Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Απάντηση
Στρατός και θητεία
legendary
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 6

Re: Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)

Δημοσίευση από legendary »

Γιατί τόσο χαμηλή προσέλευση; Που είναι αυτά που έλεγαν ότι θα πάνε όλοι; Δηλαδή το 2/3 παρουσιάζονται στις επιτροπές άλλου είδα 1/2 τι φάση;
giorgoskn

Δημοσίευση από giorgoskn »

legendary έγραψε: Τρί Μάιος 27, 2025 2:24 pm Γιατί τόσο χαμηλή προσέλευση; Που είναι αυτά που έλεγαν ότι θα πάνε όλοι; Δηλαδή το 2/3 παρουσιάζονται στις επιτροπές άλλου είδα 1/2 τι φάση;

στις επομενες θα παρουσιαζονται πιο πολλοι 85-90%
giorgoskn

giorgoskn έγραψε: Τρί Μάιος 27, 2025 2:32 pm
legendary έγραψε: Τρί Μάιος 27, 2025 2:24 pm Γιατί τόσο χαμηλή προσέλευση; Που είναι αυτά που έλεγαν ότι θα πάνε όλοι; Δηλαδή το 2/3 παρουσιάζονται στις επιτροπές άλλου είδα 1/2 τι φάση;

επομενες ομαδες*

legendary
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από legendary »

giorgoskn έγραψε: Τρί Μάιος 27, 2025 2:35 pm

επομενες ομαδες*

Που βασίζεσαι και το λες αυτό; 

giorgoskn

legendary έγραψε: Τρί Μάιος 27, 2025 2:38 pm
giorgoskn έγραψε: Τρί Μάιος 27, 2025 2:35 pm

επομενες ομαδες*

Που βασίζεσαι και το λες αυτό; 

συνηθως στις πρωτες υπαρχει μια αποχη ,η οποια οσο προχωραμε γινεται μικροτερη

Anonymous12

Δημοσίευση από Anonymous12 »

Πόσους υπηρέτες όπλων ΑΤ πεζικού έχουμε;
Επίσης τι γίνεται με την προσέλευση; Όντως χαμηλή; Μέχρι στιγμής πάμε καλά.
Dimkts

Δημοσίευση από Dimkts »

Καλησπέρα αν γνωρίζει κάποιος πως υπογράφουμε την αίτηση στη σελίδα όπου ζητάει υπογραφή υποψήφιου μήπως χρειάζεται να πάω σε κεπ για επικαιροποίηση ή την υπογράφουμε μέσα εκεί; 

Mhtsos205

Δημοσίευση από Mhtsos205 »

Καλημέρα παιδιά θέλω να κάνω μια ερώτηση έχω κάνει 3 αιτήσεις και στα τρία υγειονομικά δελτία έχουν υπογράψει οι ιατροί αλλά θέλει επί 3 πχ καρδιογράφημα. Thanks σε όποιο τσακάλι απαντήσει 
guest7899768997679

Δημοσίευση από guest7899768997679 »

Mhtsos205 έγραψε: Τετ Μάιος 28, 2025 7:17 am Καλημέρα παιδιά θέλω να κάνω μια ερώτηση έχω κάνει 3 αιτήσεις και στα τρία υγειονομικά δελτία έχουν υπογράψει οι ιατροί αλλά θέλει επί 3 πχ καρδιογράφημα. Thanks σε όποιο τσακάλι απαντήσει 

ναι τρια καρδιογραφηματα,τρια ακουογραμματα,τρεις ακτινογραφιες και να δωσεις και τρεις φορες αθληματα. μη ρωτατε μπουρδες
Kalosssss

Δημοσίευση από Kalosssss »

Καλησπέρα για το που θα πάμε δεύτερη μέρα θα το μάθουμε ποτέ θα το μάθουμε ?

Nik007
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Nik007 »

Καλησπέρα έχουμε εικόνα καθόλου για ΤΘ MOLF ?
και πως πάνε στις επιτροπές κόβουν γενικά είχε αποχή;
NikhtasK
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από NikhtasK »

Και σημερα η Τελευταια 5η Μερα των ΠΚΕ μολις εληξε για οσους δεν πηρανε επανεξεταση σε Στρατιωτικα Νοσοκομεια.

Ευχομαι σε οσους περασαν ολες τις εξετασεις/δοκιμασιες να βρισκεστε στους Επιτυχοντες και να το αξιζεται.

Τα τελειωσα ολα Αριστα για τους Καταδρομεις Ειδικες Δυναμεις

Μπω Επιτυχων η Επιλαχων

δεν με πειραζει,Ολη η διαδικασια σαν πρωτης φορας εμπειρια μετα απο τοσα χρονια που ημουν στον στρατο,μου αρεσε και περασα καλα,με τα ζορια του βεβαια,αλλα αξιζε,εκανα και τα ταξιδια μου με τις ταλαιπωριες τις απο την Κατερινη 4 η ωρα το πρωι καθε μερα για να φτασω Θεσσαλονικη.

Η περισσοτερη ταλαιπωρια ητανε στις ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ωρες αναμονης απο την Πρωτη Μερα κι ολας,Δευτερα εως Και σημερα Παρασκευη πολλες ωρες απλα στο περιμενε εκει αυτοπροσωπως.

Την Τεταρτη 28/5 στο 424 το Στρατιωτικο νοσοκομειο δεν καναμε τιποτα απο τις 7 ωρα το πρωι μεχρι τις 4 το μεσημερι για μια εξεταση 10 λεπτων( οι Εξετάσεις από την Υγειονομική Επιτροπή,τη Δευτερη μερα οπου εγιναν οι Ιατρικές Εξετάσεις. Τελειωσαν και νωριτερα αλλα και κρατησε περισσοτερη ωρα απο την Τριτη μερα(Υγειονομικη Επιτροπη)

Σιγουρα ειναι μια Σοβαρη και Χρονοβορα διαδικασια μιας και η Ομαδα μου ητανε 65/70 ατομα με τα Οποια ασχολουνται με τη καθε σχεδον λεπτομερεια για να Προσλαβουν στο Στρατο,θα παρει την ωρα της,πολλοι ανθρωποι δουλεουν απο πισω.

Τα Καλυτερα ευχομαι σε οποιον Μπει και παρει μια θεση και ελπιζω να αντεξει και να μεινει στον Στρατο.

Καλα Αποτελεσματα Υποψηφιοι/Υποψηφιες!

john1000

Δημοσίευση από john1000 »

καλησπερα σε ολους καλη επιτυχια σε ολα τα παιδια η συμμετοχη σε ολα τα εξεταστικα κεντρα αυτη την εβδομαδα εμαθα οτι ητανε στο 55% αρκετα πεσμενη ειμαι ΕΠ ΟΠ πρωτη σειρα 2002 ΠΑ εχω μπει στα 24 χρονια υπηρεσια πλεον τα πραγματα στισ ενοπλεσ δυναμεισ ειναι δυσκολα οσο δεν υπαρχει κοσμοσ τοσο το πραγμα πιεζεται να ειστε σιγουροι για το επαγγελμα που θελετε να ακουλουθησετε τα λεφτα ειναι παρα πολυ λιγα και αποκλειετε να μπορειτε να ανταπεξελθετε στισ υποχρεωσεισ που θα εχετε θα ειστε παντα η τελευταια τρυπα σκεφτητε καλα ειναι μια αποφαση ζωησ ευχομαι το καλυτερο σε ολουσ 

john1000

Δημοσίευση από john1000 »

αθηνα σιγουρα ολη την εβδομαδα ειχε μεγαλη αποχη δεν ξερω στην επαρχια τι γινεται 
giorgoskn

επαρχια περιπου 80-85% συμμετοχη εχουμε
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες