Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)
Re: Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)
Όποιος διαπιστώσει ότι ο οδηγός είναι επικίνδυνος σταματάει επί τόπου το όχημα και παίρνει στην υπηρεσία του και ζητάει η άλλο οδηγό η αλλαγή για τον ίδιο με άλλο μάχιμο η με αυτόν που τον πέρασε και λένε μες τις υπηρεσίες ότι εγώ είχα εντολή εξ άνωθεν να μην κόψω κανέναν.. Αν αρνηθούν και τον εκβιάσουν ως συνήθως, ζητά να βγει με ΔΥ ακρόαση Διοικητού και επειδή και εκεί από εμπειρία θα τον εκβιάσουν ζητάει προστασία εισαγγελέα και ενημερώνει την αστυνομία και συμβουλεύετε δικηγόρο γιατι για οποιοδήποτε ατύχημα θα είστε συνυπεύθυνοι . Από πληροφορίες πανελλαδικά δεν κόψανε κανέναν ακόμα και αν μπέρδευε τις ταχύτητες στην ανηφόρα και τους έσβηναν τα αμάξια. Αυτοί που λένε ότι θα μάθουν τα λένε επειδή είναι κυρίως οδηγοί και δεν πρόκειται να μπουν ποτέ συνοδηγοί. Οι παλιοί μας έλεγαν ότι στο Δασαρχείο αλλά και τα πρώτα χρόνια στην Πυροσβεστική τους νέους οδηγούς τους είχαν τουλάχιστον δυο αντιπυρικές συνοδηγούς για να εκπαιδεύονται στα οχήματα από τους παλιούς και έκαναν και τους μάχιμους.
Δεν ειναι μονο μια φιλε μου. Αν ηταν μια δεν θα στοχοποιουσα βεβαιως.Επισκέπτης έγραψε: Δευ Μάιος 19, 2025 3:17 pm Αυτό που κάνεις όμως φίλε δεν είναι σωστό, διότι στην Ελευσίνα είναι μόνο μια γυναίκα και μπορεί εύκολα κάποιος να καταλάβει ποια είναι με ονοματεπώνυμο να την εντοπίσει και να της δημιουργήσει και αλλού είδους πρόβλημα,θα μπορούσες να αρκεστείς στο περιστατικό χωρίς να αναφέρεις περιοχές και συγκεκριμένους σταθμούς.
Δυστυχως αντι το μεγαλο προβλημα της πυροσβεστικης που ειναι στους οδηγους να συρρικνωθει, αντιθετως γιγαντωνεται βαζοντας μεσα παιδακια με ενα λαδωμενο διπλωμα. Οι μαχιμοι δηλαδη θα γινουν πειραματοζωα για χαρη των ασχετων "οδηγων" που προσελαβε η πυροσβεστικη. Δεν ειναι δυνατον ασχετοι με το αντικριμενο να βαζουν σε κινδυνο τους συνοδηγους τους και τους απλους πολιτες.Spn έγραψε: Δευ Μάιος 19, 2025 2:46 pm Παντως για το θεμα των οδηγων θα σας δωσω ενα παραδειγμα. Γυναικα εποχικος στην π.υ. Ελευσινας κοντεψε να τουμπαρει το φορτηγο. Ο εκπαιδευτης την εκοψε αλλα υπαρχει επανεξεταση στην ακαδημια της πυροσβεστικης. Καταλαβαινετε τι τηλεφωνα θα γινουν για να μεινει.
Και υπαρχουν κι αλλα τετοια παραδειγματα αλλα αυτο ειναι το κορυφαιο γιατι πηγε να σκοτωσει κοσμο. Αν τελικα της δωσουν διπλωμα τοτε μιλαμε για μεγα ΣΚΑΝΔΑΛΟ. Οσοι ειστε επιλαχοντες στην Δυτικη Αττικη ενεργοποιηθειτε.
Ντροπη και αισχος
Θα πρέπει να αντιληφθείτε ότι είναι διαφορετικό το να είσαι οδηγός φορτηγού με ασφαλισμένο φορτίο στη καρότσα και πολύ διαφορετικό να οδηγάς όχημα με υγρό φορτίο όπου υπάρχει μετατόπιση βάρους σε ΔΑΣΙΚΟ δρόμο ! Είτε έμπειρος οδηγός είτε νέος , θα έπρεπε να υπάρχει ΣΟΒΑΡΗ εκπαίδευση από τους παλιούς οδηγούς . Ειδικότερα τώρα θα έπρεπε στην αρχή συνοδηγοι και μάχιμοι . Παρολαυτα όπως ανέφερε ο φίλος από πάνω όποιος νιώσει απειλή για την ασφάλεια του ενημερώνει ότι ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ στο όχημα
Καλησπέρα σε όλους! Υπάρχει περίπτωση να έχει ρωτήσει κάποιος-α τον κ. Μπαρδάκη για το πότε περίπου πιστεύει ή γνωρίζει ότι θα καλέσουν τους επιλαχόντες ;; Ρωτάω για τον κ. Μπαρδάκη συγκεκριμένα που σίγουρα γνωρίζει κάτι παραπάνω από εμάς .Επισκέπτης έγραψε: Δευ Μάιος 19, 2025 10:38 amΝομίζω ότι θα έχουν καθυστερήσει ωστόσο , καθώς μέχρι να περάσουμε γιατρούς αθλήματα εκπαίδευση καλό Ιούλιο και μάλιστα εγώ βλέπω μέσα προς τέλη Ιουλίου
Ο Ψαρόπουλος απάντησε σε σχετική ερώτηση σε μια ομαδική ειπε την άλλη βδομάδα, ίσως και αυτή.Dis έγραψε: Δευ Μάιος 19, 2025 9:38 pmΚαλησπέρα σε όλους! Υπάρχει περίπτωση να έχει ρωτήσει κάποιος-α τον κ. Μπαρδάκη για το πότε περίπου πιστεύει ή γνωρίζει ότι θα καλέσουν τους επιλαχόντες ;; Ρωτάω για τον κ. Μπαρδάκη συγκεκριμένα που σίγουρα γνωρίζει κάτι παραπάνω από εμάς .
Σε τι ομαδική ακριβως έγινε αυτή η ερώτηση ;Visitor έγραψε: Δευ Μάιος 19, 2025 10:12 pmΟ Ψαρόπουλος απάντησε σε σχετική ερώτηση σε μια ομαδική ειπε την άλλη βδομάδα, ίσως και αυτή.
Και τα κενά από ΕΜΟΔΕ θα βγουν πιο μετά δλδ????
Εντάξει φίλε δεν είναι μία όντως είναι τρεις δεν νομίζω να είναι και τόσο δύσκολο να βρει κάποιος ποία είναιSpn έγραψε: Δευ Μάιος 19, 2025 3:25 pmΔεν ειναι μονο μια φιλε μου. Αν ηταν μια δεν θα στοχοποιουσα βεβαιως.Επισκέπτης έγραψε: Δευ Μάιος 19, 2025 3:17 pm Αυτό που κάνεις όμως φίλε δεν είναι σωστό, διότι στην Ελευσίνα είναι μόνο μια γυναίκα και μπορεί εύκολα κάποιος να καταλάβει ποια είναι με ονοματεπώνυμο να την εντοπίσει και να της δημιουργήσει και αλλού είδους πρόβλημα,θα μπορούσες να αρκεστείς στο περιστατικό χωρίς να αναφέρεις περιοχές και συγκεκριμένους σταθμούς.
ΔΥΚ μπορείς να μας πεις αν ισχύει αυτό που λέει ο φίλος παραπάνω σχετικά με το ότι θα καλέσει επιλαχόντες αυτή η την επόμενη εβδομάδα;;
Έχεις κάποια ενημέρωση;
Έχεις κάποια ενημέρωση;
Καλημέρα σε όλους , όντως θα ήθελα και εγώ να ρωτήσω τον ΔΥΚ ή όποιον γνωρίζει υπεύθυνα να μας πει για την συγκεκριμένη ομαδική που έγινε η ερώτηση για επιλαχόντες . Μέχρι στιγμής ότι έχει πει ο κύριος Μπαρσάκης έχει βγει .
Ρε φιλε στο λεει ο Προεδρος των Εποχικών, τον ΔΥΚ τι τον ρωτάς; ξερει ο πολίτης αλλά δεν ξέρει ο Προεδρος; ελεος μερικοί
Καλημερα σε όλα τα παιδια. Επικοινώνησα με τον κύριο Μπαρδάκη και μου μετέφερε πως αυτή την εβδομάδα είναι σε εξέλιξη τα αυτεπάγγελτα κάπως έτσι μου το ειπε δηλαδή ελέγχουν από το Αρχηγείο τα Ι του στρατού, τα δικαστήρια που έχει ο καθένας και λοιπά έγγραφα αν είναι έγκυρα. Ήδη έχουν υπάρξει αρκετές λύσεις συμβάσεων κυρίως επειδη εχουν δικαστήρια κάποιοι. Μου είπε μόλις ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία μεσα στη βδομάδα ή αρχές της επόμενης θα ξεκινήσει η διαδικασία για τη κάλυψη των επιλαχόντων και μετα θα γινει πάλι η διαδικασία για τη κάλυψη κενών όσων μπουν εμοδε. Μου είπε επίσης ότι τα κενα είναι πάνω από 190 αυτή τη στιγμή σε όλη την Ελλάδα
Μάθε ποιος είναι ο ΔΥΚ και έλα ξανά πες το, μίλησε εδώ κάποιος πρόεδρος η κάποιος ο οποίος είναι αξιόπιστος;;ο ΔΥΚ είναι αξιόπιστος διαχειριστείς εδώ μέσα καί ότι έχει λέει αυτό είναι,μην κοιμαστε ορισμένοι να ξεχωρίζετε τα τρολλ
Ψάχνω το forum προς τα πίσω εν τω μεταξύ δεν έχει πει και τίποτα αυτός ο ΔΥΚ που αναφέρετεΕπισκέπτης έγραψε: Τρί Μάιος 20, 2025 11:51 amΜάθε ποιος είναι ο ΔΥΚ και έλα ξανά πες το, μίλησε εδώ κάποιος πρόεδρος η κάποιος ο οποίος είναι αξιόπιστος;;ο ΔΥΚ είναι αξιόπιστος διαχειριστείς εδώ μέσα καί ότι έχει λέει αυτό είναι,μην κοιμαστε ορισμένοι να ξεχωρίζετε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης