Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Epoxikos19

Re: Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)

Δημοσίευση από Epoxikos19 »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μάιος 20, 2025 6:35 pm Καλησπερα σε ολους τους συναδελφους και καλη αντιπυρικη να εχουμε. Μου εχει κακοφανει παρα πολυ που δεν υπαρχει καμια ενημέρωση σχετικα με τη μισθοδοσια μας σχετικα με επιδοματα κλπ. Το φυλλο μισθοδοσιας που μας εδωσαν μετα τις υπογραφες ανεφερε ενα ποσο αλλα δεν ξερω αν συμπεριλαμβανονται το επιδομα ανθυγιεινης και το παραμεθωριου η αν ειναι μονο ο απλος μισθος. Γνωριζει καποιος να μου απαντησει η εστω σε ποιον μπορω ν απευθυνθω για λεπτομερειες;

Επικοινώνησε με το Σωματείο που εισαι γραμμένος να σε ενημερώσουν για τα πάντα.

Epoxikos2020

Δημοσίευση από Epoxikos2020 »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μάιος 20, 2025 6:55 pm Λοιπόν αδελφά ο κάθε εποχικός δουλεύει με βάση τον επόπτη εργασίας αυτά που δικαιούται  από την συλλογική σύμβαση εάν τα δουλέψει και με βάση τα καθήκοντα που προβλέπει ο ΚΕΥΠΣ. Μια εξαίρεση μόνο για τους συνδικαλιστές  που δουλεύουν οι άλλοι και πληρώνονται αυτοί. ;)

Πω πω η παραπληροφορηση η ίδια. Ποιος ΚΕΥΠΣ και ποιοι συνδικαλιστές άνθρωπε μου δεν πάνε για δουλειά; 

Ο ΚΕΥΠΣ ειναι εσωτερικός κανονισμος λειτουργίας του ΠΣ. Οι Εποχικοί Πυροσβέστες το καθηκοντολογιο ορίζεται με βάση το ΠΔ 36/2019 . 

Επίσης οι συνδικαλιστές όλων των σωματείων των εποχικών εκτελούν κανονικά και τις 11 υπηρεσίες τον μήνα.

Παιδια ενημερωθειτε επισημα απο τα εργατικα σωματεία ή απο τη διπυν σας μην διαβάζετε ότι ασυναρτησία γράφει ο κάθε ανενημερωτος και ο κάθε βαλτός που βγάζει τα κόμπλεξ του σε ενα ανώνυμο φορουμ. 

Έγραψε πιο πάνω ενας κατι για τον μπαρδακη για τους νέους ειρωνικά ενώ ο μπαρδακης και το πασσυπ ήταν που έλεγε εδώ και 2 χρόνια κιολας ποσο επικίνδυνο ειναι αυτο που πάει να γίνει με τη μη ανανέωση του έμπειρου προσωπικου
mikeangel
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από mikeangel »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μάιος 20, 2025 6:35 pm Καλησπερα σε ολους τους συναδελφους και καλη αντιπυρικη να εχουμε. Μου εχει κακοφανει παρα πολυ που δεν υπαρχει καμια ενημέρωση σχετικα με τη μισθοδοσια μας σχετικα με επιδοματα κλπ. Το φυλλο μισθοδοσιας που μας εδωσαν μετα τις υπογραφες ανεφερε ενα ποσο αλλα δεν ξερω αν συμπεριλαμβανονται το επιδομα ανθυγιεινης και το παραμεθωριου η αν ειναι μονο ο απλος μισθος. Γνωριζει καποιος να μου απαντησει η εστω σε ποιον μπορω ν απευθυνθω για λεπτομερειες;

Πόσο γράφει το χαρτί?
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Συνάδελφε εσύ που ξέρεις τελικά ποια είναι τα καθήκοντα μας ως μάχιμοι  και γιατι λέει ο νόμος που αναφέρεις ότι πειθαρχικά για εμάς ισχύει ότι και στους πυροσβέστες.
Proedros

Δημοσίευση από Proedros »

8-)
 Παιδια καλησπερα 
γνωριζει κανεις τι γινεται με τους επιλαχων μαχιμους στην ανατολικη αττικη αν θα παρει και αν ναι ποσους περιπου;
ευχαριστω
Επισκέπτης

Καλησπέρα παιδιά εγώ είχα ένα δικαστήριο πριν κάποιες μέρες αλλά δεν υπήρξε θέμα έκλεισε με αθώωση θα χω θέμα λέτε;
Επισκέπτης

Καλημέρα σε όλα τα παιδιά . Η διαδικασία των επιλαχόντων θα ξεκινήσει σύντομα , σύμφωνα με ανάρτηση της σελίδας των Έοχικων πυροσβεστών στο Facebook . Είμαστε σε αναμονή λοιπόν 
Επισκέπτης

Γνωρίζουμε τι ακριβώς κάνουν οι οδηγοί στην εξέταση ; Και επίσης γιατί κόπηκαν οδηγοί στην Δυτική Αττική ( πέραν περίπτωσης επικίνδυνης )
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από niasimas »

Πάντως, η σελίδα των εποχικών στο fb, λέει ότι ελάχιστοι οδηγοί κόπηκαν, σε Αθήνα και άλλες περιοχές.
Επισκέπτης

niasimas έγραψε: Τετ Μάιος 21, 2025 5:39 pm Πάντως, η σελίδα των εποχικών στο fb, λέει ότι ελάχιστοι οδηγοί κόπηκαν, σε Αθήνα και άλλες περιοχές.

Δύο κοπέλες είναι στην Ελευσίνα που κόπηκαν 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Μάιος 21, 2025 5:55 pm
niasimas έγραψε: Τετ Μάιος 21, 2025 5:39 pm Πάντως, η σελίδα των εποχικών στο fb, λέει ότι ελάχιστοι οδηγοί κόπηκαν, σε Αθήνα και άλλες περιοχές.

Δύο κοπέλες είναι στην Ελευσίνα που κόπηκαν 

Παιδιά στην εξέταση τι ακριβώς κάνουν οι οδηγοί ;

Επισκέπτης

Κάποια ενημέρωση για επιλαχόντες υπάρχει ;
Επισκέπτης

Καλημέρα...!!!ακόμα τπτ υπομονή παιδιά....!!!
Επισκέπτης

Μάγκες θα σας πάρουν μην αγχώνεστε εκτός εάν παίζει βύσμα που περιμένει να φύγουν τις εμοδε για να διαλέξει το σταθμό/κλιμάκιο που θέλει.Τεσπα στη θέση σας θα περίμενα να φύγουν τις εμοδε να έχω πολλές επιλογές και καλές επιλογες
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Μάιος 21, 2025 10:33 am Καλησπέρα παιδιά εγώ είχα ένα δικαστήριο πριν κάποιες μέρες αλλά δεν υπήρξε θέμα έκλεισε με αθώωση θα χω θέμα λέτε;

Δεν νομίζω να έχεις θέμα φίλε , εάν και στα κολλήματα πρόσληψης αναφέρει κάπου , ‘ επίσης να μην έχει παραπεμφθεί σε δίκη ο υποψήφιος ‘
εκεί μόνο ίσως έχεις πρόβλημα εάν το ψάξουν σε βάθος….
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες