Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 38

Re: Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)

Δημοσίευση από niasimas »

Ρε παιδιά, εκτός προκ έμειναν παλιοί εποχικοί, άνω των 40 και βάλε. Γι'αυτούς είναι το θέμα τι θα γίνει. Δεν καλύπτονται με μία εμοδε. Καλά κάνουν και δουλεύουν τα σωματεία, αλλά αρκετά άτομα θα μείνουν εκτός και των δύο προκ, εποχικών και εμοδε. Δυστυχώς, δεν θα απορροφηθούν όλοι.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Λίγες θέσεις δυστυχώς αλλά μπράβο και πάλι.Μαγκες με 31000  η 3100 μπαίνεις?Σίγουρα εάν έβγαζε λίγες παραπάνω ήμουν μέσα.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Μάιος 10, 2025 12:51 am Λίγες θέσεις δυστυχώς αλλά μπράβο και πάλι.Μαγκες με 31000  η 3100 μπαίνεις?Σίγουρα εάν έβγαζε λίγες παραπάνω ήμουν μέσα.

Είσαι τρελός; με τόσα μορια είσαι μέσα στην 20αδα
Επισκέπτης

Ρε παιδια έχει κανείς εικόνα πάνω κάτω με τα μορια τι γίνεται; Πέρυσι χαθηκε οι μπάλα με όσους κοπηκαν, ούτε ξέρουμε ποσοι ειναι ούτε ποσοι είναι πλέον ανω των 35 και ποσοι του 2019-2020 που έχουν και τα πιο πολλά μορια.
Επισκέπτης

Εάν συνέχισαν οι κομμένοι με τα πολλά μόρια αν και υπήρχαν πολλοί του 88-89 ήταν περίπου 180 ,τώρα εάν παραιτήθηκαν από πέρσι και πόσοι είναι μέσα σε αυτούς του 88-89 είναι μεγάλη ιστορία.Εγω πιστεύω η βάση θα είναι πάνω από 2800-2900 γιατί είναι πολύ λίγες οι θέσεις.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Kakarot και 2 επισκέπτες