Να ακόμη 1 μαντροσκυλο που βγήκε να δίωξη κόσμο από το φόρουμ. Άκου φύγε από το φόρουμ....χμ όταν κάποιοι ακούν για καινούρια Ομοσπονδία τρέμουν.Episkeptis27 έγραψε: Δευ Μάιος 12, 2025 11:57 pmΕσυ στο κόσμο σου. 4 μέρες τώρα μιλάς στο forum για σωματεία και λεφτά και βρίζεις τους παλιούς συνδικαλιστές. Γύρευε τι λαμογιο εισαι που θες να φας χρήμα φαίνεται από αυτά που γράφεις. Σωματείο οι εποχικοί δόξα το θεό έχουν και είναι από τα παιδιά του 2019 οχι παλιοι. Κάνε μας τη χάρη φυγε από το φόρουμ έχεις πει πως δεν εισαι καν εποχικος άδειασε μας τη γωνία.Επισκέπτης έγραψε: Δευ Μάιος 12, 2025 9:51 pm Είναι ευκαιρία φέτος να γίνει μια Ομοσπονδία εποχικών πυροσβεστών τώρα που είναι οχτάμηνα και θα μαζευτούν χρήματα από τις συνδρομές για αγώνες ενισχυμένους. Το να ακολουθούμε ανθρώπους των 60 χρονών σε συνδικαλιστικές διεκδικήσεις εποχικών είναι τουλάχιστον τραγικό. Τρία σωματεια ιδρυουν μια ομοσπονδία και δεν μπορεί να κουνηθεί κανίς γιατι οι παλιοί εποχικοί ανήκουν στην ιστορία και οι Π.Π.Υ είναι για απόσυρση. Εμείς τώρα είμαστε η δύναμη και το μέλλον του Π.Σ. Αυτοί που μπαίνουν από πανελλήνιες είναι χαρτογιακάδες.
*τώρα όσον αφορά ποιος είμαι, ένα θα σου πω, δεν γράφω εδώ τυχαία, χρόνια είμαι εδώ. Επίσης όσο δύσκολο είναι να το πιστέψεις, έχουν γράψει για αυτο το θεμα ,διαφορετικά άτομα.
Για την ώρα η μοναδική Ομοσπονδία εποχικων είναι στην Κρήτη.....με τον νεαρό πρόεδρο, νομίζω περίπου 60 είναι θα σε γελάσω. Και όσο μένετε εγκλωβισμένοι σε απόψεις οτι Ομοσπονδία εχουμε εσεις χάνεται.
*και όσον αφορά την διαχείριση χρημάτων, που λες καλώ ολους τους εποχικούς και ειδικά τους νέους, να ζητήσουν αν εγγραφούν σε κάποιο από τα σωματεία 1 βαθμού, να βάλουν την συνδρομή σε Idan ,και να μην αναφέρει ο λογαριασμός άτομο , αλλά την ονομασία του σωματείου. Αλλιως χαμενα χρήματα.
* οι μουρτζοβλαχοι πάντα θα υπάρχουν, απλά φέτος οι νεαροί εποχικοί, έχετε μια τρελή ευκαιρία με σωστό συνδικαλισμό να καταφέρετε πολλά,
*και γιατί η ιστορία είναι οδηγός, να θυμίσω τη εγινε το 2011 που ο υπουργός ήθελε να μονιμοποίηση εποχικούς,μεχρι 40 χρονων, και η μεγαλοι εβαλαν φρένο, γιατι ελεγαν ή όλοι ή κανένας. Σημερα οι τότε που έβαλαν το φρένο θελουν να σας πανε μπροστά....για πείτε μου πως θα γίνει αυτο? (Οι μουρτζοβλαχοι που τους λεω εγω)
*ή ιστορία πάντα επαναλαμβάνεται την πρώτη φορά σαν τραγωδία, και την δεύτερη σαν φάρσα. (Την τραγωδία την πέρασαν οι πενταετής, μην πάθετε την φάρσα τώρα εσείς οι εποχικοί...)