώσεις κανέναν. Απλά προχωρούν στον επόμενο επιλαχόντα εφόσον δεν παρουσιαστείς.peterpeter έγραψε: Πέμ Ιουν 05, 2025 2:21 pm Παιδια καλησπερα. Σχετικα με τα αθληματα. Εαν καποιος αποφασισει τελικα να μην παει,θα πρεπει να ενημερωσει ή οχι? θα υπαρξει καποια ποινη αν δεν ενημερωσει? Ευχαριστω
Καλησπέρα σε όλους!
Μετά από 4 plus ολόκληρα χρόνια τι ποσοστο θα παρουσιαστούν από τα παιδιά που κάλεσαν άραγε?
Επιπλέον θα πάρουν και άλλους από την ίδια προκήρυξη?
Δηλαδή περνάς και αν δεν σου "κάτσει" τότε ίσως πάλι μετά από ο θεός ξέρει να σε καλέσουν?
Είμαι στρατιωτικός και το σκέφτομαι έχω ολοκληρώσει την καρτέλα τών υγειονομικών.
Τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής?
Μετά από 4 plus ολόκληρα χρόνια τι ποσοστο θα παρουσιαστούν από τα παιδιά που κάλεσαν άραγε?
Επιπλέον θα πάρουν και άλλους από την ίδια προκήρυξη?
Δηλαδή περνάς και αν δεν σου "κάτσει" τότε ίσως πάλι μετά από ο θεός ξέρει να σε καλέσουν?
Είμαι στρατιωτικός και το σκέφτομαι έχω ολοκληρώσει την καρτέλα τών υγειονομικών.
Τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής?

Dyk αν περάσεις τα αθλήματα και κάποια στιγμή σε καλέσουν και δεν δεχτείς τότε υπάρχει ποινή????D.Y.K έγραψε: Πέμ Ιουν 05, 2025 2:34 pmΔεν υπάρχει ποινή. Δεν είναι απαραίτητο επίσης να ενημερώσεις κανέναν. Απλά προχωρούν στον επόμενο επιλαχόντα εφόσον δεν παρουσιαστείς.peterpeter έγραψε: Πέμ Ιουν 05, 2025 2:21 pm Παιδια καλησπερα. Σχετικα με τα αθληματα. Εαν καποιος αποφασισει τελικα να μην παει,θα πρεπει να ενημερωσει ή οχι? θα υπαρξει καποια ποινη αν δεν ενημερωσει? Ευχαριστω
Φίλε μου λογικά λιμενικό έχει όριο τα 28, θέλω να αποφύγω νησί όπως και να έχει.
Ο στρατός γενικά έχει ξεφτιλιστει, φεύγουν κάθε μήνα 10-10 και οι δουλειές ανεβενουν δεν προτείνω στην παρούσα φάση σε κανέναν να μπει εκτός αν είναι από παραμεθόριο ή πάει αεροπορία-σωματα!
Δυστυχώς πάντα καθώς είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα δουλειά, αλλά είπαμε να δουλέψουμε να μαθουμε να εξελιχθουμε.
Δεν υπάρχει τέτοια υπόθεση ειδικά αν είσαι από προκήρυξη.
Ο στρατός γενικά έχει ξεφτιλιστει, φεύγουν κάθε μήνα 10-10 και οι δουλειές ανεβενουν δεν προτείνω στην παρούσα φάση σε κανέναν να μπει εκτός αν είναι από παραμεθόριο ή πάει αεροπορία-σωματα!
Δυστυχώς πάντα καθώς είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα δουλειά, αλλά είπαμε να δουλέψουμε να μαθουμε να εξελιχθουμε.
Δεν υπάρχει τέτοια υπόθεση ειδικά αν είσαι από προκήρυξη.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες