Εννοείται πως όποιος οδηγός δεν βγάλει την εξέταση της οδήγησης θα κοπεί και θα απολυθεί από το Πυροσβεστικό Σώμα όπως αναγράφει ξεκάθαρα η προκήρυξη.
Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)
Re: Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)
Ένα κενό στην Χαλκιδική από οδηγό στον οποίο τού αφαιρέθηκε απο το υπουργείο για κάποιο λόγο το δίπλωμα κατηγορίας Δ και το πυροσβεστικό σώμα έκανε καταγγελία σύμβασης και απόλυση επειδή πλέον δεν κατέχει δίπλωμα Δ ενώ ήταν δηλωμένος οδηγός.
Ελευσίνα Μέγαρα η Μετπε πού είναι ποίο καλά και τη παίζει με τα κλιμάκια σε αυτές τις περιοχές ξέρει κανείς;
Εχω μπροστά μου αυτή τη στιγμή βεβαίωση με την αντιπυρική του 2025. Η οποια ΜΕΤΑ την χθεσινή ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ θα ανακληθεί.
Γιαυτο το λόγο βγήκε και η διευκρίνιση, ερμήνευαν τον νόμο. Μάντεψε γιατί τον αποσαφήνισαν τώρα.
ΥΓ
Με το φόρουμ και τη διαχείριση δεν έχω καμία σχέση.
Γιαυτο το λόγο βγήκε και η διευκρίνιση, ερμήνευαν τον νόμο. Μάντεψε γιατί τον αποσαφήνισαν τώρα.
ΥΓ
Το 2022 και το 2023 στις προηγούμενες προκήρυξεις εμοδε βγήκαν χειμώνα που σημαίνει ότι οι εποχικοί είχαν ήδη απολυθεί και μπορούσαν να πάρουν την αντιπυρική που μολις έκαναν. Εάν προσληφθείς εποχικός 30 οκτωβρη και απολυθείς 31, τότε ναι θα πάρεις την αντιπυρική. Αλλά δεν μπορούν να σου δώσουν μια τρέχουσα αντιπυρική. Είτε αρέσει σε κάποιους αυτό είτε όχι.
Υπάρχει κάποιος επιλαχών μάχιμος από Λαύριο που περιμένει;
το λέω για την περίπτωση αμοιβαίας
το λέω για την περίπτωση αμοιβαίας
Καληνύχτα Παπατζή!
Rad.
Εχω μπροστά μου αυτή τη στιγμή βεβαίωση με την αντιπυρική του 2025. Η οποια ΜΕΤΑ την χθεσινή ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ θα ανακληθεί.
ΥΓ
Καλημέρα ομάδα...!!!έχουμε κανένα νέο από διάφορες ΔΙΠΥΝ??
υπαρχουν παραιτησεις και φυσικα θα εχει και συνεχεια
Έτσι ακούγεται ότι υπάρχουν αρκετές παραιτήσεις σε λίγες μέρες πιστεύω θα ξεκαθαρίσει το τοπίο για το πόσα κενά υπαρχουν στο σύνολο
Κενά που προέκυψαν χθες μέχρι τώρα είναι 2 στην Δυτική Αττική, 2 στην Χαλκίδα, 2 στην Χαλκιδική.
Κάποιο παιδί είχε γράψει πριν λίγες μέρες ένα site που μπορούσαμε να παρακολουθούμε τις λύσεις συμβάσεων , το θυμάται κανένας ή μπορεί να το ξαναγράψει;
Για σένα πού ρωτήσες για την Δυτική Αττική έχουμε και λέμε 3 αρχικά κενά μάχιμων στα Μέγαρα..1 ακόμη κενό μάχιμου χθές στα Μέγαρα και 1 κενό σήμερα οδηγού στο ΜΕΤΠΕ Θριάσιου!!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες