Υποψήφιοι ΕΠΟΠ ΠΑ (2025)
Υποψήφιοι ΕΠΟΠ ΠΑ (2025)
Καλημέρα . Τι ειδικότητα δηλώσατε για αεροπορία και πόσα μόρια έχει ο καθένας ?
Re: Υποψήφιοι ΕΠΟΠ ΠΑ (2025)
730 τραπεζοκομος και εγώ και είμαι 13 από τους 10 που παίρνει αν έχεις τον Θεό σου ενώ πέρσι έπαιρνε 10 και
συμπληρώθηκαν με το ζόρι οι 8...
συμπληρώθηκαν με το ζόρι οι 8...
πως γινεται με αυτα τα μορια με βαση την προηγουμενη να ησουν δευτερος και τωρα με πολυ λιγοτερες αιτησεις να εισαι 13ος? κατι λες λαθος δε γινεται δηλαδη ξαφνικα ολοι οι τραπεζοκομοι που βρεθηκαν?
Ρε συ φιλαράκο λες να θέλω να μην μπω η να είμαι 3 επιλαχων τέτοια ενημέρωση δυστυχώς έχω τι να πω δεν ξέρω πρόπερσι με το ζόρι 8 άτομα μπήκαμε φέτος πρέπει να έγινε χαμός τα τουριστικά έχουν πέσει πέσει αρκετά κάθε χρόνια και χειρότερα οπότε μάλλον για αυτό η βάση θα είναι στο Θεό φέτος τι να πω...
Φίλε μην απελπίζεσαι γιατί και μένα τραβηγμένο μ φαινεται με 730 μορια π έχεις να μην είσαι μέσα κάνε υπομονή
Ότι είναι να γίνει θα γίνει δεν απελπιζομαι δόξα τον Θεό την δουλειά μου την εχω άμα δεν μπούμε αεροπορια δεν τελείωσε και ο κόσμος απλά με τόσα μορια βρέθηκα 13ος ενώ το 23 άμα τα είχα κάνει θα ήμουνα μέσα από τους πρώτους..
Καλή επιτυχία εύχομαι παιδιά σε ότι έχετε δηλωσει.
Καλή επιτυχία εύχομαι παιδιά σε ότι έχετε δηλωσει.
Καλησπέρα παιδιά είναι κανένας για καβουρι 26/5 με κάλεσανε στην ειδικότητα τραπεζοκομος με 650 μορια καλή επιτυχία σε όλους καλή δύναμη.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες