Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Μάιος 29, 2025 3:43 pm
D.Y.K έγραψε: Πέμ Μάιος 29, 2025 3:40 pm Ψυχραιμία. Ξεκίνησαν να ενημερώνουν τους επιτυχόντες - επιλαχόντες οδηγούς ΜΟΝΟ της Ανατολικής Αττικής από την πανελλαδική πρόσκληση. Κανέναν άλλον. 

Συγγνωμη δηλαδή θα πάρει κόσμο μόνο στην ανατολική αττική; Στις υπόλοιπες διπυν που έχει τόσα κενά δεν θα πάρει;

Ψάχνουμε ακόμα να βρούμε λογική μέσα στο ΠΣ ;  :lol:

Επισκέπτης

Ρε φίλε ο ΔΥΚ μας εξηγεί απλά ότι καλούν τώρα μόνο τα άτομα της Ανατολικής Αττικής από την πανελλαδική πρόσκληση. Για τους υπόλοιπους επιλαχόντες σε όλες τις ΔΙΠΥΝ θα υπάρξει νέα ανακοίνωση. 

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από D.Y.K »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Μάιος 29, 2025 3:52 pm Ρε φίλε ο ΔΥΚ μας εξηγεί απλά ότι καλούν τώρα μόνο τα άτομα της Ανατολικής Αττικής από την πανελλαδική πρόσκληση. Για τους υπόλοιπους επιλαχόντες σε όλες τις ΔΙΠΥΝ θα υπάρξει νέα ανακοίνωση. 

Δόξα σοι ο Θεός. 
Επισκέπτης

D.Y.K έγραψε: Πέμ Μάιος 29, 2025 3:53 pm
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Μάιος 29, 2025 3:52 pm Ρε φίλε ο ΔΥΚ μας εξηγεί απλά ότι καλούν τώρα μόνο τα άτομα της Ανατολικής Αττικής από την πανελλαδική πρόσκληση. Για τους υπόλοιπους επιλαχόντες σε όλες τις ΔΙΠΥΝ θα υπάρξει νέα ανακοίνωση. 

Δόξα σοι ο Θεός. 

Μα έτσι είναι , υπομονή θέλει παιδιά και ο ΔΥΚ έχει βοηθήσει πάρα πολύ εδώ μέσα μη το ξεχνάτε αυτό . Υπομονή μέσα στον Ιούνιο θα έχουμε εξελίξεις 
Guest2

Δημοσίευση από Guest2 »

Εγώ δεν είπα ότι δεν το κατάλαβα. Την λογική ψάχνω που η κάθε διπυν λειτουργεί αυτόνομα και δεν έχει βγει τίποτα σχετικό με αυτό που είπε ότι τον κάλεσαν για να παραλάβει καρτέλα στο fire service 

djtzou
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από djtzou »

Guest2 έγραψε: Πέμ Μάιος 29, 2025 4:44 pm

Εγώ δεν είπα ότι δεν το κατάλαβα. Την λογική ψάχνω που η κάθε διπυν λειτουργεί αυτόνομα και δεν έχει βγει τίποτα σχετικό με αυτό που είπε ότι τον κάλεσαν για να παραλάβει καρτέλα στο fire service 

αδερφε οταν την μια μερα εχει επιλογη τοποθεσιας την αλλη μερα υπογραφη συμβασης και παει λεγοντας ψαχνεις λογικη?

Guest2

Δημοσίευση από Guest2 »

djtzou έγραψε: Πέμ Μάιος 29, 2025 6:41 pm
Guest2 έγραψε: Πέμ Μάιος 29, 2025 4:44 pm

αδερφε οταν την μια μερα εχει επιλογη τοποθεσιας την αλλη μερα υπογραφη συμβασης και παει λεγοντας ψαχνεις λογικη?

Ελα ντε. Απλα έχουμε εξαντλήσει την υπομονή για όλη μας την ζωή με αυτή την προκήρυξη 
Επισκέπτης

Καλησπέρα 2 επιλαχών θα με πάρει η σειρά φέτος τι λέτε??περιμένουμε την ΕΜΟΔΕ να δούμε τα κενά!!ελπίζω μέσα στης ημέρες να βγει γτ ζητήθηκαν άκουσα στης υπηρεσίες για τα κενά!!ευχαριστώ!!
Επισκέπτης

Λοιπόν επειδή διαβάζω πολλά και διάφορα εδώ μέσα.Δε σας υποχρέωσε κάνεις να περάσετε αυτήν την κατά τα άλλα ψυχοφθόρα διαδικασία να περιμένετε πότε θα κληθείτε.Λογική στο ΠΣ δεν υπάρχει δυστυχώς καμία.Οι επιλαχόντες εκ των προτέρων ξέρατε ότι είστε στον αέρα είτε για φέτος,είτε του χρόνου,είτε δεν ξέρω και εγώ πότε.Κακώς βασίζεστε σε αυτό.Ο επιλαχών συνεχίζει τη ζωή του όπως πριν και αν κληθεί έχει καλώς.Εσείς κατηγορείτε το Σώμα λες και σας Υπομονή και λιγότερη γκρίνια γιατί αν ξεκινάτε έτσι δε θα την παλέψετε μέσα με τα διάφορα σπασίματα που θα αντιμετωπίσετε.

niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 82

Δημοσίευση από niasimas »

Πότε πρόλαβαν να βρουν άτομα, για την πανελλαδική, να τους εξετάσουν ιατρικά και αθλητικά, μέσα σε πέντε μέρες; Περίεργα πράγματα.

djtzou
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από djtzou »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Μάιος 29, 2025 8:05 pm Λοιπόν επειδή διαβάζω πολλά και διάφορα εδώ μέσα.Δε σας υποχρέωσε κάνεις να περάσετε αυτήν την κατά τα άλλα ψυχοφθόρα διαδικασία να περιμένετε πότε θα κληθείτε.Λογική στο ΠΣ δεν υπάρχει δυστυχώς καμία.Οι επιλαχόντες εκ των προτέρων ξέρατε ότι είστε στον αέρα είτε για φέτος,είτε του χρόνου,είτε δεν ξέρω και εγώ πότε.Κακώς βασίζεστε σε αυτό.Ο επιλαχών συνεχίζει τη ζωή του όπως πριν και αν κληθεί έχει καλώς.Εσείς κατηγορείτε το Σώμα λες και σας Υπομονή και λιγότερη γκρίνια γιατί αν ξεκινάτε έτσι δε θα την παλέψετε μέσα με τα διάφορα σπασίματα που θα αντιμετωπίσετε.

με ολο το σεβασμο αδερφε μου τα παιδια που εχουν αγαπη για το σωμα ενδιαφερονται και πιστεψεμε μπορει να ειναι και πολυ καλυτεροι απο καποιυς που ειναι ηδη μεσα..ελπιζω να μην κρινεις εκ του ασφαλους
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από D.Y.K »

niasimas έγραψε: Πέμ Μάιος 29, 2025 8:07 pm Πότε πρόλαβαν να βρουν άτομα, για την πανελλαδική, να τους εξετάσουν ιατρικά και αθλητικά, μέσα σε πέντε μέρες; Περίεργα πράγματα.

Αυτό που υπαινίσσεσαι δεν έχει συμβεί. Ακολουθείται η προβλεπόμενη διαδικασία κανονικότατα. 
Επισκέπτης

Έχουμε κάποια νεότερη ενημέρωση από το σωματείο σχετικά με ΕΜΟΔΕ και συνεπώς με κλήση επιλαχόντων εποχικών ; Το ρωτάω αυτό σε συνέχεια χτεσινής συζήτησης για την κληση που έγινε στην Ανατολική Αττική μετά την πανελλαδική εκδήλωση ενδιαφέροντος 
Epoxikos19

Δημοσίευση από Epoxikos19 »

djtzou έγραψε: Πέμ Μάιος 29, 2025 10:40 pm
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Μάιος 29, 2025 8:05 pm Λοιπόν επειδή διαβάζω πολλά και διάφορα εδώ μέσα.Δε σας υποχρέωσε κάνεις να περάσετε αυτήν την κατά τα άλλα ψυχοφθόρα διαδικασία να περιμένετε πότε θα κληθείτε.Λογική στο ΠΣ δεν υπάρχει δυστυχώς καμία.Οι επιλαχόντες εκ των προτέρων ξέρατε ότι είστε στον αέρα είτε για φέτος,είτε του χρόνου,είτε δεν ξέρω και εγώ πότε.Κακώς βασίζεστε σε αυτό.Ο επιλαχών συνεχίζει τη ζωή του όπως πριν και αν κληθεί έχει καλώς.Εσείς κατηγορείτε το Σώμα λες και σας Υπομονή και λιγότερη γκρίνια γιατί αν ξεκινάτε έτσι δε θα την παλέψετε μέσα με τα διάφορα σπασίματα που θα αντιμετωπίσετε.

με ολο το σεβασμο αδερφε μου τα παιδια που εχουν αγαπη για το σωμα ενδιαφερονται και πιστεψεμε μπορει να ειναι και πολυ καλυτεροι απο καποιυς που ειναι ηδη μεσα..ελπιζω να μην κρινεις εκ του ασφαλους

Να, παρτα 🖐

Epoxikos19

Δημοσίευση από Epoxikos19 »

djtzou έγραψε: Πέμ Μάιος 29, 2025 10:40 pm

Αυτο που όλοι ειστε πολύ καλύτεροι απο κάποιους που εινσι ήδη μεσα, ποσο προσβλητικο για τα παλικάρια που έχουν ρισκάρει τη ζωή τους ολα αυτα τα χρονια. Τραξα ρε δε ντρέπεσαι λιγο, μακάρι επιλαχών μια ζωή. 
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης