Υγειονομικές εξετάσεις για ΕΠΟΠ
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)
καλημερα. μια ερωτηση για οποιον γνωριζει.αν εχουμε κανει αιτηση σε περισσοτερους απο εναν κλαδους πρεπει να εκτυπωσουμε ολες τις αιτησεις και να συμπληρωσουμε τον πινακα με τις εξετασεις για ολες τις αιτησεις ή αρκει μονο μια?ευχαριστω
Re: Υγειονομικές εξετάσεις για ΕΠΟΠ
Όταν πας σε γιατρό να έχεις τ χαρτιά και για τις 3 αιτησεις να στα συμπληρώσει 3ς φορές
Εγώ που έχω κάνει ήδη γιατρούς κ έχω δηλώσει σε 2 σώματα τ εκτύπωσα και στα 2 τώρα τι ν σ πω
Καλησπέρα , η αίτηση-υπεύθυνη δήλωση όταν εκτυπώνεται είναι 6 σελίδες . Μέσα στις σελίδες αυτές περιέχεται και το δελτίο υγειονομικής εξέτασης με τις εξετάσεις του Πίνακα Α που πρέπει να γίνουν . Στη σελίδα όμως του δελτίου υγειονομικής εξέτασης ,γράφει στην πρώτη σειρά οτι αυτό εκτυπώνεται στις δύο όψεις του ίδιου φύλλου και προσκομίζεται απο τον υποψήφιο . Στη δική μου αίτηση δεν ειναι στο ιδιο φύλλο , πρέπει να το ξανατυπώσω ; Δίνεται κάπου ξεχωριστά η αίτηση και ξεχωριστά το δελτιο υγιονομικής εξέτασης .Επίσης αν γίνονται πολλές αιτήσεις , στρατό ξηράς , ναυτικό, πληροφορική ζητάμε απο το γιατρό να σφραγίσει και να γράψει γνωμάτευση σε όλα τα δελτία υγειονομικής εξέτασης για καθε αίτηση που έχουμε ;
Καλημέρα και σε εμένα το ίδιο τα υγειονομικά είναι σε δύο σελίδες θα υπάρχει πρόβλημα??
Re: Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)
Ξέρετε αν κόβουν στα υγειονομικά; Και αν ναι σε ποιες περιπτώσεις; Πχ για βάρος;
Μπορείς μόνος σου να κατεβάσεις το Π. Δ.11/2014, φεκ 17/27.01.2014 τεύχος Α, που αναγράφει αναλυτικά, όλες τις παθήσεις και νοσήματα με αντιστοίχηση στην κατηγορία σωματικής ικανότητας, που αφορά γενικά σε όλο το στρατιωτικό προσωπικό, θα μπεις και στις μεταγενέστερες τροποποιήσεις του εν λόγω διατάγματος, δλδ
στο ΦΕΚ 3513 τεύχος Β 29.12.2014, και ΦΕΚ 1360 τεύχος Β 19.4.2019, και να τα μελετήσεις, αν μπορέσεις να βγάλεις κάποια άκρη.
Και για το βάρος, σίγουρα θα αναφέρει.
Styga
Καλησπέρα στην υγειονομική καρτέλα χρειάζεται και φωτογραφία ;
Της υγειονομικές εξετάσεις του πίνακα Α μπορούμε να της κάνουμε και εξω ιδιώτη Γιατρό ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες