Γυναίκα Επαγγελματίας Οπλίτης
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 3
Το ειδα σε εμας λεγανε πως μας λενε και φευγαμε, ετσι Περασαν οι μερες των πκε.
-
- Αρχιλοχίας
Προσωπικα εγω εφαγα το καλοκαιρι μου χωρις κανενα μπανιο εκτος απο αρχες ιουνιου που δεν ηξερα για τον στρατο οτι θα με καλεσουν κανοντας το γηπεδο δευτερο σπιτι μου απο τις προπονησεις! Παρολο που ημουν μεχρι σχετικα προσφατα αθλητρια... Εεε ειναι αδικο πιστευω οταν μου ρχεται η αλλη χωρις καθολου προπονηση η ελαχιστοτατη (μιασς εβδομαδας) και γυρναει και λεει δειξτε λιγο επιηκια... (επειδη εχω το βισμα μου θα περασω... Απο μεσα της). Αν δεν μπορεις μην πας πως θα τα βγαλεις περα μεσα στη μοναδα; Και ναι το θεωρω αδικο για τους αντρες αν ισχυει οι γυναικες να εχουν τα περισσοτερα γραφεια!
Αλλο για καποια χρονικη περιοδο τυχον δυσκολη π. Χ. Εγκυμοσυνης και αλλο εξ αρχης! Εφοσον θελουμε να μπουμε μεσα συμφωνα με τις δυνατοτητες μας γιατι οπως πολυ σωστα ειπαν οι αντρες υπερεχουν μυικα να κανουμε ολα αυτα που μπορουμε! Οσες δεν... Να μην ερθουν!
Αλλο για καποια χρονικη περιοδο τυχον δυσκολη π. Χ. Εγκυμοσυνης και αλλο εξ αρχης! Εφοσον θελουμε να μπουμε μεσα συμφωνα με τις δυνατοτητες μας γιατι οπως πολυ σωστα ειπαν οι αντρες υπερεχουν μυικα να κανουμε ολα αυτα που μπορουμε! Οσες δεν... Να μην ερθουν!
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, υπάρχουν κοπέλες που νομίζουν οτι θα Μπουν στο Στρατό και θα κάθονται... Έχεις απόλυτο δίκιο Οσες δεν... Να μην ερθουν!ΑΤΙΘΑΣΗ Ε. έγραψε:Προσωπικα εγω εφαγα το καλοκαιρι μου χωρις κανενα μπανιο εκτος απο αρχες ιουνιου που δεν ηξερα για τον στρατο οτι θα με καλεσουν κανοντας το γηπεδο δευτερο σπιτι μου απο τις προπονησεις! Παρολο που ημουν μεχρι σχετικα προσφατα αθλητρια... Εεε ειναι αδικο πιστευω οταν μου ρχεται η αλλη χωρις καθολου προπονηση η ελαχιστοτατη (μιασς εβδομαδας) και γυρναει και λεει δειξτε λιγο επιηκια... (επειδη εχω το βισμα μου θα περασω... Απο μεσα της). Αν δεν μπορεις μην πας πως θα τα βγαλεις περα μεσα στη μοναδα; Και ναι το θεωρω αδικο για τους αντρες αν ισχυει οι γυναικες να εχουν τα περισσοτερα γραφεια!
Καλα τα λες Δημητρα π. Τι να πω και γω που βγηκα πρωτη στα 1000μ. Και στα κανιστρα, που ολες τα ριχναν και τα ξαναπερναν. Ειναι αδικια να κανεις τοσες προπονησεις και προσπαθειες και στο τελος να εισαι απ εξω. Ασχετα αν εχεις τα μορια η οχι. Πολλες μπορει να τα εχουν αλλα βαση των αθληματων επρεπε να κοπουν εκεινη την ωρα.
-
- Αρχιλοχίας
Κοιταξε για να μπεις στο στρατο θελει καποιες προυποθεσεις και γω ολα τα αγωνισματα τα εβγαλα σε καλυτερους χρονους απο αυτα που ζητουσαν. Αλλα ειδα να περνανε και κοπελιες που... Δεν... Πως να το κανουμε!
Αν πας σε μια δουλεια εξω, ιδιωτικη σου λενε ζηταμε αυτα τα προσοντα τα εχεις καλως αν οχι ο-η επομενος... Η αν σε δουν οτι δεν τα εχεις αλλα εχεις κανει προετοιμασια οτι προσπαθεις δουλευεις για να αποδειξεις οτι την θες αυτη την δουλεια πραγματα και παλι σε παιρνουν, αυτο ειναι σε μας οι αθλητικες δοκιμασιες... Αλλα... Αντε να δουμε τι θα γινει... Πρωτα ο Θεος!

Ενταξει ειπαμε... Σ λιγο... Ετσι οπως τ παμε αντι να τικτουν ι γιναικες θα τικτουν ι ανδρες. Ειπαμε... Καποια πραγματα ειναι στανταρ... Ιλιος ανατολη διση... Ανιφορα κατιφορα... Κτλ...
Ελα ρε Σάββα μου, εδω μου τα χαλάς. Οπως χρησιμοι ειναι οι αντρες ετσι ειναι κ οι γυναικες στο στρατο.
Απλως ειναι καποια πραγματα π εμεις εχουμε πλεονεκτηματα και ειμαστε καλυτεροι. Οπως και εσεις. Στο νοικοκιριο... Κτλ... Τι να πω. Εγω ετσι το εχω στο μυαλο μου. Αντε. Δεν λεω. Τ αλλο. Π οδιγανε αυτοκινιτα και... Δεν χερουνε να αλαζουνε ταηιτιτες παω πασο. Οκ. Σε αυτο ειμαι... Κατα. Και δεν αλλαζει η αποψη μ. Γτ να προτιμησουνε μια γυναικα. Απο εναν ανδρα με προσοντα στο στρατο; Τσαμπα χαμενη θεση... Δεν λεω πολλη ανδρες ειναι χειροτεροι απο τς γυναικες αλλα πιστευω και θελω να πιστευω πως ισχιει. Αλλα. Μαθαινοντας... Πως πολλα ατομα ανδρες... Π εχουν κανει αιτησεις ειναι. Λογο... Χριματων. Ανεργοι... Ι βουτιροπεδα... Ειμαι... Καπως...
Σάββα αν το προβλημα που νομιζεις οτι μπορει να αντιμετωπίσει μια γυναικα στο στρατο ειναι απλα οτι "δεν το ξερει το αντικειεμενο", τοτε να σου θυμίσω οτι ολοι οι ΕΠΟΠ (ανδρες-γυναικες) περνανε εκπαιδευση κ οχι μονο τους πρωτους μηνες αλλα κανουν κ ασκησεις κτλ για να ανεβάζουν το επιπεδο τους κ τις γνωσεις τους.Σάββας έγραψε:Απλως ειναι καποια πραγματα π εμεις εχουμε πλεονεκτηματα και ειμαστε καλυτεροι. Οπως και εσεις. Στο νοικοκιριο... Κτλ... Τι να πω. Εγω ετσι το εχω στο μυαλο μου. Αντε. Δεν λεω. Τ αλλο. Π οδιγανε αυτοκινιτα και... Δεν χερουνε να αλαζουνε ταηιτιτες παω πασο. Οκ. Σε αυτο ειμαι... Κατα. Και δεν αλλαζει η αποψη μ. Γτ να προτιμησουνε μια γυναικα. Απο εναν ανδρα με προσοντα στο στρατο; Τσαμπα χαμενη θεση... Δεν λεω πολλη ανδρες ειναι χειροτεροι απο τς γυναικες αλλα πιστευω και θελω να πιστευω πως ισχιει. Αλλα. Μαθαινοντας... Πως πολλα ατομα ανδρες... Π εχουν κανει αιτησεις ειναι. Λογο... Χριματων. Ανεργοι... Ι βουτιροπεδα... Ειμαι... Καπως...
Ναι τ ξερω... Αλλα μια γυναικα γινεταει να φτασει τ επιπεδο τ ανδρα; Σε γνωσεις αιντε ς λεω ισως σε διναμη; Ειναι καποια πραγματα δεν γινονται. Σ ειπα εσεις ειστε καλες σε αλλα θεματα... Εμεις... Τ χουμε στο αιμα μας. Οπως και εμεις δεν γινετε να θηλασουμε τ μωρα ετσι και εσεις για τ στρατο. Ακραιο παραδειγμα... Τεσπα. Δεν λεω. Πολλες γυναικες ειναι γενιμενες στρατιοτινες... Μπουμπουλινα... Κτλ. Αλλα...1 στουσ...10 000 εχερεσις διλαδι...
Δεν ειναι προβλιμα μου. Απλως αυτο θεωρω σωστο σαν... Ενλογο ων. Και ως ελλην
Αχ Σάββα μου, ορισμένες γυναικες οχι απλα σας Φτάνουν αλλα σας ξεπερνουν κιολας... !Σάββας έγραψε:Ναι τ ξερω... Αλλα μια γυναικα γινεταει να φτασει τ επιπεδο τ ανδρα; Σε γνωσεις αιντε ς λεω ισως σε διναμη; Ειναι καποια πραγματα δεν γινονται. Σ ειπα εσεις ειστε καλες σε αλλα θεματα... Εμεις... Τ χουμε στο αιμα μας. Οπως και εμεις δεν γινετε να θηλασουμε τ μωρα ετσι και εσεις για τ στρατο. Ακραιο παραδειγμα... Τεσπα. Δεν λεω. Πολλες γυναικες ειναι γενιμενες στρατιοτινες... Μπουμπουλινα... Κτλ. Αλλα...1 στουσ...10 000 εχερεσις διλαδι...
Σιμφωνω και επαυξανω... Αλλα... Οχι εναν ανδρα... Ψιμενο γιμνασμενο. Χρονια. ΄)
Και εγω Σάββα αν ξεκινησω γυμναστικη, θα γινω ψημενη κ γυμνασμενη. Δεν λεει καλε μου τιποτα αυτο. Υπάρχουν για εμενα γυναικες κ γυναικες. Αλλες δεν κανουν κ αλλες κανουν. Αλλες μπορουν να προσφερουν στο στρατο σε δυσκολες κ βαρυες ειδικοτητες κ αλλες σε κάποια θεση γραφειου. Κ αυτες που ανηκουν ομως στην 2η κατηγορια που ανεφερα χρησιμες ειναι. Εγω δυστυχως ή ευτυχως δεν ανηκω σιγουρα στην πρωτη κατηγορια. Λογω σχετικων σπουδών κ επειδη μου αρεσε ανεκαθεν ο στρατός, πιστευω οτι μπορω να προσφερω απο ενα αλλο πόστο, χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν θα αντεξω ή δεν ειμαι αξια της στρατιωτικης εκπαιδευσης. Αυτο το συστατικο ετσι κ αλλιως πρεπει να υπάρχει!Σάββας έγραψε:Σιμφωνω και επαυξανω... Αλλα... Οχι εναν ανδρα... Ψιμενο γιμνασμενο. Χρονια. ΄)
Στην μοναδα μου εχουμε αρκετες γυναικες μερικες απο αυτες οντως ξεπερνανε τους αντρες ειναι πολυ καλες. Αλλα οπως και οι αντρες ετσι και οι γυναικες πολλοι μπηκαν με σκοπο οτι θα μπουνε στο δημοσιο και θα καθοντε και θα πληρονοντε αυτοι ειναι το πληγμα στον στρατο και στον θεσμο μας. Βεβαι αυτο στον στρατο δε γεινετε. Αλλα ρε κοριτσια βαλτε και εσεις λιγο μυαλο μπενετε σε στρατοπεδα πρεπει να ειστε σοβαρες (πολλες ειναι) αλλα μερικες δεν μπορουν να το καταλαβουν δεν ειμαστε στο σχολειο.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες